Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()İşte burda hocam yorumun - (((
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Çok çok teşekkür ederim hocam ayrıca
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Hocam elimde odas da var birde Sasa ya baki versen müsait olunca
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()kontr bir kaç ay içerisinde bu kadar derin düzeltme yapmamış.. haftalıkta formasyonun bitmiş olması muhtemel. uygun yani... düzeltmeye giderse 94-97 civarı olabilir.
Mehmet43bjk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()4 ten 174 e çıkmış düştüğündede eğerki yukardan alan olduysa çok can yakacak hisse..(
gumusunfendii için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()tşkrler saolasın..
mustafate için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()bu kontr. durumu ne ola.
ustat
cok adi geciyoo
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()huner: aylık grafikte bir şey yok.. günlükte 14 gibi görüyorum. daha fazla yukarı giderse çok gider.. bunlar spekülatif olarak kullanılabilecek hissseler. yeni başlamışlar köklü değiller. düzletmesi çok derin olur.
0BeğenmedimŞikayet
mustafate ()S aleyküm. Olurda öyle bir şey yaparsan bizide unutma üstad. Burada yüz yüze görüşemesekte bir dostun var.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()trılc.. buradan yukarı giderse 13 gider ve daha fazla düşmesi gerektiğini düşünüyorum, yani tekrar dip.. buradan 10 a düşerse sonra yukarı dönecektir ve en az 14 , ve 20 ye kadarda gidebilir. böyle formasyonda nerede döneceği belli olmaz. hisseledre saatlik grafik göremiyorum. o yüzden dönecekmi düşecekmi belli değil.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Tamam hocam teşekkürler birde hocam - )) trılc odas huner kontr Sasa sadece grafikte bı baka bilirmisiniz hedefleri ne zahmet olmazsa pazartesi almayı düşünüyorum kontr ve Sasa ytd değil tabi ki
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()hayır. ltf öyle düşünme. rahatsız etmiyorsun sorun yok.. şimdilik bir yere gittiğimde yok..)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Hocam gidersen - (( vallahi sizi rahatsız filan etmem inanın yinede ısrar etmiyorum ama giderseniz unutmayın lütfen
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bulamazsın. başka yazdığım herhangi bir yer yok. olursa yazarım sana.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Hocam başka bir platform da sizi nasıl bulabilirim
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()hangisi. bazen 5-6 bildirim aynı anda gelince altta kalanlar fark edilmiyor yada unutuluyor.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Hocam alt yorum düşmedi mi size
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()borsadan inanki hiç anlamam. hiç takip etmiyorum. seni yanıltmak istemem.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Hocam bir arkadaşımıda kontrolmatik var vadesi uzun şimdi zarar da 11 00 TL kadar hedefi yıl sonu 300 Ler gözüyle bakılıyo daha 15 deki kap bildiriminde 389 899 000 00 milyon Luk iş ihalesi almış eti maden den sizce ytd olmadan bı öngörünüzü alabilmiyim bende almayı düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()4025 kadar beklerim
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Hocam bist endex sine baka bilirmisiniz düşüş nereye kadar olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Canınız sağolsun hocam yine de er geç bakabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()bakamadım unuttum malesef..(
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Hocam baka bildinizmi
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Hocam baka bildinizmi
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()burdaki grafikte 36 değmemiş. ve biraz bekelese daha iyi gibi. sonra ayrıntılı bakarım. bu haliyle düşeceğini sanmıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Tamam hocam birde elimde yylg var düzeltme dediğiniz nereye kadar olabilir
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yoktum yeni geldi. acil değilse akşam bakayım.
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Hocam ben grafikten anlamıyorum - (( kusura bakmazsaniz birde bıoen odas huner zoren akenr conse bu hisselerin hangisi grafikte daha iyi sizce hocam düşmemiş tır diye bir daha attım
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Bide conse var hocam inşallah canınızı sıkmıyorumdur hakkı nızı helal edin