Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (397)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Abov desene yükseliş başlayacak
Boyka35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()veri yok faiz indirimi fiyatlanacak bu saatten sonra
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ultravolet ()Ozure gerek yok bence paylaştığım yazınızda da 28.80yaziyor şahsen ben cesaret edip beklemedim ama pişman değilim. cunku tümden satmadım. heo 28.80ve 29.20bekledim. araligi söylüyorsunuz o Aralık'ta bı yerde satıp satmamk kişiye kalmış. uzulcek bişey yok
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()vaktiyle benimle dalga geciyordu biraz gecmise dayalı muhabet dostum
Poyraz__Yeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Boyka elimdeki gümüşleri satmadım veri mi vardı yükselmiş biraz
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Dostum hümanist gibi değil bu kardeşimiz arada yanılabilir bu gayet normal gümüş bu kimi yanıltmadı ki tamam
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()dedim ya 50 rakam versem bende hoca olurum neyse kardeşim senin hatrına yazmayacam artık. Takma kafana
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bugün icin benim yüzümden yazılarımı takip edip ki uyardım . zararına mal satan arkadaşlardan özür dilerim. 28.50 bugün icjn kırılmayacak düşüncem vardı . kırıldı ve sonraki dirençe geldi . Tamam mı?
PLATINIUM_2025 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aceleci34 ()Tamam da söylediği satış yerinden sonra 27 80 demişti geldi ilk söyledi yer onu da gördüm bendw bişey diyemiyorum
Esinti_51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ultravolet ()Ayrıca 29.20 de içindeydi yani takipte olduğum için biliyorum şahsen28.40 28.80ve 29.20ler
Ultravolet için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Kardeşim dün adama 2 al sat yaptırdı zaten söyledi ilk atış 28.4 ikinci 28.80 yukarı devam ederse elindeki çıkarsın diye adamın stratejisi doğru Şuan yüklenmenizi gerektirecek durum yok 40 cent yukarı gitti diye yanılmış olmaz hakkı teslim etmek lazım @M_yıldız başarılı kaç gündür işlem yapmasamda yorumlarını takip ediyorum tamam
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()seni uyardımda neyse nasip buymuş kendini dinle boş ver milleti bu ortamda onslar satılmaz heleki hafta sonu mutlaka onsta kal dünya her hafta sonu yeni biseye uyanıyor
1BeğenmedimŞikayet
Esinti_51 ()Ben kabulllendim yani bisey diyemem
0BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()Ama sana sattırdı lütfen itiraf et
1BeğenmedimŞikayet
Esinti_51 ()Hepsini satmadim
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()Bu gün esinti diye biri vardı adama malı sattırdı yazık değilmi senin hatrına bisey demiyecem artık tamam.
0BeğenmedimŞikayet
Ultravolet ()M_yıldız
(8 dakika önce)
Konu: Alternatif
fo 0
Nasip bakalım 26.12 26.40 26.80 (26 yaklaştıkça para ekle al... ) civarına düşünce para ile ekleyeceksin .. satış içinde .27.90 28.40 ile 28.80 (28 yaklaştıkça satış yap) bekle bakalım. bunları görünce artık birşeyler yaparsın. alim full işlem yok. satis full olabilir.
Her ihtimale karşı 24.80 24.02 ekleme için paran olacak düşüşlerde . artık nasıl çözersin bu işleri bilemem. ytd
Ons :28.80zaten.. Bu esintiyle olan yazışma
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()Eeeree neden hatanı kabul etmiyorsun ki
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tamam yaptim . durumlari ve olasılıkları soyledim.
0BeğenmedimŞikayet
Poyraz__Yeli ()Adama yüklenme @Boyka35 dostum daha verdiği rakamı geçmedi az biraz gerçekçi olun 28.80 zaten hedef vermiş @M_yıldız Şuan verdiği 2 ci dirençte bak Ptesi dolunay etkisi var makas açık olmasaydı buradan 1 kademe daha satardım insanları iyi takip edin sonuçta py bu arkadaşlar değil tamam
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()Bunuda sen yaptın
0BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()Bunun yorumunu sen yaptın
1BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()bak ne güzelde ekran görüntüsü atmış hoca değilim diye. Ama gün boyu hocalık yapıp ders veriyor millete 50 tane rakam veriyor biri tutuncada yorumu kopyeleyip madein m yıldız diye imza atıyor ; )))
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Boyka35 ()dünden beri milleti uyarıyorum buna ve hümaniste güvenmeyin diye. Yav böyle bi ortamda onslar yerinde dururmu 26 lara düşmesi bile olağan üstüydü beklenmeyen bi durumdu. bunlar daha 22 leri bekliyor
2BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()Sen ve satanist mi hümanist mi siteyi batırdınız
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Sanki PY sizsiniz hayret bişey takmayın @M_yıldız :)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Oluşan mumu söyledim. İyi okumadın galiba.
4BeğenmedimŞikayet
PLATINIUM_2025 ()Milleti korkutma
Dahi doji dedin millete malı sattırdın
Seni tebrik ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Direnç ve destekleri biliyorsun . karar senin .. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bölge zaten
(28.50 28.80)Aralık
Tek nokta değil ki.
I$$IZ için cevaplandı (yorumu göster)