Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (146)
1BeğenmedimŞikayet
Hacı_Cemil ()Amin cümlemizin inşaallah kardeşim
globalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Bereketli olsun haklısın emtia lar uzun vade yatırımlar sabreden meyvesini yer=)
Hacı_Cemil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacı_Cemil ()Hayirlisi zaten uzun vadeciyim al yat moduna girerim gerisi Allah kerim
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()35-36 lı seviyeleri görür mü bilemeyiz ama 32 dolar a kadar realize bekleyen ustalar var gerçekleşir mi bilinmez.
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()Sogutmuyorlar, dibine kadar vuruyorlar asfar, su an trend böyle. Tersi de cok pis olur bu gidisatin, özellikle gümüs adina. ytd
asfar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hacı_Cemil ()Mehteran gibi üç ileri iki geri gidiyor mübarek nerde mazot bitecek bakalım ya nasip
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()hocam gümüş 33-32,80 lere Altın da 2700-2690 lara gelerek soğuması lazım diye düşünüyorum yükseleceği kadar yükseldi şuana kadar şahsi beklentim olarak ytd
Cihanara için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Aynen nasip kardeşim tamam
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Zamanlama iyi olmuş.
Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Bu defa öyle yaptık dostum al sat yapmadım sadece biraz platin almıştım yükselince satıp onu da gümüşe geçtim Şuan full gümüşteyim tamam
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Gerçi haklısın al- yat yapan bile iyi kazandı.
1BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Bizi yakan o oldu zaten ama o bahçıvan makasını bile aştı gitti 35,50 en son banka bana al demişti.
0BeğenmedimŞikayet
Hacı_Cemil ()Öyle diyorsun da bahçıvan makası koydular şimdiden palmiye bankta amma derken az birşeyler normale döndü
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Artık farketmez dostum azdan az çoktan çok gider tamam
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Dur şimdi durduk durduk 35 e çıkacak diye dalarız YTD=))
0BeğenmedimŞikayet
asfar ()yok be hocam artık bir nefeslensin bırak gitsin 2700-2690 lara sonra yükselsin ytd
0BeğenmedimŞikayet
Cihanara ()35$ i görmeden rahatlamaz bu:) Su altin 2741$ üstünde kapanis yapsa harika olacak
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Baktın şelale başladı acıma yatırım tavsiyesi değil tabi
1BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Biz sattıktan spnra yapsınlar 35.8 gelse fena olmaz dostum tamam
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Boğalar dağııtı ortalığı =))
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Traderlar nasıl trade yapçaklar o zaman =)
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Gelmesin :) niye gelsin ki tamam
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Önce 33 e çekilmesi lazım galiba
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Belli olmaz o belki yatayda durur belki hizli hareket onlari soyleyebilmek icin dip tepeler belli olmali.
Yukselse bile en az bir kere 31.8 32.3 civarina yuzde 80 olasilikla gelmeli. Buradan kaca cikarsa ciksin oraya bi yere gelmeden ucmaz gibi geliyor :) yani alim yapabilirsin :)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()@globalkriz .. Bu kişi istifa etmiş görünürken nasıl yorum yazıyor merak ettim.. @admin
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Bu zat istifa etmiş nasıl yorum yapıyor merak ettim global.. @admin nasıl oluyor bu? ..
0BeğenmedimŞikayet
globalkriz ()Ben bir süre yatay hareketlere de razıyım Los birden uçmasa bari uçacaksa da öyle hedefe sene sonu falan varsın ayıp eder yoksa=)
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()@globalkriz
31.8 üzerinde hafta kapanislari yaptikca ve 31.8 asagisina hic inmezse hedef belli ama buradan mi gider yoksa once 39 yapar sonra 31.8 yapar oyle mi gider hepsini kademe kademe takip etmek gerekir.
Şuan ana hedefi kabaca 50 dolar ama buraya cikacak mi yoksa cikamayacak mi bunu şuan kimse bilemez zamanla ve gidisata bakarak soylenebilecek durum.
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Kral insansın
ILosAnarquistaI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ILosAnarquistaI ()Hayirlisi olsun kardesim :)
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)