Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (63)
0BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()19.73 den almıştın usta 19.92 den çıktın mı
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk3458 ()19.37 den dolar a geçmiştim 19.09 dan gümüşe geçtim gram arttı evet
Aslan54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karayel12 ()seni bir ben anladım. bende yanlış anladım :)
es_bombastic_es için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sawyersa ()Katılım derken faiz oluyor o.
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Beynim yandı abi ama anladım sanıyorum :)) yaklaşık aynı fikirler diyelim
es_bombastic_es için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aslan54 ()dolar da idin gr atirdin mi gümüşe gecince
Bjk3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Ama euro yani ne diyim Euro eurodur
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Jpy ve Norveç kronu da ben Aralık'ta güzel kar kopardım dost kafam atar ruble bile alır satarım bak (: ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Yen de al beni diyordu yaktı benı:)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()%90 kur korumalı dolar katiliminda zaten dost ama euro al beni lannn diyi ytd. (:
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()dolar n bu gucu karşısında boşa debelenıyoruz en ıyısı dolarda durmak Altın da Gumus de euro da hersey dolara teslım oldu. dönüş yakalarmışız diye dıgerlerıne dalıyoruz ama bu faız polıkısasıyla sonuç hep hüsrana ugruyor yarın bakalım onslara neler olacak Euro'ya gelınce sterlını tercıh ederım
0BeğenmedimŞikayet
Thunder55 ()Bende 19.78 den aldım bugün 19.9 felan gelseydi bozacaktim rasyo felan bilmemde aslına bakarsan veri haftası almak bence hataliydi
0BeğenmedimŞikayet
Bjk3458 ()Bende İlk defa parçalı işlem yapıyorum ustam
0BeğenmedimŞikayet
Bergman ()Abi bir de borsa diyorlar. Bilginiz var mi
0BeğenmedimŞikayet
34Mert54 ()Güldürdün dostum gece gece .. ))
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bak Fed ile benjo atar onu euro takip eder birde ab merkez yapıştırır ardına
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Yılmazcım gel euro at sepete ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()En ıyısı yarı dolar yarı Gumus ama bende ya herru ya merru kademe alım satımı candır artık kademeye başlayacağım kısmetse…
Bjk3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Kar allarım da oluyor bırbırlerını karşılıyorlar ama Gumus düşüşünden her zaman çekinmişimdir Altın olsa bu kdar işlem yapmazdım gümüş delidir vezır de eder ınsanı rezıl de eder
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk3458 ()Sen dolar a geçince bende gümüşe geçtim yarı yarıya ustam
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Yakinda elinde birsey kalmayacak boyle giderse benim sirkete alacam onu
0BeğenmedimŞikayet
Karayel12 ()Allah yardımcın olsun abi. paranın takibini yap çok fazla zararkes yapıyorsun parana yazık.
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Ben kefilim en mert adamlardan biri. İyi bir trader değil.
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Alım satımlarımın hepsı gerçek @Peyzajcı @BuNickTamYirmiDörtHarfli şahittir
Karayel12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Sıkıntı bitmiş değil ki. az yukarı tepkı alımı gelse de yine düşürüyorlar rasyo 88 olmadan almak hataydı
Thunder55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karayel12 ()abi bence sen şaka yapıyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
Thunder55 ()Tam yerinde bozdun 1-2 ons daha bekleyenlerin 19.73 den almıştın degil mi
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Full dolar dayım dostlar
0BeğenmedimŞikayet
Karayel12 ()rica ederim :)
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Sağolun açıklama için. :))
@B_O_Z_H_İ_M_A_S_