Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (67)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()1 saatlikte endeks at nalı yapabilir. Takipteyim. Hareketli zarar keslerim aktif.
Ruşenn1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
architect ()Hocam kaçtan aldınız gents ve gmtas. Son zamanlarda ne alsam gitmedi sekur, sonme, vakfn elim korkar oldu biraz nakit var…
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Sn hocam gents GMtas düzeltme dalgası Dursun akşam kapanışı alabilirim
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dumanlii_06 (); )) gözden ırak olunca ; ) 3 köşe teşkil yaptın mı skinca )
Esadcan1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halilx16 ()Alış aktif değilse hisse tavan yapmış demektir, satmak istersen Satış'a tıklayıp satmak istediğin lot sayısını yazarak emir verebilirsin.
necom için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
necom ()hyocam denemek için bir lot satıymı yoksa böylece kalsınmı
danyell için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
necom ()tmm Allah razı olsun hocam dediginiz gibi satışın üzerini tıkladım kaç liradan satılıcagı yazıyo başkada birşey yazmıyo
0BeğenmedimŞikayet
danyell ()Hayir günlük kalacak yani bugün İslam yap yapmazsan akşama otomatik iptal et anlamında yani şuan hata yaparsan aksam kapanışta paran hesabina geri yatar günlük jalacak
0BeğenmedimŞikayet
necom ()hocam seans günlük işaretli onu kaldırayımmı
0BeğenmedimŞikayet
danyell ()Evet onay vermeden normal şartlarda zaten işlem yapamazsınız.. onay vermelisin
0BeğenmedimŞikayet
necom ()onay vermemi gerekir
0BeğenmedimŞikayet
danyell ()Satış kısmında islemin üzerine tıkla dokun açılan pencerede iptal fiyat değişikliği car ta iptal et yada biraz fiyati yükselt onay ver
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()İlk defa duydum hangi banka bu
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Alım olmamışmı soruyu anlayamadım arkadaşım hangi banka
0BeğenmedimŞikayet
necom ()Allah razı olsun nasıl yapmam gerekir hiç bilmiyom yardımcı olurmusunuz ğünlük işaretli onu kaldırmamı gerekir tşkler
0BeğenmedimŞikayet
danyell ()Sen alırken kağıdın fiyati değişmiştir yani yükselmiştir bi kac kuruş fiyati guncel3men lazım
0BeğenmedimŞikayet
necom ()mrb bugün hisse aldım alışta göstrermiyo satış kısmında gösteriyorbirde ekranda günlük kısmı işaretli onu kaldırmammı gerekli yardımcı olurmusunuz hiç bilmiyorum ilk kez aldım tşkler
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()En iyisi ama ben bistte uzunvadeci olamıyorum. Altın da platinde çok beklerdim ama burda yapamıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()İnsallah ama ben marta duramam ben stres ile yapamıyorum bu işi
Olmadı satarım başka şekilde zarar çıkartirim.
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Tâbi canım çok tamah olmamak lazım
Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dumanlii_06 ()Bende 2 tane sktım kaldı bir berwketli olsun hyırsız )
1BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Nasip inşallah kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Valla senin cesarerine de hayran kaldım :)
Benim psikoloji gitmiş :)
Az önce aldıklarım bile sat verdim :)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Öyle niyet etmiş iseniz öyle kalsın.
Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Cogaltayimmi