Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 10:33:29
EUR 35.9598 10:33:29
USD 34.5492 10:33:29
ALTIN ONS $2717.4500 10:33:29

Grafiği gönderen: Asiii__

Yorumlar (60)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Yok alamaz..

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Bu halka arzlarda aynı kişi farklı bankalardan alabiliyor mu

Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

İyi yaptin tabi yok anladım ben sadece hani guzel noktaya değindin ben aciklamayi yaptim.. yanlis anlasilma olmasin ilk baslayan arkadaslarimizin akli karismasin diye tesekkur ederim:).. mutlu oldum aksine cok bereketli olsun efendim:)

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Ben de aile fertleri hesabından üc hesaptan talep ediyorum

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Hocam ben sizi eleştirmedim ki güzel ve faydalı şeyler yazmışsınız ben de ilgilendiğim için sohbete katkıda bulunmak istedim sadece.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bu hafta ikitana var arkadasim birine 1300, digerine 1300tllik girecegim toplam 2600tllik talep edecegim ,3hesabim var ayni islemi ordanda yaparsam kac olmus olur? Arkadaslar bilmiyor buyuzden yardimci olayim diye yazdim.. hem bozacak zaman bozarken haber veririm sizlere diye belirttimki:)... cunku ben alacagim aldigim icinde takipte olacagim faydalanmasinlarmi)

63ARGENTUM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

63ARGENTUM ()

Arkadaşım araya giriyorum maruz görün. Halka arz lotuna göre en fazla 1500 liralık veriyor. Piyasa ve hisse iyise en az 5 tavan yapıyor. Tavanı bozmadan satmak önemli, üst üste taban yapınca kâr gidiyor. Kriotocular kusura bakmasın, borsa muhabetti oldu.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Evet arastir , tabiki hepimiz bankadan aliyoruz... hem a, rzlari hemde normal hisselerimizi.. bereketli olsun..

YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Cok iyiymis aslinda bi araştırayım bankadan oluyor ise kolaylık.

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bakmiyorum zaten eg, lenceli bi hocamiz diye sagolsun rank katmaya gulduruyor bizi:)
Kizininkindende gir iste.. kendinde varsa orda da iki olur yoksada ac hesap acmada nevarki:)

göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

coın ufleyene bakma sen o kafa bulur cogu zaman halka arza katılcam ama tek hesap var bende mecbur tek katılcam

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Rica ederim bence onemseyin derim cunku havadan bazen 1haftaya kadar surebiliyor gunluk sadece bakin heegun yuzde 10genelde tavan deriz buna veriyor, yani 4gun verse ornegin , yuzde 40havadan para kaziyorsunuz bankanizdan hesa, binizi acip mus, teri hizmetleri dahi aliminiza sizle tel kapamadan yardimci olur, ki bende burdayim takipteyim bozdugu an veya bozacagi vakit satin derim... elimden geleni yaparim yeterki amacimiz hepimiz kazanalim...8binlirayla giricem ornegin 3hesaptan toplam..4tavan yuzde kirk olur hesaplayin durduk yerde kimse vermiyor:).. bu degisir ilkgun bozabilir bi bakarsiniz 1hafta surer yani.. elimden geldigince yardimci olurum sizler bilirsiniz...

YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YıldızBitco ()

Tsk ederim ne yalan söyleyim ben hic anlamam hic islem yapmadım bi dönem gümüş Altın platinlerim vardi:)3 senedir coinciklere bakıyorum.

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Yaw ne so, racam hocam dundendir bu @Coin_üfleyen te, mizlik yap , tursu kur, recel yap asi dedi yeminle per, tim cikti ... )) kö, le ü, zaragibi osandim yahu ne bitmez isguc dağ, lara kacicam yeminle:)))

@göbüllü10 , @Takiptekal , @Engzm , @defnemila dostlar 30nisanda baslayan hal, ka arz var "ko, ton"ve "lilak".. kac he, sabiniz varsa girin buna taki tavan bozana kadar elinizde tutun.. ikisine 2.600tl yeterli girmeniz icin benim 3hesabim var ucundende katilacagim bilginize.. @Selda09 ...
@YıldızBitco arkadasim ilgilenirsen guzel oluyor aklinda olsun... ytd... @Asiii__

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Tünaydın idolum inanmazsan kayfeci dayıya sor :)) herkes usta ustad olmuş biz acemi kaldık @Asiii__ @Coin_üfleyen :))

Coin_üfleyen için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

ufleyen kac borsa kullanıyon coın ıcın

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bi, turlu siteden cikis yapamadim peki yarin pazar zaten:)
Yok hocam ben illaki alinan urun takibinden yanayim hic bilinmese de dahi uzun sure 5yıl. az degil biraz elindekileri arastirip ogrenmeli seviyeleri ve osekilde ekleme olmali bana gore... @Coin_üfleyen ne beseni yaw :)) ben eniyisi @kompedan hocamla benziyoruz ona a, kayadan "yandirdin kalbimi amannn"yollim o dinler valla... ) @Asiii__

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Alınan hisse sağlamsa beklenir ayrıca tepe fiyatlardan full alim yapıp iniş yapınca terse düşmemek için stop zararkes yada kademeli alış satış yapmaya dikkat etmek lazım

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

lafın gelısı umarım ınsallh

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Hacı henuz olmadim ama insallah olurum. Rabbim. nasip. etsin insallah hakkiyla..)

göbüllü10 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

Bayanlarda hem islerini yapar.
benim gibi cocuklarinada bakar hemde calisir kazanir:) bazlamada yaparim tamam:)
Kızimla okudum ufleyen ya vallahi masallah de, receler yapiyor anla iste bence bunlari :))kadinlar istesin tek alninin teriyle herseyi basarir...

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

luncdan umut varmı nayıs da dahıl

0BeğenmedimŞikayet

göbüllü10 ()

ben gumuscudum hacı 7 tl den aldım 5 e dustu sabırsızlıktan satıp oncekı bogada coıne daldık lunada cakıyı yedık suan aklım olsa gumusden sasmam bu zararları cıkarıp doncem gumuse zarar bugun cıksın yarın gumusdeyım ama sımdı zor

0BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@göbüllü10 arkadasim. sende oku senden bahsettim..
@Coin_üfleyen aha ben gidiyorum ci, lek recelini pisireyim:))
Sabahta güneşte pissin rehasini alsin:))ahah
Cumleten hayirli geceler buarada coi lerini listeye ekledim bilesin... rastgelsin

1BeğenmedimŞikayet

Asiii__ ()

@ntmen_× altyorum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum