Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (233)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Karayel12 ytd
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()19.12 üzeri takip hocam @M_yıldız
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Tamamdır hocam teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_262626 ()Ama 19 eylül haftası herkes dikkatli olsun. Ben de dahil. Müzik bir anda biterse borsa aşağı döndüğünde sıkıntıya gireriz. Hisse bazlı hikayesi olan ederi olan hisselerde nakiti olanlar düştükçe ekleme yapmalı.
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_262626 ()Soru cevap yapılacak mı? Endeks yorumu ile başlayayım. 16 eylül e kadar müzik devam edecek yön yukarı. 3700 e kadar yolu açık. Sebebi açığa satış yapanların büyük miktarda teminat tamamlamaları gerekecek. İster istemez bu da borsayı yukarı götürecek.
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Emeğinize sağlık üstadım
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Zeyce61 rakamları yazdık . gerisi takip işte . ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()19.12 gelse orda baksak hemen obo diyorsun hocam olmadı içime şüphe düşürdün yine
0BeğenmedimŞikayet
Esnaf_ ()Ee hocam özür dilerim net anlamak için soruyorum çıkabilirde yada inebilirdemi
4BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Zeyce61
obo formasyonu çalışıyor
düsüs formasyonu ..
(Fiyat 19.12 üzeri bozulur ).
Shark formasyonu
Yükseliş buda çalışıyor.
Fiyat 17.70 17.90 altında düserse bozuluyor .
İkisinden birisi agır gelecek ama hangisi .
Ve genelde (düsüs trend. )
Tahmini düşüncelerimizi bunlardır .
Yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Gbahar nasıl düşeriz dersen bu obo devrede ... ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()sosyal medyada Kopyacılar cogalmış...
Bu hafta mı gordunuz bunu :)) haha
Taklitlerden sakının :))
Made in myz.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Senin trend cizgin ve mumlar fm dışında havada kalıyor dostum. Niye öyle çizdiğin anlamadim. Bilmediğim bir tarz. Ama vardir senin bir bildigin diyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Evet geçen Bossla da konuştuk aynı konuyu. Seninki dogrudur hocam. Bilemiyorum. Bende farklı çıkıyor belki. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Yaseminnisa bu obodan bahsediyorsun .
Bende sizden farklı buldum biraz . bakalım ytd
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Obo obocuk deyincede sempatikleşmiyor tobocuk desen olur ama.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Zeyce61 ters bayrak ve obocuk hedefi orayı gosteriyordu o yüzden cıktı :( ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Usta bilmem sifir para kaldi ana paramdan baya bi eridi nedir bu korkmaya basladim eski yaptigi dibden bile tepki vermedi ve suan bile vermior her fun 1 dolar erior nerdeyse artik
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Kral26 ytd
0BeğenmedimŞikayet
CanŞenliği ()Hocam bu dişimizin govuuna bile yetmez. Şööyle 18.60 a kadar bi gitse naassıl iyi olur. Naapalım işleyip göreceğiz artık. Canımız sağolsun. Sağolun kolay gelsin
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Sizede günaydın kardeşim.
@CanŞenliği
@Topalkarınca
@teacher0606
@Adrenalin11
Buda beklentimiz. Kucuk bir obo .
Yatırım tavsiyesi değildir.
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Nasip kısmet bakalım. Umarım beklentimiz işine yarar . ytd
Şhain_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şhain_ ()Evet abim sağolasın 16 lar potada gibi zamanı nasıl yaparlar bilmiyorum/ ons olarak alımı mı beklettim grm TL olarak alım yapıyorum 50 kruşluk arayla bir yerde tepki yapacaktır ama onun sinini yakalamak zor ons bazlı alım için biraz daha dip bekleyecem belki tepkiyi kaçırma pahasına da olsa ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Şhain_
A sıkkı tamam tabikide .
suanlık beklentimiz Boyle ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Birşey olmaz ne olacak hayat devam ediyor enflasyona karşı korumuyor :)
Oldu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimsin_sen_ ()Tahıl anlaşmasında aktör olduğumuz için operasyon çekemezler artık elleri bağlandı :)
Ufak ufak yükselir ayrı konu.
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()eline sağlık.. aynen öyle oldu.
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()O zaman 18.30 altını temenni edelim hocam
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()güçleri sistemden kaynaklı.. sistemi güzel kurmuşlar.. dolar çöktümü abd çökmüştür.
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)