Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (493)
0BeğenmedimŞikayet
Music ()Yorum yapıp yapmamınız sizin tercihiniz. Tüm sempatinizi alıp götürmüştü hatırlarsanız bi yorumunuzda, ne değişti?
TUE_FLU_TU_FLAME için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUE_FLU_TU_FLAME ()O gittiğinden beri yorum yapmıyorum, söyleyin gelene kadar da bu son yorumum.. Tufi...
Music için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Rica ederim hocam gidişine çok üzüldüm ama yinede bizi habersiz bırakmıyor Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Ağah_11 ()Anlasılan ejderyalar yine pusuda
2BeğenmedimŞikayet
Music ()Teşekkürler selamlarını ileten arkadaşlara okudu msjlarınızı
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()Aleyküm selam saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Aleyna ve aleyküm selam hocam getirip götüren sağolsun hoşgeldin Allah razı olsun sizden ve kata hocam dan çok selam ve hürmetler bizden
8BeğenmedimŞikayet
Music ()‘Alt yorumda belirttiğimiz 965 alım bölgesinin satış kısmına geçebilirsiniz 1030-1038 arası çıkışlar üzmez . (ejderyalar acıkmaya başladı)
Ayrıca msgyo ve karton için hedefler geçerlidir sabırlı olun sağa sola sorup kafanızı karıştırmayın lütfen soran herkese çok selamlar'
@Kata hocamızın Gram/TL açıklamasıdır bilginize
1BeğenmedimŞikayet
Vedo69 ()Üyelikten istifa etmiş sanırım
YılmazDemirci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YılmazDemirci ()993 tl/gr üstü önü açılıyor
yükseliş hızlanacak
hocam görünen o,
grafik ve emekleriniz için teşekkürler
kata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()A. selam canımm:)) e tanıdık bı durum bu:)) napacaksin peki gümüş aldın mı
Edanur07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edanur07 ()slm cnm makasların maşallahı var aldırmıyorum:/
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Edosumm selam canım yeni gördüm evet bence alınabilirdi aldınmi kuzum
Edanur07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Merhaba, kata Apla neden ayrıldı siteden biliyormusunuz. daha yeni gelmişti, görüşüyorsanız geri dönsün, daha çok birlikte al- sat yapacaktık...
0BeğenmedimŞikayet
Ayyüzlüm ()İstifa etmiş kata hocam bugün malesef
YılmazDemirci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YılmazDemirci ()Siyah kalın direnç üstü
98x civarı
geçtiği an kefeni yırtıyor hocam sonrası
yeni bir güneş doğar umarım 2xxx üstü için
98x üstü geçildi hocam kefeni yırttık inşallah
0BeğenmedimŞikayet
98x civarı
https://altin.in/yilmazdemirci
98x üstü geçildi hocam kefeni yırttık inşallah
0BeğenmedimŞikayet
98x civarı
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Görüşüyorsanız tşk ve selamlarımı iletin kendisini tekrar bekliyoruz sayfaya katkısı büyüktü gerçekten
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Hocam hoşgeldin görüsüyorsan selam söylermisin iz bak beni burda ikilemde bıraktı gitti çok üzgünüm söyleyin geri gelsin rica ediyorum
3BeğenmedimŞikayet
Music ()Mavi bölge yani kabaca 960 alım bölgesi alım seviyesidir , ons yada dolar etkili yükseliş yaşanacaktır artık tl de kalmak büyük risk barındırıyor.
@Kata hocamızın açıklamasıdır
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Rica ederim kardeşim
Ayyüzlüm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Ben @kata hocam ın geri geldiğinden beri her konusmasında varım bilmiyorum belki içimizden birileri onun istemediği biriyle fikir alışverişinde bulundu belkide kendi si uğraşmak istemiyordur site ile daha önce ki nikk lerindede hep böyle aniden gitmiş hepsine baktım akşam dan beri
0BeğenmedimŞikayet
Ayyüzlüm ()Tamam anladım sağolun
0BeğenmedimŞikayet
Ayyüzlüm ()Evet Son yorumlarında varsınız ama kızcak ne var onu anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()963 sağlam destek buralar üzmez diyor kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Ayyüzlüm ()Peki siz ne anladınız grafikten
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Kardeşim son yorumu manidar demekki sevdiği birine kızdı inşallah bana değildir istifa etmese bana dese sana kızdım diye ben onun yerine kendimi feda eder istifa ederdim çünkü çok faydası vardı siteye ve benim için de çok iyi bir dosttu inşallah geri gelir