Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1648 14:19:47
EUR 47.8211 14:19:47
USD 41.0248 14:19:47
ALTIN ONS $3377.1700 14:19:47

Konu: uçuş parazitleri

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Yorumlar (148)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Düzeltme. Gumüş ons 36.9205 30.7.2025 saat 22. 19

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Başlık hatırlatması altin ons 3274.995 gümüş ons 42.9205 euro dolar parite 1.1427

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum hatirlatma 25.7.2025 altin ons 3339.76 Altın ons balonuna üflenmeye devam ediyor ve devam da eder iki parça kademeli alım yapılabilir gümüşte ise basamaklama devam ediyor 38.6870 bura tepe olursa bir basamak alta inerse takip edilebilir. Altın ons balonuna biraz az üflenirse gümüş te fırsat verir. Yoksa tekrar yukarı döner. ytd. Sayfa gecmişimde her konuda bilgilendirme var

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Alt yorum hatırlatma 24.7.2025 saat 09 31 Altın ons 3371.56 gümüş ons 38.949 henüz düzeltme yok. Balona üflenmeye devam ediliyor.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Klavye hatası 23.7.2025 @kardankadın üste dolar alıp defalarca gram biriktirme fırsati verdi.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@kardankadın altın ons 3385 gümüş ons 39.09 saat 29.07.2025 19.03 hani tek mumla 3400 seviyesi kırıldı diye ilan edilmisti hani altın ons 3500 ü deniyordu bunları birileri paylaşıldi degil mi ? Alan alşın ama birileri ucuyoruz derken degil geri cekilmelerde kademeli. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

O bozuk robotçu nun kim olduğunu herkes bilsin her sabah burayı çöplüğe çeviri yor iş bilmez gitsin parkta misket oynasın tamam

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

O bozuk robotçuyu herkes bilsin yeni gelen arkadaşların selameti açısından önemli 1 kişiyi bile o çöplükten kurtarsak kârdır o yüzden mücadelemiz kendimiz için değil buraya bakıp yeni alım yapacaklar için yıldızını gören bi şey zannediyor adam olsa çıkar cevap verir ama VEREMEZ 35 de aldırmadılar 40 oldu millete 5 dolar zarar ettirdiler her sabah burayı çöplüğe çeviri yor peşi sıra gidenlerde aynı ona benziyor :) tamam

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

25 35 ci dedigin de galiba gram artırmak yerine tek amaç eldeki döviz miktarını artirmak diyip insanları engelleyip arkasından hakaret beddua eden grup kaç kişi oldukları belli değil. Onlarla boşa uğraşıyorsun.

Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Buradaki manipulasyoncular çete ve çok sayıda da yan hesapları var takipçi listelerine ve geçmiş yorumlarına ve stillerine bakarsan zaten hemen anlaşılıyor. 5 senedir takip ediyorum bence herkes sabıka kaydı oluşturursa hiç zarara uğramaz. Aka kara diyenler bir tarafa zamanların galiba yan hesabı yok yoksa her selam verip hal hatır sorduğunda like bombardimanına tutulurdu. Sürekli like verilmediğine göre belki analizinde hata yapmış olabilir. Ama yan hesabı olamaz. Neden ona kinlendin bilmiyorum. Rasyo hızlı bir şekilde aşağı gelirse ben Altın toplayıp kademeli al satı tercih ederim. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

Burda birzmaanlar ve meşhur 25 ve 35 Cide'n başka manipülasyoncu yok usta Fed e kadar devam eder Şuan hedefler yukarıda ve daha gelmedi dün 39.30 kapattı bugun ve haftalık üstünde kapatmaya devam ederse 41 e kadar alan açılır Rasyo 84 civarına kadar geri çekilecek hedefler gelecek devamke tamam

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Bunlarin ne yapacağı belli olmaz gümüşe gelince tepeyi daha haziranda yükseltti kanal oluşmuş değil daha 1 ay oldu. Gümüşü bu seviyeye getirem Altın . 3500x86.83/107 2840x104/97.94= 3016x86.83= 34.73 şu anki son duruma göre gümüş ons 34.73 ve aşağısı mümkün gibi görünüyor. Ama ben gene yeni başlayanlar için ani geri cekilmelerde iki kademe terste kalmayı göze alarak ve tepkide satmak şartıyla üste dolar alıp hem de gümüş biriktirmeyi mantıklı buluyorum ki bunu da bir süredir ispatlamış oldum çünkü ne zaman düzeltme yapacağı belli değil şimdi de shi ping turpu çine davet etmiş bakalım nasıl bir manipulasyon olacak. ytd

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

MB Alım yapıyor düşmesine müsade etmediği gibi çıkmasına da ölçülü müsade ediyor dövizde kalacak olsam hertürlü euro tercih ederdim hele de faiz indirimleri yaklaşmışken tamam

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Eğer dolar TL de hızlıbir şekilde kısa surede abartılı yükseliş olursa bir miktar ksdemeli TL kârı alınabir aksi taktirde eldeki kâr gider. Dolar bu sekilde kaplumbağa gibi yürürse haklısın. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Abbas__baş ()

34.80 kırıldıktan 37.30 dan 35.30 a ger çekilme oldu harici 39.10 dan 37.54 yani döke döke yukarı gidiyor bu ortamda sell girmek gerçekten büyük cesaret makas vergi dahil edildiğinde 2 3 dolar geri çekilme olmazsa satmanın bi anlamı olmaz hele de TL ile alım yapılmış ise %100 gümüşte devamke tamam

1BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Takiptesiniz. Unutmayın yeter..
Selamlar..

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim galiba satış için beklediğim hedefi sormuşsun şimdiye kadar ben hep insanlar ümitsizliğe kapıldığında yukarı hedefler verdim hepsi de geldi. Yukarı hedef verirsem gene gelir diye bekleyip zarara girenler olur. Şu an tesbit ettiğim bir hedef yok. % 58 gümüş % 42 dolar dayım. Öncelikli hedefim satış degil sattıklarının yerine bir şeyler almak. Almadığım surece beklemediğim anormal bir yükseliş olmazsa bende satış yok. Bir süre daha takip edelim. Ytd

Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Düşmedi son yorumlarım

1BeğenmedimŞikayet

Kaz_Dağları ()

Reşat Usta bir süredir sayfaya giremedim, yoğunluktan.. Son
yorumlarına okuyorum.. Gümüş Ons: 39.373 şu an..
Aslında beklediğim bir kademe için hedef geldi. Gümüs, yükselis trendinde.. diger kademeler için bekliyorum
Satış için, beklediğim hedefleri merak ediyorum.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim münakaşaya gerek yok 2025 martta gümüş kaç TL idi Altın kaç TL. Ayrica ben platin icin de paladyum içinde ve paladyumla içinde alım yonunde paylaşim yaptim sayfamda var istersen karşilastir. Altına gelince Martta 3500 dolar dı simdi 3421 gümüste 39.37 üzerinde duzeltme yapacağını daha aşağisıni da göreceğini tahmin ediyorum. Buraya da tarih atıyorum 2026 ortalarına kadar yolumuz uzun. Bereketli kazanclar diliyorum. Ytd. 23.7.2025

kardankadın için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kardankadın ()

sürekli Altın için balon yorumları yapıyorsunuz. ocak ayından beri altına balon diyenler gr tl olarak 3000'den alacak olan kişilere sebep oldu ve şu an altın gr tl 4.44x, xx seviyelerinde. eee şimdi kim manipülatif paylaşım yapmış oluyor? balon her zaman kötü son demek değil demek ki. burada ikili münakaşaya girmek tarzım değil kusura bakmayın ama bunu söylemeden edemedim.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

2025 Martta Rasyo 107 uzerindeyken gumüş yerine Altın uçuyor diye 3500 dolar ın üzerinde altın alımı yönünde manipülatif paylaşımlarla sayfayı ablukaya almıslardı. Rasyo 86 larda altın onsta 3422 dolar rasyo çok düserse artık altın alınabilir ytd.

0BeğenmedimŞikayet

BEREKETİYLE ()

Gümüş içinde alım yeri neresi olmalı yani nerde almak gerek bazen alamadan çok hızlı yukseliyor

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Tabiki de düsmüş olmuyor ama kazanilan kâr kaptırilmıs enflasyon karşısinda para erimiş oluyor. euro dolar parite si 1 in Altın dayken yukarı döneceği yönunde görüs paylaşmıştım. Defalarca iniş çıkısları oldu 1.20 hayali peşinde koşmak yerine bir kısmıyla eurodan dolara dolardan euroya geçen hatta son zamanlar TL ye geçen kazandı. Bir süredir TL karşisinda da geriliyor. Son zamanlarda iki kere makas farki vermek yerine TL ile kâr alarak devam eden kârda dolar euro TL dengesine bakarsak eksi de. Parite dengesine oranla ikisi de ekside.

Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

13 Ocak'ta 1.02 olan £/$ parite si 1.18 leri görüp,1.16 lara düzeltme yapmış.. Bu düşmüş mü oluyor mirim? .. Biraz mantık lütfen(:YTD.. @REŞAT12

2

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Aynı grafiği manipülasyonu yapanlar da takip ediyor ve tuzaklıyorlar. Coşturur sattırmazlar bıktırır sattırırlar korkutur aldırmaz bir aşağı bir yukarı tereddüte düşürür işlem yaptırmazlar.

İda için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

İda ()

Siz salt grafikleri tekniği değil siyasi gelişimleri de takip ediyorsunuz. O nedenle öngörüleriniz bilgi ve tecrübelerinizle de birleşince egolu ben bildim diyen kişiler tarafından sevilmiyorsunuz. Bu da benim işime geliyor. Hak eden kazansın diyeceğim bundan sonra.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Estağfirullah. Ben sadece şu ana kadar gördüğüm tecrübeleri paylaşiyorum.

-2BeğenmedimŞikayet

İda ()

Aynen öyle oldu Reşat bey. Çok haklısınız bende sizlerin sayesinde tecrübe edindim. İyi ki varsınız.

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Farketmez daha yukarıdan satabilcek olduktan sonra aşağıdan sattığını yukarıdan alırsın daha aşağidan aldığını da daha aşagıdan tekrar alabiliyorsan aldığının aşağısina satarsın tabi kâr ettikçe azar azar oranı artırarak. Aksi taktirde eldeki kar da mal da gider ytd. Şu ana kadar senelerdir gördüğümüz manzara hiç değişmedi.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum