Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
fhantasyouh ()Alırım da biz önceki zararımızi kurtaralım derken daha da battık onun yüzüne oldu çok ısrarcı oldum olmadı hiç satmamak daha iyi demek
_Gümüşçü_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Nasip işi hepsi kardeş sıkıntı yapma fırsatlar bitmez. Destek hattında yazmıştım aslında dipte ancak tepeyi pek beklemiyordum yaptığı zig zag hareketini devam ettirdi direnç hattına çıktı merak etme düşer yine alırsın
fhantasyouh için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
fhantasyouh ()Alıp sene sonuna kadar beklemek daha iyiymiş en sonunda öyle yapacam yoksa alsat zarar ediyoruz
1BeğenmedimŞikayet
fhantasyouh ()Yükselişler görünce çok üzüldüm ama ne yapalım artık
0BeğenmedimŞikayet
fhantasyouh ()Etiketleme yaparsan sevinirim
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Olur kardeşim inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Hasan_Hüseyin_ ()33 dayandı gümüş 10 den az fazla
2BeğenmedimŞikayet
fhantasyouh ()Platin ve gümüş ons alim noktaları gelince yazacak misin kardeşim seninde fikirlerini alalim
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Cümlemizden inşallah kardeşim
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()@fhantasyouh kardeşim üst yorum incele sende sormuşsun bana arkadaşa daha önce yazdım sayfaya düşmedi düzenleme yaptım tekrar attım
1BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()_Gümüşçü_ (26 dakika önce)
Konu: Platin ons
Fm içi hareket tamamladı kardeşim bunu uzun zamandır çizip atıyorum buraya ortalarda karar yerinde atmıştım en son direnç hattını kırınca üste tepeye çıktı ilk grafikte belirtmiştim ama bana daha çok ağırlık dirençten geri salma gibi gözüktü o ara tepe yaparsada fm direnç hattını takip edin demiştim tepeye çıkarkende tekrar attım grafikleri şimdide güncelledim dediğim gibi sarkma olur bence geri çekilmelerde fibo düzeltme seviyelerini takip etmek lazım eğer oraları alta atarsa destek hattına kadar salma olabilir takip etmek lazım
Üst yorum kısıtlı kelime yüzünden sayfaya düşmemiş düzenleme yaptım tekrar
1BeğenmedimŞikayet
fhantasyouh ()Merhaba kardeşim platin için yorumun olur mu dusus olacak mı gümüş gibi platinde dusukten sattık alim bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Güncel durum
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Güncel durum
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Aynen 1006.6 olacaktı yanlışlık oldu uyarın için teşekkür ederim arada oluyor bazen böyle. :)
0BeğenmedimŞikayet
_Gümüşçü_ ()Düzeltme, 1006.6 olacaktı özür.