Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (75)
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Asi nasılsın borsada bugun önereceğim varmi suan sadece son iki halka arz var başka yok
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Al verip verip cikti.. su benim meshur zigzag rampa baymasi:))
Su gercekki kim nederse desin subat ayi topla ayi bahar guzel olacak dedik... yani silkeleme uzuncular icin gecerli degildi .. alsatcilara zigzag yaramasiydi... onlarada hatta dedim bak beceremezsseniz dokulursunuz diye.. israr edene destegi direnci sahsima yazdim... gerek platin gerekte gumuste...
Yoksa dilberi izlemek bedavaydi; ))
Suda varki gumus yukselecek dedik...
Allah var 28**lerde satin dedim...
25,80_26**ler var dedim.. yani alim yeri dahi verdim... satmada ise mudahale ettiklerim oldu... ama altlari geldi almadilar tuslarada benim basacak halim yok... heran nasil olayim burda?
ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Aynen oyle kimse herseyi her zaman bilemez :) 31.5 gelmezse 2 hafta onceki beklentim olusmamis olacak :)
Dersen ki dusse sasirir misin inan cok sasiririm cunku dusus beklemiyorum. Sadece dusus riski var :)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Anladim emegine saglik mu, neccim degiliz hicbirimiz sonucta herkeste riskini biryerde alsin ister kademe ister neyse artik... su sayfada yanilmakta olabilir elbet.. yanilmayan Allah'tir...
Fakat ayar lasinlar kendilerinide suc, lu aranmasin bence yinede... gidipte t, kurukculer bilmem necilere sarsinlar sana bana degil...
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Bu hafta düşüş olursa 2150 yüzde90 olasilikla gelir.
Ben yükseliş bekliyorum ama grafik riskli zamana yaklasti sert dusus riskli oldugu icin uyari yapayim dedim. Bu hafta veriyle ya da verisiz yukari gitmeli.
Veriyle dusus olursa 2 hafta onceki beklentimde yanilmis olacağim. O yuzden uyari yapmak istedim
0BeğenmedimŞikayet
Asiii__ ()Nedersin altinonsta enazindan bi 2280dolar gelebilirmi los bi bakarmisin gercekten...2320ustu suan fakat altinda ileriki donemde bi beklentim var bi istisare etmek istedim. kimse benden etkilenmesin az isim var onla cunku:)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()@Zeyce61 yüksek olasilik yine aşagisina inmeyecek yazan degerler de durabilir ama altin bu defa biraz daha fazla dusebilir. Yine bakarim dusus olursa
1BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Düşüşlerde alt yorum dikkatle takip edilmeli.
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()altın ons 2314 altı kaldıkça olumsuz,2342-2354 bandı üstüne atmadan da rahatlamaz gibi...
şöyle diyebilirim rasyonun aşağı kırması için Altın onsun ya biraz yataya sarması lazım yada biraz daha salması lazım...2250 yi görme ihtimali yüksek, hatta 2181 bile gelebilir ama zaman alabilir! bu yazdıklarım ons rakamları gr olarak bakmıyorum, hayırlı cumalar
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hayrlı cumalar abi Gram altın dusermi aceba fiziki almayı düşünüyorum da öneriniz varmı rica etsem
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Hayırlı cumalar
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Periyot ()herkese hayırlı cumalar
bol bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Deniz86 ()Durum paylaşımı için teşekkürler @LosAnarquista60
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eline emeğine sağlık kardeşim, çok güzel özetlemişsin... ben olsam ekran alıp saklardım:)
Baya lazım olacak gibi görünüyor...
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Gümüşte 23.60 dan vazgectim 24.40 gelirse fullerım.24 ler sakla samanı gelır zamanı denecek yerler keske gelse de bızı de alıp yukarılara tasısa