Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Hamdolsun abi kasayı kurtardın mi
Aydınlı_AYDIN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aydınlı_AYDIN ()Fayda ne kelime.. abartı olmasın ama 3 gündür dogru duzgun uyku yok hocam 3 seansi 4 seansi derken yarim yamalak uyku can sıkıntısı.. şükür diyelim simdilik. Sizin videodan sonra dip diyebilecegimiz noktalardan alis yapmıştım. Kırmızılarin arasinda maviler cok yakıştı. allah razı olsun
forexprajna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Umarım faydalı olmuştur..
0BeğenmedimŞikayet
Aydınlı_AYDIN ()Ve aleyküm selam hayırlı geceler
__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()selamunaleykum
hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Aydınlı_AYDIN ()Anlatiminiz benim icin fazla teknik, ama hedefleriniz bir nebze icime su serpti. Cunku eur gpd ve ons 3 de de cok tersteyim. Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah analiziniz tutar. Emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()Başarılar diliyorum hocam
1BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Haftalık piyasa analizi elliott
yazınca (yatırım teknik analiz) çıkar..
cgsmks için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cgsmks ()Videoyu nerede yayınladın kardeş
0BeğenmedimŞikayet
LaksaTif ()Eyv dostum hemen izliyorum:)
1BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()video yayında dostum.. piyasalar açılmadan yetiştirdim :)
LaksaTif için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Eyvallah üstad.. izleyelim bakalım..
Rochefoucauld için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rochefoucauld ()Bende henüz böyle bir ihtimal yok.
1BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()EyvAllah.. Bugünü çocuklara ayırdım.. yarın yayınlarım inşAllah..
LaksaTif için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LaksaTif ()Dostum videonu heyecanla bekliyoruz :)
0BeğenmedimŞikayet
Aydınlı_AYDIN ()Ağzın bal yesin hocam. Tutar veya tutmaz ama moraller yerde sürülürken bu tarz grafikler insani telkin ediyor. İnşaallah ongurunuz dahilinde olur.
4BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Dxy, Jpyx, Emtialar, Endeksler, parite ler vb grafiklere baktığımda,
"önümüzdeki bir hafta içinde; bu haftasonu dahil"
BÜYÜK bir haber yada olay yaşanabilir diye düşünüyorum..
.
(grafikte orta vadeli beklentim mevcuttur)
Kişisel beklenti ve analizimdir.. YTD..
Bol kazançlar herkese..
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()Aynı fikirdeyim hocam
Turquality için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Evet kış sert geçecek bence de..
Turquality için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Turquality ()Benimde onsta orta vade beklentim bu yönde şuan Ons Altın Merkez bankaları tarafından baskılanıyor. Resesyon başladı faiz artırarak resesyonu reddetmeye çalışıyor Fed. Gramda orta vadede ilk etapta 1200 daha sonra 1400 onsta da ilk etapta 1680lerden dönerek 1980 ve sonrasında küresel risklerin artışı(Çin- Taiwan, Doğu Akdenizde suların ısınması) ve kış mevsiminin etkisi (Enflasyonda zirve) ile 2080li rakamlar beklentim ytd...