Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (202)
1BeğenmedimŞikayet
byy_firari ()22:05 tekrar test eder mi hocam
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyoğlu53 ()Burda ne dönüyor onu çözemedim :)) @Zeyce61
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()22.05 22.25. 22.50 üst direncler.
21.50. 20.90 20 50 alt destekler. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Rterabia ()Arkadaş insanları vesveseli indiriyorsunuz bildiklerimizi de şaşırttırıyorsunuz
Beyoğlu53 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Yok daha neler @M_yıldız Hocam :))
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Madem sana kalacak niye yazıyorsun gecenin bu saatinde kardeş
0BeğenmedimŞikayet
Beyoğlu53 ()O biraz bana Özel kalmalı şu anlık zamanı gelince açıklanacak çünkü yol uzun :) beni bura ya kadar onlar taşıdı 3 te 3 gidiyorum inş bu hamlemle 4 te 4 olacak :)
Rterabia için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Takip edecez bakalım, hepsini.. :)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Zamanla kendini belli eder hocam oysa kaçarı yok :))
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rterabia ()Kardeşim ne mesajı bizi de bilgilendirebilir misin teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Onursal olmanı tercih ederim diyeyim de..
0BeğenmedimŞikayet
Beyoğlu53 ()Maalesef öyle gözüküyor aslında kupaya bişey yokta teste beklemenin manası yok gram artırır öyle bekleriz nasıl olsa o kupa bizim avuçlarımız da olacak inşallah
byy_firari için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyoğlu53 ()He birde o muhabbet var :)valla ben şoktayım şu an :)) yani kavgalılar mı yoksa farklı bişey mi var yani bana da git geller yaşattı bu ya şşş sorun ne @BossVurguncu en azından onu bileyim :))
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Tekmami olabilirmisin gerçekten?
0BeğenmedimŞikayet
byy_firari ()Düşüş mü var kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Zeyce61 :)
0BeğenmedimŞikayet
Beyoğlu53 ()Bugün takip edeceğiz ben %100 bile çıka bilirim çünkü alınan mesaj yine netti :)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Mamitek . tekmami .. olabilir . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Evet gözlüklüydü son profili Onursal muhabbeti nerden çıktı onuda anlamadım, onslar ne olacak :)
0BeğenmedimŞikayet
Beyoğlu53 ()Tarzını bi bilsem benzetecem zaten :)) gözlüklü profil resmî vardı dimi onun :))
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Bana hiç Onursal Bey mişsin gibi gelmedi tarzınızı pek benzetemedim.
1BeğenmedimŞikayet
Beyoğlu53 ()Boss böyle bi algı oluşturduğum için öncelikle üzgümün ama beni hangi hareketimle hangi davranışımla onursala benzettiniz onu çözemedim .. ikincisi senin bu profil fotona bi anlam verememiştim şimdi verdim :) ama yemin ederim ben o değilim daha yatsıyı yeni kıldım daha ne diye bilirim ki bilemedim :) @BossVurguncu
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ne garipliği :)) herkes eski hesabın olduğunu düşünüyor bence de var gibi geldi ama yok diyorsan ne diyelim hayırlısı :)
0BeğenmedimŞikayet
Orucbeyli ()Gümüş bu her şey olabilir
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()İhtimaller @Orucbeyli.
0BeğenmedimŞikayet
37depdep ()Elinize sağlık hocam. Siz çizdiyseniz vardır bir hikmeti. Eksik olmayın. Selamlar
0BeğenmedimŞikayet
Beyoğlu53 ()Ben zaten anladım dedim bu işte bi gariplik var ama hayırlısı dedim yani boss :)) @BossVurguncu :) (Y)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Olabilr kesin olmamakla beraber shotingen diyebilir Çayna Ripablik %) ytd
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)