Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (235)
0BeğenmedimŞikayet
Tamaci1434 ()Bakk bu adamın değerini bilin takip edinn boş degil bu adam
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞ_PATRONU ()altın ons beklentini nedir acaba hocam
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Merhaba başkan nasılsın evet 2 yıldır dolar ı terk ettim yeter dedik öğündur bugündur Altın gümüş platin paldyum hatta borsa geçtim ikiye katladik dolar bazlı eldeki parayı şu düşüşe rağmen sende durumlar nasil
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()arkadaş dolar dan vaz mı geçtin? Gümüşçi oldn sonunda
Q777 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Olsun bakalım yine çıkar elbet al sat a dondurduler işi iyice
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BORA_27 ()Biz şuan hangi noktadayız ? sanırım ikinci mavi dip bölgesinden 2. sarı tepe noktasına gidiyoruz doğru mu ? @BORA_27
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bugün biraz çalışıp gümüş grafiği paylaşayım diyordum. Zaten yapmışsınız. Ben de rasyo çalışayım bari.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Çok dedik hocam max 105 üstü 110-115 hele de hızla 120 ye falan giderse tuzak olacaktır diye. ytd
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Yani bir tepe daha var diyor hocam 90/100ons arası. burdan kaçmak isteyen kacabilir
0BeğenmedimŞikayet
platinnn63 ()altın daha düşer mi alım yapalım mı bekliyelim mi
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Hayırlı sabahlar yıldız hocam bu gümüş yorumu alabilirmiyiz? teşekkürederim şimdiden.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Alttaki yorum ayrıntılı bir analiz sonucunu yansıtıyor. Ama yazarı mütevazi olduğu için değeri farkedilmiyor.
Cerenselim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Günaydın dostum dün abd öncesi 90 dan sattimda tekrar alim yapmıştım gece saat 2 gibi yine 90 gördü valla elim gittide ortalık roketci doluydu etkilendik yattim oyle duman olmuş
Q777 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Gunydin baskan çıkış yapmsmiydin dun
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Acaba büdüşme olur mu daha yani
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Evet @celik2119 .. hoşgeldiniz . iyi kazançlar
2BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Elliott affetmez
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()70 dolar altı uzun süre süründürür
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Şekildeki gibi olursa olabilir... olur olmaz bilmiyorum .. panik yaptırmak istemem ... ytd
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()50 56 dolar a kadar düşüş devam mı eder
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yatırım tavsiyesi değildir asla ... ytd
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Veys2121 buna bır bak . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Usta durum nedir grafik anlamıyoruz kaça kadar düşer yükseliş kaçları görür
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Galibe incele işte şekli ve yorumu. .. ytd
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Grafiği biz cizmiyoruz . Godomanlar isteğini yapiyorlar ... İyi kazançlar .. yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Bu grafiğin neresindeyiz hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Ons bazlı hocam sorduklarim
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bu sorduğun TL bazlı mi ?
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam son bibkez 120 gidermi ikili tepe yapıp. uoksa gitmdedenmi zikzak yapar gibi hayali olarak
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()En az iki ay sürer gibi bu @Terlikci ... Bunu yaparsa .
120 / 70
Zigzaglar
85 90 tepeler
dipleri 63 65
Çizgi 65 ten 100 .90. tepe .
Tepeden 90 100 den 50 56 gibi .
Sadece tahmin işte .
ABC düzeltme ... (50 dolar lık)
Yatırım tavsiyesi değildir.