Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (144)
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()Netmennn çok sagol , minattarım sana gerçekten :)))
ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Mersi efenim bende yorum sıkıntısı var site de genel sorun bazi yorumlar çıkmıyor
Nur30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()Sagol @Hanım_Teyze , gördüm şimdi :)))
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()bunun için cevap yazdım.. diyemem de, cevabı bilmiyorum çünkü ama Hasan'ın profilini adres gösterdim.. gelmediyse diye tekrar ediyorum..
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()Sagol derya, bu gün nakit yoktu , yarın içşn sevindim , yarın alırım artık :))) sen aldın mı ?
Deryagol3838 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Deryagol3838 ()Yarında alabilirsin
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()demiştinizdi.. bir plaket de buna istersin sen şimdi? :D
bende asuzu vardı, çoktan sattım.. bir daha da almadım.. alır mıyım? bilmiyorum, bakarız.. şu anda hiç niyetim yok..
1BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()Diger yazdıkların geldi , teşekkğr ve okudum snlamında like yapmıştım dün akşam - vermişler benim kikelsr gitmiş okudugumu snlıyamamışsın :)) sagol ntmen ne kadar iyisin :) sevgiler
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Söke 4 5 ve 6 ocak diye biliyorum zaten az veriyorlar alınabilir her yeni arz bulan alsin
@Hanım_Teyze asuzu için hatırlayın aylar önce 20 den 380 olmuş 220 ye inmiş almak riskli demismiydim )
0BeğenmedimŞikayet
Nur30 ()@ntmen_× teşekkğr ederim , soke son günmü bu gün , yarın alıcaktım ne dersin ?
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_× ()Slm ustad endekse dikkat zamani bence 4900 ve 4700 1 h iniş düzeltme lar satışları ile gelip yönü tukari verirse 6200 izlenir yoksa biraz yatay gider hisseler tavan taban karışır ortalık
@Nur30 emtia gr döviz uzun vade sepet her zaman iyidir tekrar yazayım döviz € yada dolar yatırım için tutmam elde sadece alim satimlar da nakit olarak kullanırım
Dolar mı altin mi derseniz benim tercihim altin olur bir ayağı ons bir ayağı dolar ise niye tek dolar alayim gram alir dolar artışı olunca tl bazlı yanına ons artışı da eklenince gram her zaman dövizden iyidir bence
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Yarın orto- dok- sların bayramı pazartesi bizim bayramımız :))
nilsahara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Millet korktuğunda dalmak millet coştuğunda kaçmak avantaj sağlıyor genelde.
nilsahara için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nilsahara ()Merhaba hocam emeğinize sağlık şirketlerimiz güvenilir şüphe yok da bu piyasa yapıcılar çok acımasız yüreksiz oldum iyice . saygılar
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Hesap uygulamasını kapattım hocam, pazartesi açarım. Hareketli zararkes koydum.
melay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
melay ()merhaba
Ekranı kapattım dediniz; yorumlardan sanki bir süre sayfaya uğramayacaksınız diye anladım. O yüzden bizi s bırakmayın yazdım
Allah razı olsun. siz ve Asrn herkese her sorumuza aydınlatıcı cevap alıyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Ablam neden cevap vermeyeyim. Sizin her sorunuza cevap verdim diye hatırlıyorum.
melay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
melay ()Yeni gördüm emeğinize sağlık.
Ekranı kapttım Hoşçakalın derken :((
Yine uğrar hatıırmızı ve sorularımıza cevap verirsiniz değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Allah razı olsun sayın hocam okudum, emeğinize yüreğinize sağlık borsada acemiyim bu yorum yüreğimi ferahlattı..
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @16paramıknatısı hocam, alt yorumda düşüş ve yükseliş için nedenleri sıraladım.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tamam hocam çok teşekkür ederim sabredelim inş düzeltme bitmiştir:)
0BeğenmedimŞikayet
Genzo34 ()Aminn hepimizin hocamm Allah rahatlık versin selametle
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Bereketiniz daim olsun. Biriniz bin olsun.
Artık benim dinlenme vaktim gelmiş. Müsaadenizle cümleten Allah rahatlık versin.
Genzo34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Genzo34 ()Evett hocammm masallahh bugün benim hisseyi de gedikler satmış bofa toplamaya başlamış bekliyordum bir alım fırsatı daha tanıyıp yukarıya doğru hamleler gerçekleştirecegini önümüzde ki haftadan sonra ve itibaren primlenmemisler de güzel şeyler bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @Genzo34 düşüş ve yükseliş sebeplerimiz.
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Üstat boğa çok büyük ve hantal olduğundan hedefe ancak sabaha ulaşır :))) Sabah yeşil yeşil bakarız etrafa :)))
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Orası da geçilir daha yukarılara da gidilir.
Bu sebeple ne diyoruz?
Bas gaza gentsim bas gaza.
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @Selda09 sorunuzun cevabı alt yprumda
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()@Ruşenn1221
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Tamam hocam Sağolun :)