Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Yine yanılmışım 23330 gelmiş
@Selda09 ; ))
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Coinde uv olmmaz seldacım kar bulunca satar gecerim; )
Kar varsa affetme kardeşim
dönüşü yok karar verdim parçalı satmaya ; )) şimdi bana kaybolan roketlerimi verseler :)) şimdi artık gözyaşları faydasiz
Gerçeği görmeliyiz dostum başka çaresi yok ; ) idolume sessiz gemi ile birlikte gelsin
Kendi roketimizi kendimiz uçuracaz artık:))
@roketci1234 kral dön siteye kime unfi roketi aticam ; )) unfi demişken lever ne yapmış bi bakıp geleyim
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Şükür bereketli olsun dipten uv alamadım para yoktu hi. ssedeydi
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Afiyet olsun sana da kardesim:)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Mersi efenim kahveler verildi afiyet olsun bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Son alış lardan kalan unfi uçuşa geçmiş idolum birda olsaydı keşke:)
Roketci kral anısına en son kaybolan roketleri atayım birazdan ; ) parcali sattim kar azaldı; )) bunada şükür; ))
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Hayırlı geceler:)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Teşekkür ederim ablacım bereketli kazançlar:)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()22100 den inmedice artar btc umarım yapılmazsa. son alislar stoplu long devam şimdilik
Herkese hayırlı geceler bereketli kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ikinci 22.400 denemesini bakalım nereden donup yapacak 4.02 lere düşerse alicam tekrar
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Platry 3.98 stoplu 4.80 e gidebilir parçalı kar cebe alış fiyatından inerse stop kararı sende ; )
Btcturk grafigi cepten acele ile baktim fazla dikkate alma yinede
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Pla vardı pardon
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bende flap vardı çıktım 4.23 den 15 dk daha izleyeceğim
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()1.55 stoplu rlc aldim long 1.53 takviye inerse stoplu.1.65 1.70 ve 1.90 gelirse iyi yoksa stop olur unfi ve ftm son parçalar kaldi stop olmadıkça dursun
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Teşekkür ederim:) gelsinler onlar burda aslında:))
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Tespitlerin fena değil bizim teknik her zaman işlemez ; ) büyük höstadlar var onlar gelir btc biraz daha artinca :))
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Sagolun hocam resme göre geçmiş yorum yaptım sizinki teknik bir de haberler var ani çıkan nasip:)teşekkürler size de
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Tebrikler güzel tespitler için
Şimdilik total de 1.02 üzerinde kalislar önemli iniş tarafı ni eş geçelim biraz inis olup artarsa guzel olur :)) grafikte 3 bayrak vardi 3. nun gideri 23300 civarı umarım artar oraya kadar
Herkese kolay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()22.400 gideri var 21.553 dikkat kıramazsa sert düşer demiştim büyük ihtimal 22.400 den 19.300 e düzeltme
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Total 972 btc 22028 yaptı
@Selda09 bi el atıver 23112 ye ne kalmış; ))
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Günaydın tek ekran site btc türk sayfası 930 hangi birini takip edeceğiz :) pla gideri var kopamamış 4.23 üstüne ama kopacak 4.70 4.40 4.23 4.14 şimdi de 4.10 tepeler düşüyor
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tabi ben çaylak emin değilim:)
0BeğenmedimŞikayet
Kral_X ()Sagol usta. Rokete selam söyleyin:))
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ancak 21.500 lere doğru 21ocakta yeni bir zirve ya da 21.500 gelip 18 800 düzeltmesi görünüyor geçmişte ytd
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Hadi inşaallah hocam :) ben şu elimdeki pla yi satayim 21.500 lere kadar 21.600 desin tekrar dalarım 3 coine