Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0552 18:46:54
EUR 36.4140 18:46:54
USD 34.4855 18:46:54
ALTIN ONS $2668.0100 18:46:54

Konu: uçuş parazitleri

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (89)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İki gün önce alım yönümde yaptığım uyarı şimdi birileri bunları örtmeye çalışıyor kritik zamanlarda sayfaya gelen engelcilere kem kümcülere bozacı ve şıracılara gümüş sayfasında borsa paylaşımı yapanlara ortalığı karıştırıp tartışma çıkaranlara dikkat geriye doğru sayfayı tarayın hemen görebilirsiniz. Hani 13 dolar ları sayfaya servis edenler.

1BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Amin ecmain

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bir şey değil hayirli gunler bereketli kazanclar

husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Tamam inşaAllah Reşat bey. Teşekkürler

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Graikteki gri hat icerisinde destek aldiğı ilk yerde % 10 sonra 15 sonra 25 son paylastig im strateji çikarken de girerken de gram artiratak arar islemleri degerledirerek devam. Her kes onceki islemlerine gore hesabini yapmali

0BeğenmedimŞikayet

Azrc ()

Bende merak ediyorum alım yeri neresi diye

0BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Teşekkürler Reşat bey. Hayırlı günler bereketli kazançlar. İlk kademe alım için nereleri bekleyelim kaç oranda girelim

1BeğenmedimŞikayet

İda ()

Emeklerinize sağlık.

3BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

alt yorum grafikteki gri alana girdi destekler solda dirençler sağda. İnşaallah konu başlığı Altın daki son uyarım faydalı olmuş olsun.

1BeğenmedimŞikayet

BJK__35__ ()

Allah'a şükür bende iyiyim Reşat bey kardeşim.
Allah bu insanlara akıl fikir versin be diyeyim.
Bende artık soğudum yazmıyorum uzak duruyorum.
Bütün iyi insanları kaçırdılar.
Seni görünce bir hal hatır sorayım dedim.

2BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Elhamdulillah kardeşim siz de iyisiniz inşaallah. Tarafıma yapılan saygısızlık ve hakaretlere bel altı sataşmalara alay etmelere sayfanın tepki vermemesi seyirci kalması sonrasında artık sorulara cevap vermiyorum sadece gerekli gördüğüm yerde yeni üyeler zarar görmesin diye sayfa geneline yazıyorum.
Aynası iş kişinin lafa bakılma işlemlerimin hepsi de paylaşımlarım da sayfamda.

BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BJK__35__ ()

İyi günler Reşat bey kardeşim, nasılsın?

1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sevgili kardeşim Gümüşçü kardeşide çok takıldı. Sonunda psikolojik yıprandı. Sizleri seviyoruz. Bak grefiklerinden istifade ediyoruz. Parazit falan senin değerlerine denk düşmez. Bizlersin duasını alın yetmez mi.

4BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İstifa etmiyorum bir yere de gitmiyorum sizin kimler olduğunuzu iyice anladım artık yeni üyeler için uyarılara devam istediğin kadar eksi ver puanlamamı hiç kapatmadım kapatmıyorum.
Aynası iş kişinin lafa bakılmaz.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Parazitlere Dikkat Grafikte Ayrıntılı Açıklama Var. Takip Ettiğiniz Kişilerin Eski yorumlarını ve Sonuçlarını Okursanız Zarara Girmeyeceğinizi Düşünüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

husniyealtun ()

Hala beklemedeyiz Reşat bey. 31.40 i kaçırdım ama gene de bekliyorum

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Beni engelleyen büyük üstatlar yorumlarımı anlayamıyorlarmış. Alt yorumu tercüme edeyim daha aşağı sarkacağa benziyor yazmışım. Yeni üyeler içn )

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bu da yeni çıktı farklı grafik çıkıyor güncel hali bu 0,786 da tutunmaya çalışıyor aşağısına sarkacağa benziyor.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumda gümüş henüz çıkışa geçmedi diye görüş belirtmişim.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

için Reşat 12 yorumu (2 gün önce) Cevap yaz
Ne kadar bekletir bu gün mü fırsat verir daha sonra mı bilmiyorum kırmızın hattın aşağısına giriş yapıp daha aşağıdan fırsat vereceğini tahmin ediyorum. Gümüşle ilgili bir sene önce vermiş olduğum bilgi geçerli. Hem dolar hem gümüş artırarak kar alarak devem. Bu vesileyle bir hatırlatma yukarılardan maliyetlenmek yüklü alım hata.
Aşağıdan satılan eğer çıkış varsa yukarıdan tekrar alınabilir hele bir sattığım yerin aşağısına düşsünde alayım diye bir mantık olmaz.
Ful yukarıdan alınıp terse düşüldüğümde elde işlem yapacak para olmadığı için de yukarı tepki vermesi beklenir ve sembolik miktardan başlayarak kademeli olarak zararkes yapılır. Daha alttan geri alınarak oran yavaş yavaş yükseltilir.
Hele bir aldığım fiyatın üstüne çıksın da satayım diye bir mantıkta uzun vadeciyim diye bir anlayışta olmaz çünkü enflasyon var eldeki para erir. Ytd.
https://altin.in/resat12

0BeğenmedimŞikayet

Jungheinrich ()

18.15 gibi

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

36 uzerıne kaç gıbı çıktı bakıırdum çünkü gormedım

Jungheinrich için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Jungheinrich ()

Güzel çıktı ve hemen indi

Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

36 tl yı gecmıs ne ara o kdar cıktı

0BeğenmedimŞikayet

Derin93 ()

Bı sefer alıcam pekı almam gereken noktaları yazarmısız haftaya yada dıger hafta fırsat verırse

0BeğenmedimŞikayet

cameli58 ()

Hocam alttan kaçtan almayı düşünüyorsun ben pek anlamam tşk ederim

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorumlar
@Derin93 e TL ile çıkış için verdiğim üçüncü rakam da geldi. Bunları hatırlatmak zorundayım bakın nasıl kısa ve net yazmışım. Ustaları okumanıza engel olmayayım. İnşaallah mantıklı bulup uygulayan olmuş olsun defakarca alttan giriş fırsatı verdi. Bu arada gümüş henüz çıkışa geçmedi ve tekrar düzeltme yapıp aşağıdan fırsat verir sinek huyundan vazgeçmez bedava gümüş dolar TK hediye etmeye devam eder diye düşünüyorum. Kısmet olursa daha önce paylaştığım üç aylık grafiği de tekrar paylaşacağım. Hani büyük üstada göre üç aylık senelik grafik paylaşılmazmış ya bakalım o üç aylık grafiğin altına ne yazmışım sonra ne olmuş. Eksilere saygısızlıklara devam edilse de paylaşıma devam ama sorulara artık cevap vermeyeceğim inşaallah.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum