Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
Binbir ()parite için kuveytturk en iyisi
Yildizdally için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yildizdally ()Usta nerden işlem yapıyorsunuz , ben akbanktan dolar aldım sonra gümüş aldım ama yine TL gümüş olarak ekrana düştü
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rest_tu_Rest ()Günaydın usta
6050 den aldıklarımın diğer kısmını 6261 den dolar a geçtim
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hayırlı geceler Altın ons gerilediği halde rasyo ilginç bir şekilde rasyo aşağı hareket ediyor altın biraz toparlarsa gümüş yukarı dönebilir.
Esnaf_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esnaf_ ()Hayırlı geceler hocam.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bende 6200 üzerinden biraz dolar a geçtim yukarı gene aralıklı kademeli çıkarım aşağı doğru da kar gördükçe girerim. Ytd
@Kuşçu69
Rest_tu_Rest için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sen benden daha usta daha başarılısın.
0BeğenmedimŞikayet
şahin_şahin1 ()sana 3 like
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rest_tu_Rest ()Aynı öğrettiğin gibi ustam
Beleş dolar ı veya gramları görmek insanı mutlu ediyor
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bereketli olsun yukarı devam ederse parite ortalaman üzerinden de geri girersin
parçalı işlem kaybettirmez ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Rest_tu_Rest ()Usta burayı direnç yapacağını düşündüğüm için birazını dolar a parite yaptım 6080 den
Yani 6050 den aldığımı 6080 den geri verdim tabiki de birazını
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Daha başlamadı bekliyoruz.
N_N_C için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
N_N_C ()Hocam mumları yeşil mi yaptınız yukarı git meye başladı bu:))
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Hala kıramadı Temmız yerine Haziran yazmışım.
5BeğenmedimŞikayet
Diebright ()18.66 usd iyi alım yeridir gidip 18.326 usdyi kırmama şartı ile. Oradan yine 19.29 usdye gidebilir. 18.326 usd günlükte kırılırsa elde gümüş falan taşımamak gerek. 19.29 usd kırılırsa da yukarıda maksimum 20.03 usd. FED sonrası yeni plan yaparız. 1 haftalık plan bu.
Türgenyev58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Terste_Kalan ()Hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah güzel karlar alırsınız
2BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gümüş ons 19.29 usd yi kırarsa 19.66-19.94 nihai hedef 20.03 usd. Ancak yine 19.29 usdde kapanışlar gelmezse hiç uğraşmam satarım.
Terste_Kalan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Diebright ()%25 Gümüş %75 dolar . Dün olması gereken yerden sattım bugün de ortalama fena değil, düşerse de %75 dolar ile alırız.
Türgenyev58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terste_Kalan ()Aldığınız parçalar için kısada satış hedefiniz neresi üstadım?