Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (162)
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Veren el alan elden üstündür mantığındayım hep Allah kimseyide muhtac etmesin inşallah
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YakamoZ35 ()H i ş t :)
Dumanlii_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turkısh1111 ()Hocam valla kendime gülüyorum halen hiç aklımın ucundan geçmedi kumaş olduğu :))
1BeğenmedimŞikayet
turkısh1111 ()Gerçekten çok sağolun hocam ben çok farklı düşünüyordum. Hahhahaha kendi kendime ters köşe oldum :)))
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dumanlii_06 ()evet ulus heykel bilirmisiniz anafartalar caddesinin başındaydı sümer
melay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turkısh1111 ()Teşekkür ederim hocam sağolun gerçekten kendime gülmeye başladım ne meraklıymışım diye :)) hahhaha
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Bir aydan fazla kaldım yeni geldim en güzel yaptığım 30 Ağustos parkı yürüyüşlerim oldu. Sözüm ona karadeniz yeşilin içindeyiz yok öylebir alan. Bizim burda sağolsun b. Başk. ları inşaat yarışı içinde bulunduğum merkez ilçe yeni büyüyen biryer onyılda taş yığını((
0BeğenmedimŞikayet
Yasin14 ()Sesli Güldürdün be abi :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()bir kumaş çeşidi.. ama hala var mı bu kumaştan, bilmiyorum..
turkısh1111 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
turkısh1111 ()Hahhha ben hissemidir? Heykelmidir? Bölge midir ? Diye düşünürken hhahahaha ters köşe oldum @Dumanlii_06 hocam
0BeğenmedimŞikayet
melay ()ulus heykeli mi?
1BeğenmedimŞikayet
Dumanlii_06 ()onu nıye bana soruyon hocam ya o kadar kadın varken :))
0BeğenmedimŞikayet
turkısh1111 ()Patıska nedir? Hocam ilk defa duydum
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Allah bereketini arttırsın inşallah:)
0BeğenmedimŞikayet
Dumanlii_06 ()hayır angara da
melay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NAZAR ()Teşekkür ederim hocam saygılar
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
melay ()Bursa da değilmi
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Haha yatırımcı ruhun ozamanda belliymiş demekki:))
0BeğenmedimŞikayet
turkısh1111 ():) ok hocam
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()51 lot başvurcaz biz, hasan yazdı zaten sabahta yazar gerçi
0BeğenmedimŞikayet
Dumanlii_06 ()ziyaretçim coktu benim hiç sorun etmedım sağolsunlar mevzu bu değil :)
0BeğenmedimŞikayet
turkısh1111 ()Hahhha dumanlı hocam gramda kuyudaydınız doğruya :)) bende aman hocam
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Gelirim arada sevdim burayı da:)