Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Dur cagirayim
$LOST$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()dogrudur gelsede bır tanıssak kendısı ıle :)
Ysmn58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()En son degisik yerlerden gumus aldigini belirtmisti. o artik hoca oldu. tavsiyeler veriyor. sen tabi uye olmadan sayfayi izledigin icin kacirmissin
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()yıne tepelerden alıyor mu
1BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Etin kilosu kac dedi hahaha
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()o degıl de musanın ona sordugu sorular nedır ya :) kasapmısın dıyor adama hayır dıyor ımamısın dıyor sonra .)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()En sen ne alayim dedi. ben deliyim dedim banami soruyon gidis o gidis :) sekoda 800 dedi tutmadi sonra 1400 dedi oda tutmadi hahaha sonra oda tak topuk
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()dur sen :) @Rainman60 raın abım ysmn bırsey soyle bana kızıyor :) @Yususyakup
1BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Kizdirma beni Sag yorum sol yorum alt yorum ust yorum manyk ederim seni
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()satma kalsın 9 olcak yada 6 :)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Ahahaha altyorum yok yok vazgectim ustyorum.. satarim sabah sıkıntı yok
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()la bır ust yorum bır alt yorum beynımı yaktın dur hele :) aynen ben dedım almam dıye katetes bılıyor cunku nıye aldın kı sen gercı al sen al :) sevınmedım de degıl hanı. ))
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()@$LOST$ ust yorum
kata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Tesekkur ederim hocam cok sagolun. odasi bugun aldim. kardemir a 11.600 den icerdeyim hayirlisi olsun. kardemirde bekleyecegiz artik yapacak bisey yok
0BeğenmedimŞikayet
kata ()@Ysmn58 odas için ben olsam risk almam bu kağıtta yani giderse gitsin denilebilecek bir durumda
Çünkü endeks bozduğu anda ilk bu kağıtları ezerler
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ():)) benim de 1.14 ya da 1.24 gibiydi ortalama tahtacısından dolayı satmıştım :)
yasin657 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Holays ()Anlaştik hocam
Music için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Music ()Süper o zaman tam sevdiğimden :)
Holays için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Holays ()Evet hocam çok iyi yol arkadaşlığı yaptığım söylenir rehberime tabi' olurum :)
1BeğenmedimŞikayet
Music ()Bana ayak uydurabilir misin? :) Bakarız zamanı geldiğinde
Holays için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
blackhill ()Su an güncel ne alınır hocam.. başka trenleri kaçırmayalim
0BeğenmedimŞikayet
Holays ()Hocam bulduğunuzda ricaetsem beni de yanınıza alır mısınız sizinle yürüsem?
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Merakla bekliyorum dipçi olcm az kaldı :)
1BeğenmedimŞikayet
Music ()Teşekkürler herkese iyi geceler kapadım ışıkları:)
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kata ()İyi geceler çalışmalarımız devam ediyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Hayırlı geceler Allah'a emanet olun inşallah
2BeğenmedimŞikayet
Music ()Bereketli olsun şimdiden diplerden yenilerini bulmak dileğiyle iyi geceler :)
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Evet hocam konuşmuştuk, bu hafta bende kalanları vereceğim işimiz bitti bununla:)
0BeğenmedimŞikayet
Music ()14 Şubat'ta 1.26 ile dip yakalayıp ve 12 Mayıs'ta %85 kâr ile vermiştim 2.33 den erken vedalaştıklarımdan :)
0BeğenmedimŞikayet
yasin657 ()yazmıştım ben de 1,30 dan aldım diye, sabır edemedik, karda beklemek zararda beklemekten zor malum.. ejdarhaların yine bölümü gelmiş onu izleyelim bari yapacak bir şey yok..