Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (202)
1BeğenmedimŞikayet
ottobariç ()Iltifat degil dogru olan yapiyonuz cokda dua aliyorsunuzdur bence
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim . bakıp inceliyoruz tabiki yanılıyoruz bizde :) en az sekilde yanılmaya çalışıyoruz sadece .
Malum piyasayı biz yapmıyoruz.
Daha iyi olan arkadaşlarda vardır elbet. tskler iltifat için
ottobariç için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ottobariç ()Aslında normal hareketleri gümüsün 22.06 dediginiz gibi kırarsa 22.45 bakip orda bakmak gerek yok yuksel di dusdu bu isde bir numarasıniz
0BeğenmedimŞikayet
byy_firari ()Anladım hocam emeğime sağlık tşk ederim
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()22.05 ile 22.50 periyot .
Bugün geldiği yer (22.05) bile olabilir.
Tabiki yatırım tavsiyesi değildir.
byy_firari için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
byy_firari ()Anladım kardeşim yani oraya kadar yükselecek demek istedi ksr bakma pek grafik bilgim yok
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Haber şu olabilir ab komisyonu bugün ABD resesyon riski artıyor enflasyon tetikleyebilir alt yazı gördüm tekrardan şahin söylemler gelir Aralık Fed e kadar yine bir baskı oluşur ise senin grafik çalışır dipleri bekliycem abi nerde gelirse sonrada uzun tutarım kutlu yükseliş gelene kadar)
0BeğenmedimŞikayet
ottobariç ()22.45 kıramazsa isde dip gelir diyor kırilima bakmak gerek
byy_firari için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyoğlu53 ()Hocam pazartesi beni anlayacaksınız 11 12 ler iptal artık benim beslendiğim yerin mesajı o yönde :)
0BeğenmedimŞikayet
byy_firari ()Hocam çizdiğiniz grafiğe göre düzeltme 22:50 den sonra mo başlıcak
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah sağolasın ..
lakin benim baktıgım göstergeler ve ortalamalarda pek öyle gözükmüyor nedense . ? Farklı bakış acısı galiba :) ytd
Beyoğlu53 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyoğlu53 ()Hocam işinize karışmak gibi olmasın ama 24:40 ons görecek şekilde bi çizim yapın çünkü aşağılar aşağıda kaldı artık
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah Rica ederim.
Su işi bilenleri yazarmısınız ? Bir inceleyelim
1BeğenmedimŞikayet
ottobariç ()Aynen tebrilerimi sunarım teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@ottobariç bunu dediniz sanırım :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Haberler gelir abi sen merak etme ben gümüşü bayadır takip teyim bir habere bakar meret alip başını gidemez izin vermezler illaki çekici yer tepesine)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İnşaallah kardesim . bakalım işte haberler neyi gösterir :) ytd
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim. inceliyoruz işte ytd
caracule09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()İnşallah öyle bir şekil yapar herkes alır herkes kazanır
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu @xxbirzamanlarxx incelermisiniz .. ytd
0BeğenmedimŞikayet
caracule09 ()olursa süper olur hocam. selamlar... Saygılar...
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Vardır bir bildiğin senin kardeş:)