Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0461 10:55:49
EUR 36.2015 10:55:49
USD 34.5834 10:55:49
ALTIN ONS $2666.7850 10:55:49

Konu: Gümüş 2 Ay Çok kısa Vade NU

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

İndikatörler yanıltabilir

Yorumlar (125)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Amin kardeşim hiç bir kaybı göze almadan kar edilmez diyelimki parcalı olarak 3 3 4 %10 çıktın yukari devam etti % 90 gene elinde ama benim geri dönüs yakalayamadıgim hıc olmadı duserse kat kat fazla kazanirsin yukselirse fazla kazandirmaz hatta enflasyon karşisinda erir. Zaten insanlari enflasyon yoluyla vergilendiretek soyuyorlar

Aceleci34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Defalarca buraya yazdım ihtimal değil garanti olarak dolar in sadece zarar ettireceğinı çünkü gumuste dip surekli olarak ve daha fazla yükseliyor. Belli seviyenin Altın a inince desteklere tutundukca asaği dogru artan oranlarda tplayıp direnclerde biraziyla kademeli çikıs ve geri donüs yakaladıgin yerde de yerine koyarsan çok daha fazla dolar elde ettiğini ama dolar artırirsan gumusu yerine koyamadıgini net bir sekilde gorebilirsin. Yani dolar zarar garantili. Diren takibi için teknik grafigi açıp fibonacci extentiondan farklı zaman dilimlerinde bir önceki dop tepe sonraki dibe ceker gorursun. Destek bakmak icin de dipten tepeye cekip bakabilirsin direncte oncelik 0.236 0.786 ve 1.618 in aşilmasi sonrasinda ayni şekilde devam. duruma gore 0.236 dan itibaren direnclere takıldikca bir miktar cikis yapilabilir diye duşunuyorum. 0.236 seviyesi kirilamadiği taktirde alt desteklere inebilir. Ama ne giriste ne çıkısta acele etmemek bir sure beklemek gerekir. Ana trend çizgisi ve mumlari dolu kisimları muhim. Aşaği ve yukarı atilan igneler firsat.

0BeğenmedimŞikayet

Aceleci34 ()

Çoğu zaman dolar da bekledim ara. Ara aşağıdan alıp kar görünce sattım hemn sabretmedim şu an İlk defa sabretmeyi öğrenmeye çalışıyorum kolay değil benim için çünkü düştüğünde kafamı meşgul ediyor bu duyguyu sevmediğim için sırf aklım para da olmasn diye kar alıp çıktım yavaş yavaş tecrübe ediyorum burda yazıp anlatıyorum ki birinin Bi bildiği olur bana kardeşim şöyle yap böyle ol dese bieşy öğrenirim Allah razı olsun destek oldunuz

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aceleci34 ()

Biraz Daha sabretmeyi öğrenmem lazım aslında çok güzel yerlerden alımım olmuştu geçmişte elimde tutamadım sonra yükseldi ons 20 de iken almıştım bide 22 45 den almıştım iki. Kez dip yakalamıştım çoğunda da daha düşecek diye almadım bazısında da yükselir diye satamadım İlk defa da ful gümüşteyim illaki çıkar yukarı beklersem 34 TL gelse kar ederk çıkış yapabilirim tamamen
Az çok artırmak nasip olursa tabi o zaman gerçekten mutlu olurum

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Mesela Kendine bir hedef nelirle mesela 1000 dolar lik gümüs aldın dolarıni 2000 dolar olarak yerine koy aynı zamanda da gumuşunu 4 katina cikar. Teknik grafigi acar incelersen sinekin zaten sürekli bu firsati verdiğini gorursun yuksek makaslala bile bu kadar islem yaptik

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Kardeşim bura ve asagisindan sonra toplananın % 50 si 3 sene orta vade icin bence uygun ons 26.78 e kadar dusmüs durumda benim ortalamam eksi kaç bilmiyorum hesaplamayi birakali cok oldu kendi adima daha asagilar geldikce elde tuttugum oran artar alttan toplanan malin cogu tutulur satilmaz biraziyla islem yapilir ortalama dusurulur. Ama şimdiye kadar hep cogunu muhafaza kaydi koydugum halde bu sene ons yukarilardayken sayfamda ilk defa yukselis devam ederse % 50 cıkarim diye bir kere paylaşttim ve gene hakli çiktim 26 cdolara kadar geri çekilme oldu. Sayfami geriye dogru inceleyin burada her seyi tekrar açıklamaya kaksam cok uzun sürer gene de aralikli olarak yeri geldikçe yazarım konu basliklari altinda asagi yukari her seyi acikladim farklı bir durum gorursem ya da sayfadaki manipulatörlerin zararli bir paylaşimina denk gelirsem de uyariyorum ama beni engelledikleri icin cogu zaman goremiyorum takip ettiginiz kisilerin gecmis paylaşimlarini okumanız zarara ugramamaniz acisindan muhim.

0BeğenmedimŞikayet

Aceleci34 ()

Şimdi yatırımı mı diyelim ki kaça böleyim kaç tanesini orta vadee yapayım kaç tanesi kısa olsun birde kısa vade olanı kaça böleyim ne kadr yükseliş olunca kaç kademe geri çekilme olur tahmini yada grafiklere göre eğer sistem olarak yada huy edindiğiniz alım satımınz nasılsa bana anlatma imkanınız varsa anlatır mısınz kusura bakmayın gece geç olmuş hakkınızı helal edin

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Long için erken bence

Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Gümüş bu ha bre kanal açıyor=)

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Limon353574 ()

Yaff 1 ay oldu 66 130 dolar la 2 short patlattım.. ne var yani şimdide long patlatasım var gibi ; ))

Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Limon353574 ()

28,86 gibi kısa süreli bir tepkisel 1/10 kaldıraç long :)) denesemmi ki diyor ve aynı zamanda tırsıyomda ; ))

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Limon dayı shortlar patladı mı tamam

Limon353574 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Alakası yok kanal farkı var aga tamam :))

globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Limon353574 ()

28,80 Altın a son 6 saatte bir saniyelik bile iğne atmadı... benim gibi tepkiye pozisyon açan biri için sanki burası fırsat gibi.. kısa al hemen sat gibi...3 defa short patlattım son 2 ayda nasılsa piyasanın ters tarafında kalmaya alıştım...1000 ons deniyesim var... seytan pardon gümüş fena dürtüyor beni yılmaz usta :))

0BeğenmedimŞikayet

Poyraz__Yeli ()

Yılmaz aga gümüşle adeta dans ediyorsun gümüşten daha çılgınım dercesine tamam :)

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Bu aefer kıracagına bir inanıyorum o yüzden full çıktım yanılabilirim de ıddaalı değilim

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Zararkes mi yaptin yoksa yine Yilmaz usta.

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Bi ara 23,60 vardı biliyorsun o şimdi 28,60 oldu galiba=)

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

28,60 trend seviyesini aşağı kırması lazım bakalım kademe kademe kırar belki

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Yatırımcı tavsıyesı değildir tahmın pıyasa takıpsızlıgı affetmıyor

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Bugunku söylem baskı yaptı verılerle bıraz daha baskılana da 26 lr gelmez 27 lerde alma hedefım var kısmet

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Dönüş sinyali var mı sence Yılmaz usta

0BeğenmedimŞikayet

asfar ()

iyi takma o zaman keyfine bak bereketli olsun.

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Tatilde oldugımdan takop edemedım ancak 29.65 asagı kapanıslar düşüşe meyılidir 28 ler gelecege benzıyor gumus bu ıner de cıkar da öok takmamak lazım

asfar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

asfar ()

en basit 10 kg olsa 30,75 gelen gümüş satılsa geleceğini bildiğim halde 29,20 oldu 400-450 usd fark var

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Gerçekten de geldi yani 29,30=)

2BeğenmedimŞikayet

asfar ()

şimdi ben acemi olduğum için bu yorumun mantığını anlamadım 29,90 maliyetli ürünü 30,75 gelmiş satmamışız 29,30 geleceğini bildiğim halde eee ben burada ne kaar yaptım maksat kaar yapmak değil mi bu acemiye bir anlatın bunu tşk.

0BeğenmedimŞikayet

globalkriz ()

Bakalım düşen tepeler düşen dipler olarak takip ediyorum ben izlemedeyim bikaç hafta

0BeğenmedimŞikayet

Cihanara ()

Platin de düstü ya, 1010$ satmadik 1030$ yollariz diye. Insallah tekrar yukariyi dener

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

29.65 önemine işaret ettim oranın üzerine atarsa iyi. yoksa bekletir az daha.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum