Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Al yat yapicam altını
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Altın daha yorucu değil mi rasyo da gümüş tarafına döndü ama Altın biraz daha yavaş düşüyor o yüzden mi?
AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben 11.35-11 e kadar %50 toplardım mesela, kalan %50 dursun zor zamanlar için mantığıyla, baktım üçgenin tepesini kırıyor o zaman alırdım, baktım alta kırıyor iyice stop koymaya gerek kalmazdı düşüş bitiminde kani olursam alırdım. ama hayali konuşuyorum tabi :) ytd
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Ben yavaştan yarıdan fazlayi Altın a kaydırmayi planlıyorum gümüş herkesi yordu
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Şu ekonomi ve piyasadan her şeyi beklerim. Gelirse benimdir, gelmezse senindir :))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet güzel bir yer 1.618 düzeltme tabi gelirse gelirse :) ytd
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()O yer ne güzel bir yer,
O yer ne kutlu bir yer :)))
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İyi akşamlar dostlar. Gümüş TL de 11.51, 11.45, 11.37, 11.21, 11.10, 11.04, 10.99, 10.96 destekleri geri çekilmelerde önemli olacak. Alım yeri olarak 11.35 güzel bir yer olabilr gelirse. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bence vardır, düşen trend kırılmadığı sürece gümüş onsta 15.50 ler hatta 14 ler de görülebilir.
Ancak o zamana kadar yükselmesi durumunda gümüş TL 14.60 lar, 15.40 lar şeklinde devam edebilir de. dolar ın durumu da onsun da önemli olacak bu yükselişlerde ve düşüşlerde tabiki gümüş TL açısından. ytd
Mevlut4204 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()14.60 lar ve 15.40 lar da gümüş TL olumlu şekilde yükselişe geçerse önemli hedefleri. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mevlut4204 ()hocam dolar 19 olsa dahi onsda 18 ler gelirse tl değeri 11 lere iner ons 18 ihtimali yok mudur
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Onu kim diyor ki 1000-1200 dolar hedefi var, 935-998 yazmıştım geçen haftalarda da. ytd
Omermesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah hocam. Zaten o alt rakamlar çok çok düşük kalıyor hele de bu pahalılıkta. Yine de biz belirtelim de üzerimizde kalmasın :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim. Gönül ister istemesine de olumsuz tarafı da görmezden gelmek doğru olmayabilir. Sonuçta dolar /tl'ye göre değişkendir gümüş TL. Tabi bu sadece bir ihtimal senaryosu. Gerçekler bundan farklı olabilr de. Sanal varlıklardan tek farkı var mı derseniz tartışılabilir. Gümüş sanallar yokken de bir spekülasyon enstrümanıydı. Bakalım ilerleyen günlerde gerekirse güncelleme atabiliriz. Ytd
Alfoxon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah Peyzajı güzel bulduysan sıkıntı yok dost :)
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Hoc platin hepsini solladı nekadar düşecek diyen olsada dinlemiyor cikiyor
0BeğenmedimŞikayet
Alfoxon ()Hocam dolar yükseldiği ve yükselmeye devam edeceği için ons altta kalıyor, doğru mu anlıyorum?
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu tl gümüş grafiği. Bunda yükseliş bekliyorum.
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Abi artık yükseliş mi bekliyorsun
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Aşağı yok hocam, unut o kısmı :)
0BeğenmedimŞikayet
Alfoxon ()Öncelikle emeğinize sağlık, açıklayıcı ve ayrıntılı bilgilendirme için teşekkürler. Gönül gibi esasende yukarı kırılmasını bekliyorum şahsen. Zira aksi rakamların hedefte olması halinde gümüşü riskli sanallardan ayıran bir etken kalmaz sanırım. Güzel düşünelim güzel olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Alfoxon ()Öncelikle emeğinize sağlık, açıklayıcı ve ayrıntılı bilgilendirme için teşekkürler. Gönül gibi esasende yukarı kırılmasını bekliyorum şahsen. Zira aksi rakamların hedefte olması halinde gümüşü K riptodan ayıran bir etken kalmaz sanırım. Güzel düşünelim güzel olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Emegine saglik dostum