Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (112)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Grafik olarak attım bazen fee oranları coini artarken ve düşerken bizim faydalanmamiz için binance yapıyor yani kar vermek istemiyorlar kisaca pump yapan coinlerde uyarı olarak çıkıyor genelde
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Yardır comp:))
dogu23__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23__ ()seni vuracam sitede elktrik gitti jenaratör patladı hem de ilk kullanmada sözde rezidansta oturuyoruz:)) oğlum interneti sıfırlamış ankara da harp okulu sınavlarında:)) sen dalga geç benle söyleme xrp yi hemi:))
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Yardır xrp xlm:)))
dogu23__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dogu23__ ()hoş geldin kanka:) ape ye üfle biii:)))
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()mesela lqty girmiştim long 1.12den x12 2.5 dolar lık şuan iyi gidiyor
bozmak yerine stop yükselterek gidiyorum
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()ben vadelide 0free yani kesinti olmayan coinler yazıyor diye söylemiştinizya o bölümü bulamadım
resim olarak o bölümü atma şansın varmı
nerede yazıyor tam olarak
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Yardır xrp:))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Çok zarar var ise benim gibi ufak miktar ile devam edin genel anlamda bende zarardayim son aylarda hareket olunca biraz düzeldi
Takip konusuna gelince işlem al sat asla tavsiye edemem örneğin 1 inç 0.52 lerden beri short işlem açtım stoplu yazıp şimdi 0.3520 stoplu short yazmıştım
Yani elden geldikçe siteye yazıyorum yazarken kendi işlemlerimi takip zor oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()anladım ama pump yapanın tepeyi yakalamak da zor değilmi
short girince yükseldikce ekleme mi yapıyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Her yeni giriş ve alim da botlar robotlar onları devre dışı bırakmaya uğraşıyor
Örneğin 0.40 larda aldigim karla sattığım xrp ye şimdi giriş yapıp kar beklemek biraz işi zorlaştırıyor
Pump yapan 1inc yada benzer coinleri inişte shortlamak daha cazip oluyur
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()işlemlerde sizi takip etsem duyarmı size zararı çıkarmam lazım
yoksa girmezdim vadeli ye
çok zararım var
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Siteye sürekli girmiyorum ve yorumlar çıkmıyor bir hatada zarar yazar
genelde begendigim olursa stoplu şekilde yazıyorum grafik bölümüne atıyorum ordan bakabilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()tek eksiğim grafik aslında
birde ters psikoloji oluyor çoğu zaman
çıkar diye girince düşüyor
düşer diye girince çıkıyor
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()8 ve 10 civarı giriyorum takip ve ekranda olursam daha fazla
Ayrıca 10 dolar x 10 da 100 dolar olarak algılanıyor hacimsiz piyasada inan 5 teter kapma peşinde altlar 1000 kişi carpsalar 10ar 20 şer dolar hesabını yap
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()yardımcı olabilirsin banada
sorumluluk bana ait
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Eyvallah kral maksat spor olsun ; )
Dash dakipte direniyor filifot gtc ye yakin markaj dayım 1.04 aşağısı takla atmazsa artabilir
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()3 5 dolar la giriyorum şuan
maksimum 10 mu giriyorsun
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Yüksek miktar girmedikçe iyi oluyor örneğin işlemlerde yüksek miktar girmem 100 teteri geçmedikçe sıkıntı olmuyor birazda şans gerekiyor tabi grafik destekli
0BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Mşlh idoluma
0BeğenmedimŞikayet
dogu23__ ()bereketli olsun Üstad bol kazançlar:)
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()senin vadeli işlemlerin baya iyi ben beceremiyorum ya