Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (142)
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()Açmazsa eğer Mahmut bidaha buraya yazmicak dersin kin beslemeye gerek Yok hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye oyu oyyy dağlar oyyy oyy yollar oyyy
İzzooo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Denenebilir :))
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Emeğinize sağlık. Ons sakata bağladı gibi buradan dönmezse korkarım bu ayı yutmaya başlayacak. Takibe devam bakalım bende merak etmeye başladım bakalım nereden dönecek?
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Fotosunu atsam ses verir mi acaba?
Good_Wife26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Öyle tabiki, bendende saygılar hayırlı kazançlar
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Hmm hiç görmedim bu nicki.
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Emir2014 gibi bişey di nick ismi sanki..
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Kim o bilmiyorum?
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Çoook güzel olur..
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Evet ama siz o değil dediniz , eğer buradaysa 3 kere tıklasın güzel olur değil mi:))
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Birkaç gün önce yoğun bir eleştiri yapan birisi vardı o mu acaba?
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Geçen seferde böyle bişey demiştiniz sanki ne olur açık etse, ya da etseniz?
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Bende beklemediğim için acaba mı dedim zaten halloldu zaten konuştuk biz hocamla:)
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()İçimden bir ses kendisinin yakınımızda olduğunu söylüyor ama bilemiyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Yok yanlış anlaşılmak en son istediğim şey, herkese aynı tonda yazmak olmuyor, sen başkasın mesela..