Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()Şimdi tekrar 64 de şort mu giyelim hocam
LostPassengerr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()btc kendi çıkıyor altlar yerinde sayıyor. Kimse sahici bulmadı heralde @LostPassengerr
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()vallahi hocam acelem yok ama şu aralar cıkış icin sebepte yok
bu benzerlik ve inj deki benzerlik beni ürkütüyor
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Su eft işi Allak bullak etti neyin nerden hangi haberle geleceği sacmalık resmen neyse
1BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()64den de düşeceği kesin değil.
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()O zaman buralardan hafif bir düzeltme asıl düzeltme 64 k dan eyvallah
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Devamım kardeşim
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Slm kazancın daim olsun dostum devam mı yoksa düzeltme gelir mi
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Zaten orası karar anı olmak icin müsait
TarikAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Hayrını görün diyelim
Acmee10 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()mesela inj de 28$ lar gelebilir ama ora kanımca son nokta bekledigim alım noktası 15-16$ injde
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()su an 25 nisan 10 mayıs arası hareketi yapabilir buda 65 binlere kadar cıkış yapabilir
1BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()@LostPassengerr geldi mi peki şuan
1BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()Evet hocam pozdaydım ve 58 lerde yaptığınız etiket etki etti ve kapadım :)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Yine cevap gelmedi @Acmee10
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Gördüm bende benzerliği ama işin icinde etfler var abd var öyle artık cok cok ucuza yedirmezler
TarikAbi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()hocam 10-12 gun icinde ciddi dip bekliyorum cunku 2021 ile 1e1 benzer hareketler
o yuzden dolar dayım.
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Evet aynen öyle. Bana en son 60800 hala beklentide mi diye sorup cevabıma güvenerek pozda kaldıysanız tebrikler. Ben bile 3 ay önce açtıgım short pozisyonunu karla kapattım şükür:)
0BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()İletildi cevap yazdım hocam ama sanırım benim yazdığım düşmedi
0BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()O da iyimiş:) 58k da iken short pozu kapatın yada kar alın diye yazmıstım iletilmedi mi size?
0BeğenmedimŞikayet
Acmee10 ()Siz daha önce atana kadar ben kendi yaptığım işlemlerin analiz göstergesi sanıyordum bunu:)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassengerr ()Takip etmek amaclı yollamıstım. 30 lu rakamlara gelirse nakit tutan hiç durmasın rahatca alım yapabilir…