Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (455)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Destekler . ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Öyledir üstadım... YTD
@M_yıldız
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Denk gelmiş . :(( ytd
0BeğenmedimŞikayet
papatyalar ()Bildiğim tek şey fena oyuna geldik
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Sakin ol kardeşim :)
@Ars_Bozok
Ars_Bozok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Biliyorum diyen bilmiyordur. Tek bildiğimiz bu :)
@papatyalar
papatyalar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()50 yi tabelada görürsem o bana daha çok tesir eder dostum, kaldıramam..
0BeğenmedimŞikayet
papatyalar ()Soru şu... Dip neresi...
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Dip olsunda dönüşü görüp rahatlar piyasa. Alıcılar devreye girer. Diğer türlü sindire sindire batış psikolojiye çok tesir eder.
@Ars_Bozok
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Evet @M_yıldız üstadım. 60,80 önceki dip. Orası yıkılırsa 54-55'ler sürpriz olmaz. YTD
Takibe devam.
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()61 ikili dip yapıp yarısını geri verir ve tekrar düşer diyebilir miyiz?
YTD olmadan
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Kardeşim hoca degiliz . bizde sizler gibi yatırımciyiz .. bende buradaki ve farklı yerlerdeki düşünceleri inceliyor ve kararlar aliyorum . sadece birkac rakam düşüncemizi belirtip ve biraz piyasa takibi yapıp yazıyoruz. durum bu . profil yazıma bakarsan daha net anlarsın . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()Evet maalesef son kisimdayiz. Yıldız hocanin tahminleri sırasıyla tuttu ve son kısımda tutacak galiba ama inşallah olmaz ne diyelim
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Aynen @Gümüş_Sihirbazı bende öyle düşünüyorum. ..
Bakalım işte gorecez.
61 dolar olan dip bu kezde calisacakmi onu inceleyip ve takip ediyorum . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Son kısımdayız mübarek. 90-100 denilen yer 89'dan döndü işte. Şimdi son düzeltme.
@Ars_Bozok
@M_yıldız
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Stop ve Riskine kadar .. nasıl da geldin be... Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()50-56 gibiye gidiyoruz sanırım
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()Peki hocam şuan bu tahminin neresindeyiz. Dipleri 63 65 yazan kısımda mı
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Şekil ne kadar uygun olmuş gümüş Ons grafik ... denk gelmiş .. güzel tahmin . ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Üç vadi bir nehir ... ytd
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yapacak birşey yok :( . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Bavkan basit matematik demiştik . ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ne diyelim ki ...
aylık mum kırmızı düşüş mum.
Ortalamalar ise düşük kalmış . bu yazılan seviyelerde ...
Göstergeler desen düşüş yonlu ( haftalık )
Azıcık kaldırmışlar sonra yönü aşağı vermiş ..
Günlük gösterge desen . biraz tepki verebilir gibi ama daha dip yapmamış.
20 dolar dan 120 dolara çıkmış bir ürün .
Ve düzeltme yapiliyor .. ki en az yarısını geri verir. Bu durumlara bakınca rakamlar normal geliyor . ytd.
Bavkan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Teşekkürler güzel insan. Hafızana maşaEllah. Evet 89'da içeri alıp kapadılar. Mışıl mışıl uyutuyorlar şimdi :)
@M_yıldız ıl
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Bavkan ()Hocam gözünü seveyim bu nedir şimdi sende çelik gibi alt rakamları dizmisin
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim . sağolasın. senin düşüncelerde güzel .80 90 ters demiştin bir sürü kisi içinde kalır demiştin . Unutmadım . ytd
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Basit bir yatırımciyz sadece ..
61 58 50 dolar destekler . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()MaşaEllah. Bu analizlerin hepsi tam isabet hocam zaten. Emeğinize sağlık.
@M_yıldız
0BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()Nereye gidiyor bu gümüş yıldız hocam