Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (75)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Alt yoruma ilave yapayim.
20.05.2024 tarihinde 31.5 yukari kirildiği icin dibin dibi artik yukarda yazan değerler değildir.
Eğer düşüş olursa dibin dibi yazan yerin kirilma ihtimali de söz konusudur.
O yüzden sert düşüşler olursa yine kritik zamanlarda düşüncemi ve fikrimi grafikler ile belirteceğim. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Sert düşüşler olursa dibin dibi yazan seviyeler icin en az yuzde 30yuzde 40 lik bir butce ayirmak gerekebilir.
27 dolar asagisinda hafta kapanislari yaparsa dikkatli olmak gerekir ytd
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Kardesim suan yukselen yukseldi yukselisin belki de sonlarindayiz belki de bir dusus sonra tepelere gidecegiz ama alim icin buralar alim yeri degil sadece bunu bilmelisin :) duzeltme olmadan alirsaniz yuksek riskli islem yapmis olursunuz
fhantasyouh için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fhantasyouh ()Yazmışsın bak ne güzel işte göremedik biz o kadar yazan oluyor birsey biliyor gibi nasıl bir site burası anlamadım analiz dışı muhabbet bile oluyor
ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Alt yorumda yazar yazilari iyi okuyunuz.
Mayis 2. Hafta itibari ile sert yukselisler bekliyorum. Oldu mu oldu.
Şimdi fomoya kapilanlar yarin tersteyim diye lütfen yazmasin. Yarin derken bu belki hemen gercekten yarin da olabilir haftaya da olabilir 1 ay sonra da olabilir.
Gunluk alsat yapanlar en cok kaybedenlerdir. Alim icin duzeltme noktasi bekleyin :)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Rica ederim kardesim ne demek
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sağolun hocam
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Rica ederim ne demek
veysi2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Aynen bakalım nasıl olcak tşk
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Bir ürün sürekli cikmaz sürekli düşmez arada kâr almak iyidir :)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Haklısın baya var elimde gwlirse biraz daha çıkarım sayın abim
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Alim icin haftaya bakariz derin duzeltme mi yoksa geri cekilmemi yapacak
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Tşk ederim sağolun biraz da nakit elde duruyor gümüş allmam lazım bakalım
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Oraya cikmasini umuyorum ama cikabilir mi bilmiyorum :) tuslar sizin elinizde insallah gonlunuze gore olur
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()31.5 da bence gelirse bu gece de yapilabilir gibi :)
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Zaten şuan 30.70 üzwrindeyiz sanırım 31 üzeri bi yerde satış uygun olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Pazartesi ben biraz daha parite yapacağım sayın hocam inşallah çok düşmeden gümüş
0BeğenmedimŞikayet
Delionbaşı ()0.88 den başlayarak
0.94 e kadar sattım elimde. %25 kaldı.
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Bu soru benim de merak ettiğim bir soru
1BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Kardeşim 30.7 direnc 31.5 ustude şuan icin beklemiyorum.
Haftaya da 29.9 civarina minimum bir dusus beklentisi icindeyim.
Imkansiz degil ama yuzde 10 olasilikla 31.5 kirip 35.24 civarina cikabilir. Fakat ben suan oraya cikacagini dusunmuyorum. Eğer olaki cikarsa uzulmem dersen
30.7 ile 31.58 arasi bence satis icin uygun duruyor. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
veysi2121 ()Merhaba sizce dolar a parite yapmak şuan uygun mu gümüşleri daha aşağdan almak için
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Tesekkurler sizlere de iyi haftasonlari dilerim :)
___Elif____ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()İnşaAllah hocam.
Size ve sizin nezdiniz de herkese hayırlı hafta sonları diliyorum.
İyi tatıller:)
1BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Insllah full alim yeri gelir de guzel kârlar yaparsiniz :)
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()İnşaAllah hocam.
Ful olmam lazım yukselıste:)
1BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Benim de gözüm gumus grafiğinde umarim yine guzel bir yerde yakalariz :)
0BeğenmedimŞikayet
___Elif____ ()Anlaşıldı hocam:)
Hayırlısı olsun gözümüz kulagımız siz de:)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Takipteyim bende aylik bolinger genisliyor o yuzden haftaya bu hafta kirilan kirmizi kanala retest yapip kiramazsa 35.2yi haftaya yakar. Kirarsa agustosa kadar yolu olur :)
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Bakalim haftaya kisa dusus ya da sert dusus olursa duruma bakacagiz kisa duserse mayis sert duserse agustosa kadar :)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()az önceki grafikte çizdiğim mum çok önemli o mum orjinal ise normal şartlarda mümkün değil.. tamam 35,3 e gidecek ama onun bir kaidesi var nizami var.. bu haliyle olmaz.. ))