Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Selam dostlar. Haber bekleyen formasyonlar alt yorumda. Yukarı giderse de aşağı giderse de hedefler belli. En son dibe gittiğinde tabanı alta kıramadı. Bakalım tepeyi yukarı kırabilecek mi. ytd
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu çizim 4-5 hafta önceydi beklendiği gibi bir defa daha dip görüp şimdi tepeye ulaştı tekrar ancak nereye kırılacak bilemiyorum üste kırılmazsa sıkıntı olabilr. Zaman daralıyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şu alttaki grafikler gibi diyorsun sanırım @ertgrlshrt07 ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Karar sizin bişey diyemem. Parçalı denemek çok üzmeyebilir. Tepki çıkışı olup tekrar devam da edebilir. Sonuçta gerçekten ya sonlara yaklaştık ya da daha bu hikaye yeni başlıyor. Onu üçgenin kırılımında anlayabiliriz sadece. ytd
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Hocam eline sağlık ben onsa geçmedim bekliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Üçgenimiz de diplere yaklaşıyoruz. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Kardeşim 11.72 den aldım iki gün önce. Biraz önce de11.50 den alım yaptım. Parayı 5'e bölmüştüm. 2'sini aldım 3'ü kaldı. Şimdi senin diğer yazdığın yerleri beklerim. İlk alımı erken yapmışım sanırım. Ne olur ne olmaz diye yapmıştım.
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Net bir izin verse bakacam. Konuşmaları hatırlıyorum ama rakamlara yeniden bakmak istiyorum. O güzel ve kutlu rakamı yeniden görmek istiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bakın alt yorum silsilesinde 1 hafta önce neler yazmışız.
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bakın şu grafiğimiz ne diyor, belki son düşüşüm olacak ama alta kırılmazsam çok güzel şeyler sizi bekliyor. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler dost bereketli kazançlar
37depdep için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
37depdep ()Elinize Emeğinize sağlık hocam.
Teşekkürler.
Hayırlı çalışmalar
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Teşekkür ederim sağ olasın dostum @BossVurguncu
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Elbette piyasa her zaman sürprizlere gebedir. O yüzden iki yöne de hazır olmak full yapmamak risk algısı ve vadenizi düşünerek hareket etmek bu işin aslında en temel kuralıdır. Yoksa insanlar zararda çok bekleyip yıpranıyor psikolojik olarak hoş bir durum değil.
Hakantb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Her iki duruma karşı hazırlıklı olmakta fayda var diye yorumladım verdiğiniz bilgi ışığında @BossVurguncu
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eğer zamanı gelince yukarı kırar çalışırsa üst hedefler 12.30 dan fazlası tabiki dost. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Amin teşekkürler bilmukabele
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eğer geri çekilme olur da sonrasında üste çıkarsa biraz daha zamanı var gibi, eğer geri çekilme yapmadan yükselirse çok bir zamanı kalmamış gibi. Geri çekilme de alta kırma riski de yok değil ancak, zamanı geldiğinde girmek getiri sağlayabilir. Öncelikle geri çekilme daha mantıklı görünüyor ancak bilemiyorum süreç ne kadar. Sonuçta sıkışıyor üçgen o gün hangi gün önemli olan o. ytd
2BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Kendisinden ve iyi niyetle yardım etmeye çalışan herkesten Allah razı olsun @BossVurguncu @REŞAT12
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Yok dostum ona bir şey demedim kendimle alakalı bir şey dedim @BossVurguncu uzun süredir sizle beraber takip ettiğim dostlardan yani sorun yok. devamlı gümüş takibi enflasyon karşısında istediğim şekilde bu vadeye yeterli miktarı getirmedi eskiden ekmegını yedik ama uzun suredır durum bu hepsinde artış var gümüşte yok belki sepet daha iyi olur
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()@BossVurguncu teşekkürler dostum bende sevinmiştim:)12.30 yolda diye hedef olarak onu koymuştum bu da gol değil :)) bu gümüş bagımlılıgından acil kurtulmam lazım :)
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Basit dostum. Üçgen nereye kırılırsa Gümüş TL'nin fiyatı oraya gider. Öncelikle 10.65-10.30 civarına kadar bir geri çekilme beklenebilir. Bu kesin değildir ya da geri çekilme olsa bile daha kısıtlı da kalabilir. Hedefleri de fiyat çubukları. YTD 12:31 ise saat :)
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Grafik okuyamayanlar için ufak bir açıklama rica etsek @BossVurguncu dostum birde 12.30 mu gösteriyor
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Merhaba dostlarBen bu üçgende bir türlü tam kani olamadım ama neyse.
4s ve Günlük haliyle.YTD
Bol kazançlar...
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın. Yani stratejik davranmak gerekli :)
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Hayalide konuşsan teknik bildiğin için konuşuyorsun. Ben teknik bilmediğim için hayal bile kuramam :) ama %50 için söylediğin çok mantıklı.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Nasip kar ettikten sonra sıkıntı yok yeter ki zarar olmasın
AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Arsaya para kalmadı :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Valla en iyisi alnınabilirse arsa alıp yatmak gibi geliyor bansu
AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)