Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0471 05:29:47
EUR 36.1834 05:29:47
USD 34.5320 05:29:47
ALTIN ONS $2681.5500 05:29:47

Konu: Xag ve xau

[grafik d=309446_GR2024430lhd7s0.png][/grafik]

[grafik d=309446_GR2024430j75xw5.png][/grafik]

Aylik mum bugün kapanacak ve ters çekiş yapacak gibi duruyor. Yani düşüş devam edebilir gibi.

Buradan anlaşılacak durum hafta kapanisi takip etmek ve 25.8 asagisinda hafta kapanislari ya da gün kapanışlari olursa 23.4 ile 23.7 arasinini beklemek. 23.4 ile 23.7 arasina denk gelen kanal asagiya KIRILMAYACAKTIR.

Kirilirsa yanilmisimdir ve yanilirsam yani kanal asagi kirilirsa yuzde 90 olasilikla 17.x dolar yanacaktir.

Benim için en dip seviyeler

Gumus icin 23.4x dibin dibi
Altin icin 2150 dibin dibi
Platin icin 800 dibin dibi

Daha aşagisini kesinlikle beklemiyorum ve yüzde 99 olasilikla bu rakamlarin altina inmeyecektir.

Haftalik kapanislar ve günlük kapanislar olumlu olursa

Altin icin 2250 asagisina inmeyecek
Gumus icin 25.8 asagisina inmeyecek
Platin icin 890 asagisina inmeyecek

4 saatlik grafiklerde düşüş tamamlandi gibi ve bu hafta düşüş devam etmez ve inmeyecek dediğim seviyelerin asagisina sarkmalar olmazsa. İnmeyecek yazan seviyelerden yukari dönme olasiligi yüzde 90 olup. Mayis ikinci hafta itibariyle sert yükselişler olabilir.

Yorum yapmayacağım sorulara cevap vermeyecegim. Sadece durumu paylasmak istedim. Sonra çıkış yapacağım.

Herşey gayet açık ve anlaşılır şekilde yukarida yaziyor.

Yorumlar (75)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 3 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Asi nasılsın borsada bugun önereceğim varmi suan sadece son iki halka arz var başka yok

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Al verip verip cikti.. su benim meshur zigzag rampa baymasi:))
Su gercekki kim nederse desin subat ayi topla ayi bahar guzel olacak dedik... yani silkeleme uzuncular icin gecerli degildi .. alsatcilara zigzag yaramasiydi... onlarada hatta dedim bak beceremezsseniz dokulursunuz diye.. israr edene destegi direnci sahsima yazdim... gerek platin gerekte gumuste...
Yoksa dilberi izlemek bedavaydi; ))
Suda varki gumus yukselecek dedik...
Allah var 28**lerde satin dedim...
25,80_26**ler var dedim.. yani alim yeri dahi verdim... satmada ise mudahale ettiklerim oldu... ama altlari geldi almadilar tuslarada benim basacak halim yok... heran nasil olayim burda?

ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Aynen oyle kimse herseyi her zaman bilemez :) 31.5 gelmezse 2 hafta onceki beklentim olusmamis olacak :)

Dersen ki dusse sasirir misin inan cok sasiririm cunku dusus beklemiyorum. Sadece dusus riski var :)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Anladim emegine saglik mu, neccim degiliz hicbirimiz sonucta herkeste riskini biryerde alsin ister kademe ister neyse artik... su sayfada yanilmakta olabilir elbet.. yanilmayan Allah'tir...
Fakat ayar lasinlar kendilerinide suc, lu aranmasin bence yinede... gidipte t, kurukculer bilmem necilere sarsinlar sana bana degil...

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Bu hafta düşüş olursa 2150 yüzde90 olasilikla gelir.

Ben yükseliş bekliyorum ama grafik riskli zamana yaklasti sert dusus riskli oldugu icin uyari yapayim dedim. Bu hafta veriyle ya da verisiz yukari gitmeli.

Veriyle dusus olursa 2 hafta onceki beklentimde yanilmis olacağim. O yuzden uyari yapmak istedim

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Nedersin altinonsta enazindan bi 2280dolar gelebilirmi los bi bakarmisin gercekten...2320ustu suan fakat altinda ileriki donemde bi beklentim var bi istisare etmek istedim. kimse benden etkilenmesin az isim var onla cunku:)

0BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

@Zeyce61 yüksek olasilik yine aşagisina inmeyecek yazan degerler de durabilir ama altin bu defa biraz daha fazla dusebilir. Yine bakarim dusus olursa

1BeğenmedimŞikayet

ILosAnarquistaI ()

Düşüşlerde alt yorum dikkatle takip edilmeli.

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

altın ons 2314 altı kaldıkça olumsuz,2342-2354 bandı üstüne atmadan da rahatlamaz gibi...
şöyle diyebilirim rasyonun aşağı kırması için Altın onsun ya biraz yataya sarması lazım yada biraz daha salması lazım...2250 yi görme ihtimali yüksek, hatta 2181 bile gelebilir ama zaman alabilir! bu yazdıklarım ons rakamları gr olarak bakmıyorum, hayırlı cumalar

Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Terlikci ()

Hayrlı cumalar abi Gram altın dusermi aceba fiziki almayı düşünüyorum da öneriniz varmı rica etsem

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Hayırlı cumalar

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

herkese hayırlı cumalar
bol bereketli kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

Deniz86 ()

Durum paylaşımı için teşekkürler @LosAnarquista60

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Eline emeğine sağlık kardeşim, çok güzel özetlemişsin... ben olsam ekran alıp saklardım:)
Baya lazım olacak gibi görünüyor...

1BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Gümüşte 23.60 dan vazgectim 24.40 gelirse fullerım.24 ler sakla samanı gelır zamanı denecek yerler keske gelse de bızı de alıp yukarılara tasısa

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum