Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
ERGUVAN_HASRETİ ()Bizimle görüşlerini paylaşıyor diyecektim. Abimle diye çıkmış. Özür dilerim.
Usta1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ERGUVAN_HASRETİ ()Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için... Yasaklanacak ne yapmış ki... Her sabah tahminlerini yazıp abimle görüşlerini paylaşıyor. Sağlık olsun.
Usta1 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Usta1 ()Ayın 6'sına kadar yayın yasağı getirmisler yönetim
yanlış anlamadiysam heralde Hümanist. usd aya
ERGUVAN_HASRETİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ERGUVAN_HASRETİ ()Hayırlı sabahlar kardeş, görünmüyorsunuz, önemli bir durum yoktur inşallah...
HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bolu_bolu_ ()kardeşim daha gelmedi bana sihirli rakam diğer hesap onam istiyor mesaj yazmak için yazamadin diğer hesabımda srclk14 hnagi atarsan mümkünse tşkler
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Ful gumusteyim burdan satış gelirmi acaba satış yapmak isgiorum TL olarak nerden yapabilirim
0BeğenmedimŞikayet
Shadowhas ()Üstadım bu rakamlari mi takip edeceğiz yoksa başka rakamlari mı bekliyecez?
0BeğenmedimŞikayet
Acemşahı ()Tüm yazılanlara bakamadım ama farklı bir kanaldanmi yazılaşılacak kaptan farklı otobüsmu kullanıyorum çok güzeli
0BeğenmedimŞikayet
Yusade ()Rica etsem guruba benide eklermisiniz
-1BeğenmedimŞikayet
catalan ()Teşekkür ederim.. Deplasmanda Kepezspor 3. lig takımımız için Kayseriye geldik mesajları yeni okuyorum.. Her şey gönlünce hayırlısı olsun Kaptan
1BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Takibe aldım ve ordan size özel yazarım vakti gelince arkadaşım. Ben kio platformda aktif değilim. Ara ara bakarım bana yazanlara sadece. İyi oldu ama burdan 1 kişi eksildi o rakamı vermek için uğraşacaklarım arasından :)
catalan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
catalan ()Tmm Kaptan .. sosyal medyada hangi nicki kullanıyorsun.. Benimki Catalan Barca Antalyaspor profil resmim
2BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()Eyvallah arkadaşım varolasın. Allah utandırmasın 3 tur atacağız. Tepeden satıp dipten alacaksınız. Uhuletle ve suhuletle takip edin. Gaza ve galeyana gelmeyin. Dün 17 onsa düşebilir diyenler yarın 29 ları 30 ları 35 ons ları konuşacaklar. İtibar etmeyiniz çöldeki Seraptan malı satın. Orda su yok. Su tekrar vahada de haydiii...
catalan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
catalan ()Kazansakta kaybetsekte takipteyim Kaptan..