Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 20:23:19
EUR 35.9598 20:23:19
USD 34.5492 20:23:19
ALTIN ONS $2717.4500 20:23:19

Grafiği gönderen: kata

Gold

Yorumlar (493)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 15 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

ayezka ()

İçimdeki ses fede kadar bekle dedi alma düşecek dedi kardeşimin gazına geldim ya daha düşmezse ya yükselirse dedi dinlemez olaydım onu

__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ayezka ()

Durdum durdum keşke biraz daha dursaydım 997.80 den aldım giramı şimdi düşüyor şansıma ne diyeyim

kata için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kyumcu_ozturk ()

Yinemi düşüş bı kezde yükseliş desene:)

4BeğenmedimŞikayet

kata ()

Trend artık zorlanıyor haberiniz olsun ejderhaları evde zor tutuyorum

0BeğenmedimŞikayet

Gün_olur__ömre_bedel ()

Hocam elinize sağlık; devami gelir mi; 2 li tepe yapmış boyun çizgisi 940 950 civari; rsi hala negatif aşağı yönlü ne dersiniz ; izleyelim mi ; ayrıca dolar a ne zaman dur diyeceksiniz hocam mb işi bozdu maalesef

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Gönüller bir oldumu elbette Rabbim bir yerde karşılaştırır kardeşim dile ve gönüle veren yüzede verir inşallah

Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Bu arada inşallah o da nasip Bilal kardeşim. Nasip diyelim. :)

Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Eyvallah :)

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Eyvallah kardeşim gün gelir inşallah karşılık li el sıkısıp sarılmak mümkün olur geçen güzel olsun hayırlı bereketli sağlıklı Cumalar dilerim selamet le

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Amin, Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah kardeşim. Güzel yorumun için teşekkür ederim sağolasın :) elimizden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Bizden çok daha tecrübeli arkadaşlar var burada. Bizde hem kendimizi geliştirmek, hemde elimizden geldiği kadar arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışıyoruz. Piyasa bizim elimizde değil bizde ancak grafiklerden yola çıkarak bazı öngörülerimizi paylaşıyoruz. Yanılma payımızda daha önce dediğim gibi vardır. Allah'a emanet ol...

1BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Kerim kardeşim gerçekten emeklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun kimse zarar etmesin diye elinden geleni yapıyor sun bastacısın kardeşim Allah CC hazretleri yâr ve yardımcın olsun

1BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Rica ederim inanın ben burada öğrenme öğrendiklerimizi bilmeyen lere öğretme tarafındayım sağolsun @___İBO_DEDE___ İbrahim dedem sayesinde parite leri öğrendim onun sayesinde TL ye geçmeden makaslara takılmadan para güzel paralar kazandım siz ve sizin gibi üstad ları da aramızda çoğaldığını görmek benim için çok değerli inşallah giden üstat larda geri gelirler sizi geçen geldiginizde kerim kardeşim e verdiğiniz tiyo larla daha iyi tanıdım kerim kardeşim de çok düzgün birisi öğrenme ve öğretme işinde ilerde çok iyi bir usta olacak inşallah saygı ve sevgiler

Music için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Buradan yapacağı toparlama ile trendi de kırarsa çok iyi olacaktır inşallah. Tepki yükselişi falan olursa o noktaya dikkat etmekte fayda var bence. Hakkında hayırlısı olsun... müsait oldukça bakmaya çalışıyorum grafiklere. Biz müsait olmazsak ta kata üstad ve diğer arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah. Hayırlı akşamlar kardeşim.

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Teşekkürler kardeşim bütün parçalar tamam az önce de yazdım @kata hocam ve siz dostlardan gelecek haberle motor kısmını tamamlayacağım

0BeğenmedimŞikayet

Music ()

Teşekkürler düşünceniz için ama yorum yapmayı uzun zaman oldu bırakmıştım @kata hocamı tenzih ederek, burada benden önce olması gereken ve burada olupta yazmayan üstadları çağırmak lazım emekleri çok fazla onlardan çok şey öğrendik böyle üstadların değerini bilmek ve küstürmemek lazım @De_Ville ve Aras hocam gibi.. @Auto™

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Bilal ne yaptın alım işlerini? Bemim işim vardı bakamadım bugün fazla.

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Çok teşekkür ederim hamdolsun siz gibi eskileri burada gördükçe daha iyi oluyor um lütfen sayfayı mahrum bırakmayın

0BeğenmedimŞikayet

Music ()

Teşekkürler iyiyim, sizler nasılsınız?

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Hocam sende hoşgeldin nasılsın

0BeğenmedimŞikayet

Music ()

Buluruz hocam :) fırsatlar bitmez hiçbir zaman

0BeğenmedimŞikayet

dost55 ()

Ahaa, hayırdır hocam, bilmeden bı yanlış mı yaptık..

1BeğenmedimŞikayet

kata ()

Ben sana küstüm hıh

dost55 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

dost55 ()

Hocam bize de fısıldarsanız :)

0BeğenmedimŞikayet

umuut81 ()

Abla kerevit bayrak jant bunlar nasıllar bilgin varmidir

2BeğenmedimŞikayet

kata ()

Buluruz be hocam bize kağıt mi yok koca bistte :)

1BeğenmedimŞikayet

Music ()

Maalesef hocam tebrik ederim güzel gitmiş

1BeğenmedimŞikayet

kata ()

Bagfs aldıkmı geçen hafta hocam

0BeğenmedimŞikayet

cihannüma ()

Hocam dikkatle takip ediyoruz.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum