Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0484 11:28:54
EUR 36.2609 11:28:54
USD 34.5630 11:28:54
ALTIN ONS $2697.0950 11:28:54

Konu: Altın ons günlük grafikte düşüş ve çıkış ihtimali

Aşağıdaki grafik günlük grafiktir.

Not: Yukarıda grafikteki tüm veriler kişisel analizlerime göre değerlendirilmiştir ve kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir.

Yorumlar (12)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Uzun vadeci biriyim demiştim sezon başında, şu anda bu grafiğe göre orta seviyeden tepeye gitti geldi. Şimdi şöyle düşünün bu grafikte aşağı gitmeye uğraşıyor. uzun vadeci biri bu dip yapmadan neden ons tarafına geçsin ? yani benim geçmeme nedenim bu yoksa çıkacağını düşünsem zaten hemen şimdi geçerim ytd

2BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Arkadaşlar şimdi şöyle bir durum var.
4 saatlik grafikte stoch seviyesi dip yapmış durumda ve Rsi seviyesi tepeden orta seviyelere doğru inmiş şekilde duruyor.

Günlük grafikte ise daha önce düşüş başladığı bölgeden aşağı yönelmiş durumda, rsi yatay konumda sürekli dip ve ortaya gidip gelebiliyor şimdilik. Stoch seviyesi ise tam tepede duruyor. Yani 4 saatlik stoch dipte diye toparlayabilir ise sıkıntı olmaz fakat günlük grafikte stoch tepede diye o düşüşe geçer ise muhtemelen günlük grafikteki Rsi seviyesi tekrar dibe gelene kadar düşebilir. önümüzde fed olduğundan bu rahatca olabilir dikkat edin ytd not: yazdığım düşüş ons bazlıdır, kişisel analizm olduğundan kimse buna göre yatırım yapmak zorunda değildir.

Haftaya salı, çarşamba fed olacak. sterlin faiz kararı olacak. Abd Tdi ve işsizlik verisi açıklaması olacak.
Çarşamba saat 21:00'da fed faiz kararı, 21:30'da faiz açıklaması olacak.
Perşembe 15:00 sterlin faiz kararı olacak.
Cuma 15:30'da Abd Tdi ve işsizlik verisi olacak. bilgi amaçlıdır ytd

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

altın ons günlük grafikte rsi yukarı kesişmişti geçen hafta, bu hafta ise aşağı tekrar kesişti, bu şekilde aşağı kesişmiş vaziyette kapanışlar gelirse devamında düşüşe geçebilir ve tekrar 2'li dip yapabilir dikkat edin. Not: Yatırımda imkansız diye birşey yoktur, eğer fed korkusu bitmiş ise piyasada toparlayıp üste atabilir. Kanalın tepesi daha öncede yazdım 1697-1707 aralığıdır. Bu bölgeyi sert geçebilir ise önce bu alanı destek olarak tutmaya çalışıp daha sonra 1800 lere kadar çıkma olasılığıda vardır. Fakat düşüşe geçer ise kanal dibine kadar 1580 ve 1525 seviyelerine kadar inme riskide vardır. Bunu piyasa belirleyecek ben ne desem boş yani... Belkide bu bölgede uzun süre yatay tutacaklar... ytd

1BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

şimdilik bu kanalın orta seviyesinden yukarı attı. Fed tarihine kadar Altın a inmez ise alt rakam olan 1525 ons rakamları şimdilik gelmeyebilir. Bunun yerine yukarı atmaya başlar ise önce 1697 üstünde tutunması daha sonra 1704 üstüne geçer ve orada tutunur ise 1800 lere kadar çıkabilir. Bu çıkış olursa tekrar bakarız fakat şimdilik kanal içindeki hareketlerine devam ediyor. Orta seviyede direnmeye çalışıyor, fed yaklaştığında durum belli olur, sert satışlar yer ise anca fed düşürür bu orta seviyenin altına ytd

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Ekonomide ile ilgili bir şeyler denenmiş bir süre daha oylanıp dediğin gibi artık yönü yukarı çevir me zamanının geldiği görülüyor emeğine sağlık güzel çalışma olmuş sevgili dostum

By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Yıldızlar da yakıyor he senin profil resminde var falan diye esprisine takılırken gerçek yaldız dolmuş :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet onu çok uzun zaman önceki basit kanal analizlerimde ben de belirtmiştim basit ama etkili :)

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Yani benim kişisel analizlerime göre mutlaka bu bölgeye düşünce bir yukarı çıkmaya uğraşıyor ve çıkamaz ise aşağı tarafa geçip dip yapmaya uğraşıyor. yatay seyretse bile bu çizilende düşen kanal olduğu için yine düşüyor fakat zaman süresi uzuyor. ytd

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Şöyle diyelim dostum bakamadım ancak oralarda hareketli ortalamalar destek dirençleri vardır büyük ihtimalle yani yatırımcıların ortalama maliyetleri bir karar kararsızlık bölgesi oluşturuyor gibi düşünülebilir sanıyorum. Belki başka bir anlamı da olabilr ancak böyle geldi bana

1BeğenmedimŞikayet

ASRN ()

Size bir adres vereyim kanal hareketlerini detaylı şekilde inceleyebileceğiniz "thepatternsite" çoğu zaman bakıyorum yanlış çiziliyor kanal hareketleri yanlış yorumlanıyor

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

@BossVurguncu @ASRN @Invincible_lion bu kanallarda genelde nedense ortaya gelince bir yukarı hareketlenme yada orada uzun süre kalma durumu oluyor. Kanalın başından beri bakarsak orta yerde daha uzun süre durduğu görülüyor. Geçmiştede buna benzer çok kanal çizdim. Şimdi aklıma takıldı bunun bir formasyon yada ekonomide bir sebebi, nedeni var mı? Yada öylemi denk geliyor :))

0BeğenmedimŞikayet

By_tarafsız_adam ()

Bu grafiğe başlık atmadığım için sağda çıkmıyor, yeniden paylaştım. ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum