Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (148)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Siz satmadan bende satmıyorum :)))
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Yok Reşat Bey o zamandan beri doldurdum yüklü şekilde. Gümüşün yüzde yirmisine kadar satış yapmıştım en son 1.1774 e kadar siz uyarınca yüzde yirmiye dokunmamıştım. Geri giriş yaptığım alımlarımdan yaklaşık 4 dolar kardayım. Bu da erken sattıklarımın zararını aşırı şekilde katladı. Hatta 1.1774 ü bile 1.15 den geri almışım. Portföyüm çok iyi o nedenle tepeden de olsa 1.21 den gece düşüşü fırsat bilip ekleme yaptım.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kâr etmene sevindim kaçtan sattın?
İda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Neden satmaya çalışıyorsun gelecekte 6ay içinde gümüş ve platin çok güzel yerlerde olacak
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İda ()İyi ki sattırmadı bak ne güzel yükseliyor.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Platinden gümüşe geçmek için doğru zaman ytd tamam
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Öyle yapıyorum. Şu an gözüm platinde.
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Hocam kafayı karıştırmaya gerek yok hedef belli arkaya yaslan kahveni iç ytdir :) tamam
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Teşekkür ederim. Tepkiyi bekliyorum. Artık ekleme değil satış yönündeyim. 1.14 den eklediklerimde duruyor. Güzel kar yaptı.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Çok kısa vadede o seviye şu an görünmüyor. O seviyeler gelmeden iki kademe buradan aşagı açilabilir. Eylül ayı sonu üç aylık mum kapanışını da görelim tekrar bakalım. Bu arada o seviyeleri beklemeden yukarı tepkide daha az gümüs verip daha çok dolar alarak geri çekilmede de daha az dolar verip daha çok gümüş alarak kademeli alta doğru aralıklı artan oranlarda alım yukarı dogru artan oranlarda satış kademeli işlem yapılabilir. Ytd Yanılabilirim ytd. Gümüs ons 37.50 aşagisı görüldü desteklere tutundukça ytd 16.7.2025
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Dönem gelince beklenen adette işlem olmayınca evet iptal oluyor. Benimde olmuştu dediğiniz gibi tel de halletmislerdi.
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Reşat bey rica etsem parite beklentinizi yazar mısınız? 1.12-1.13 ler gelir mi?
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Benim özel kur 7 Temmuz güncellemede iptal olmuş temsilciyi aradım şube ile görüşmem gerektiğini söyledi daha önce telefonla düzeltiyorlardı.
husniyealtun için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Güya özel kur. Geçen temsilcimi aradım siyasi ve ekonomik sebeplerle bir süre daha marjlarin yüksek devam edebileceğini söyledi.
1BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()1.2053/ 1.2138
48.17/ 49.0988 Reşat bey
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu makasla uçuş paraziti manipulatörlerin galeyanına gelip 51 TL den bile alan olmuştur. Şu an gümüş kurunu paylaşabilecek arkadaş var mı? Bende makas çok euro da 1.20 olacak diye tutturup insanları zarara soktular parite ile kayba uğramaktansa TL ye gecseler kârdaydılar euro TL karşisinda düştükçe düşuyor 46.61 i gördü.
2BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Amin ida hanım ecmain
0BeğenmedimŞikayet
İda ()Çok teşekkür ederim Reşat bey aynen.
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Çok teşekkür ederim Hüsniye hanım. Bol kazançlarınız olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Subjektif ajanlar cirit atıyor misyonları manipülasyon yapmak bizde Hergün ifşa ediyoruz ismi lazım değil birzmaanlar be meşhur 25 ve 35 ci hayal aleminde gezinen malum şahıs 35 de alınmaz dediler 39 olduk hala goy goy peşindeler tamam
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Evet sitem izin vermiyor. Daha önce takipçilerimden herkese like verebiliyorum ama size veremiyorum diye de dönüsler olmuştu. Sebebini bilmiyorum.
2BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()İşin ilginç yanı Reşat bey bazı- verilen yorumlarınızı düzeltemiyorum beğeni hakkı olduğu halde...
1BeğenmedimŞikayet
husniyealtun ()Bu yorumda - verilecek ne var Allah aşkına. Düzelttim ida hanım..
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()5 seneye yakın kimseye zarar ettirmedim ama manipulatörlerin zorlarına gitmiş eksileri yağdırmışlar geçen günde benimle yazışan herkese eksi vermişlerdi düzeltmiştim. Birini düzelttim. Sayfada cirit atıyorlar. Bana eksi vermelerine aldırış etmiyorum bir yere de gitmiyorum uyarmaya devam edeceğim inşaallah. Zaten sırıtıyorlar hemen herkes farkediyor.
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Şu site sadece sizi dinleseydi bugün herkes kazançlı olurdu. Ancak egolarına ben bildim demelerine yenik düştüler.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Grafikte 2025 senesinin üstünde yeşil okun gösterdiği hedef seviye görülmüş.
1BeğenmedimŞikayet
İda ()Aynen usta.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Nereleden nerelere geldik manipulatörlere dikkat.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorum