Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (98)
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Valla ister anlayın ister anlamayın ister öğrenin ister öğrenmeyin ister umuda kapılın ister kapılmayın ama aşağıdaki soruları gözden geçirin
Piyasalarda alım- satım yaparken DÖRT TEMEL soruya doğru- düzgün yanıtlar vermek gerekir. Vermeyenler, veremeyenler, vermek gibi bir derdi olmayanlar PARA KAYBEDERLER!
DÖRT TEMEL SORU:
1- ) NE?
2- ) NE KADAR?
3- ) NE ZAMAN?
4- ) NASIL?
Fukurt44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()4h ta bir geri dönüş yapısının boynunda (düşüş)
Adalet_1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Öyle.. düşeni kırar mı.. yıllık pivotu stop / destek kabul ederek takip edilir mi diye düşünmüştüm öylesine.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hocam 20ve 50 ema Altın a düşmedikçe sıkıntı yok diyebilirmiyiz hisselerde.
0BeğenmedimŞikayet
Adalet_1453 ()ASRN hocam dofer için hiç yorumunuz yok mümkünse yapabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Fukurt44 ()Çok iyi anlıyorum sizi, insanoğlu hocam nefis işte bizimki :) öğrenmeye devam inşallah sizden, umuda kapilmayi bi kenera bırakıp:)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiAltıKarakter ()Kademe kademe ort 28 falandır
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yakın maliyetli mi?
BuNickTamYirmiAltıKarakter için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hatırlayın akcns sistem 13* aldirmaya başladı 17* de kademe bosalttirmaya başladı tek bir kale kaldı "koma" sonra ne olur burdan tekrar kademe yaptırabilir demek istediğim şu: biz dipten alıp tepeden satanlardan değiliz bu sadece şans işidir biz kurduğumuz sistem ile lir satarız disiplinden vazgeçmeden sistemimiz 15/20 yüksekten aldırır sattırır ama güvenilirdir
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiAltıKarakter ()Bir oyun planı çizer misin hocam
Bende kağıt yok malum
Lakin abeyde vardı boşa beklemesin
Onun yaş azıcık turşihaaan modunda
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet doğru öyle bir görünüm var
BuNickTamYirmiAltıKarakter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiAltıKarakter ()Hocam nasılsın? Bu unda obo mu var sevimsiz duruyor
Emeklerin zai olmasın rabbim göz açıklığı versin
0BeğenmedimŞikayet
Fukurt44 ()Hocam biliyorum haklısınız done done bıkmadan söylüyorsunuz tesekkur ederiz, sat için ema kesisimleri olmadı, sadece yüksek dibin Altın da kapattı,50 ma dan destek alır inşallah:)))uzun dönem baktigim için şimdilik bakalım nerden dönecek, 50 MA yi kırarsa uzun dönem falan kalmaz tabi:)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Petunda sorun yok Mayıs trendine dönüşü denedi red yedi adese örneğindeki gibi
Can42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Can42 ()Petun na yorumunuz ne olur hocam
0BeğenmedimŞikayet
Tabes2 ()Senden öğrenecekleri çok şey var
Tabi kendilerini geliştirmeliler
Hep sorma ile olmaz siz yönledirirsiniz
Başkası düşüşte ortada olmaz
4BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Arkadaşlara ne zaman nasıl mallanıp ne zaman ne şekilde nakite geçileceğini bunları yaparken coşkuya yada endişeye kapılmadan kurallar dairesinde yapılacağını anlatmaya çalışıyorum sadece
Tabes2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hareket coktaan başlamış
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hani 21 ema diye bir ortalama vardı fiyatlar Altın a düşünce odağımız değişiyordu
0BeğenmedimŞikayet
Tabes2 ()Düşüşler de büyük gayretinizi takdirle izliyorum sayfa sizin kıymetinizi bilmeli
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hisse ne zaman al verdi baktınız mı? Biz krtik viraji düşeni ve formasyon katılımını dikkate çektik kırılım olmadan nasıl yükleniyorsunuz bakın yakın örnek kartn adim adım kırılımı ve sonrası
Kiki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Kervt var diğerleri yok. Bakayım. Teşekkürler. Penguen..?
0BeğenmedimŞikayet
Fukurt44 ()Yok hocam gun ici yoğunluktan ekrana bile bakamadım ama eksiltmem gerektiğini farkettim:)
0BeğenmedimŞikayet
Kiki ()İnşallah toparlar hocam 9.86 maliyet yüklü girmiştim
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ayılar daha güçlü 8.75 kritik olacak Altın da yığılı stoplar var
Kiki için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Görkem__ ()Sağolun hocam
0BeğenmedimŞikayet
Kiki ()Mücadelede durum nedir hocam gün içinde yeşil toparlıyor diye sevindik ama yine kırmızıda kapattı
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Kademe eskilttiniz mi
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Bende enerji biraz fazla gıda ile cenc edeceğim birkaçını
ayt_altın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Bir geri dönüş yapısının içerisinde
Gezginci45 için cevaplandı (yorumu göster)