Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0478 09:15:53
EUR 36.2492 09:15:53
USD 34.5708 09:15:53
ALTIN ONS $2666.3150 09:15:53

Konu: Kargaları klavuz edinmeye devam mı?

⭐⭐REŞAT12 ()
Gümüş

Geriye doğru eski yorumlar

Yorumlar (123)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 4 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@baloğlu2929 bilmiyorum kardeşim bilsem günde 10 işlem yapardım hem de full. Erken işlem yapıp beklediğim zamanlar oluyor. Asıl önemli olan dolar TL yoksa hiç korkmam şu an 1/3 girer gerekirse de 3 ay beklerdim. Önce desteğe inecek mi ? Kesişme olacak mı onu takip ediyorum.

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Üst bant genişliyor daha yukarı gitme ihtimali % 70 ama sonuçta rasyo manipülasyon aracı. 5 dakika içinde defalarca bir aşağı bir yukarı yaptığını gördük. Pat diye aşağı çeviri p yükselmiycek hissi de verebilirler.

Düdük ses bu kanuda ne düşünüğr bilmem ama onsun aşağı ve yukarı hareketlerini rasyo gösteriyor. Galiba inadından hala vazgeçmedi.
@Abik her ihtimal var kardeşim öyle olmasa ful işlem yaparım. Hayatımda hiç ful işlem yapmadım. Önceki görüşüm devam ediyor.

Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Çolakoğlu ()

Muhterem şu radyonun tarifini yaparmısın

Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abik ()

Buradan dönme ihtimali var mı ustam

0BeğenmedimŞikayet

Umutum34 ()

Rasyo daha yükselir mi Reşat

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

düdük ses bence malum yerden yapıştırıp sayfaya servis ettiği ezbere bilgiden dolayı özür dilemeli.

0BeğenmedimŞikayet

baloğlu2929 ()

Yılmaz bey sattınız mı

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

legendarow ()

Saat kaçta bu veri hocam

lewentt için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

lewentt ()

Ok bende veriye göre hem cep açık hemde leptap 3.6 üstü dolar ları gmş e 3.6 aşağısı gmş dolara aynı gelirse yine. bekliycem nasip usta

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

dolar a tabıkı

0BeğenmedimŞikayet

lewentt ()

dolar amı yoksa tl yemi

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

15.30 a kdar göndercem kademe:)

0BeğenmedimŞikayet

lewentt ()

Sattınmı gmş gr ları

1BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Benım uzun vade hedefım olsa da kısa vadede al satlarla sermayeyı artırmaya çalışıyorum şu sıra metalde olmak dolar da olmaktan daha avantajlı gıbı o yüzden satıs yapsam da alım kovalayacağım insallah

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Yılmaz34 29,26947 den platinin 1/2 sini tekrar parite ettim. Dördüncü bedava dolar tahsilatımı yaptım. Yükselirse diğer yarısını da çıkacağım inşaallah. Parite makası çok yüksek Gümüş NOK AUD JPY ALTIN hangisi düşerse geri girerim inşaallah. Siz ne yaptınız kılavuzun verdiği hedefi bekliyor musunuz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Lı ke almak isteyen arkadaşlar lı ke almanın en kolay yolu bana hakaret etmek bu şekilde bol lı ke toplayabilir siniz. Alt yorum.

RESTTT için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gold_star ()

Reşat bey memleket Bingöl mü

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@nisagumuss alt yoruma grafik eklemeyi unutmuşum

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@nisagumuss sadece sizin için. Ezberci veya art niyetli yorumlar size zarar ettirebilir.
Kargaları klavuz edinenin burnu ve cebi rahatsız olabilir! Yt

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@nisagumuss alttaki yorum sadece sizin için.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Ben şimdiye kadar hiç ful işlem yapmadım dolar 2021 Aralıkta 18,39 da zirve yaptığında Gümüş oranımı % 50 lerden % 95 e kadar çıkarıp aşağı çöküşünde de tekrar % 50 ye indirmiş ortalamamı da - 10 kuruşa kadar düşürmüştüm şu anda da elimde olmayan nedenlerden 15 Ağustosa kadar -55 TL ortalamayla devam.

Abik için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abik ()

Teşekkürler abican
Eğer işlem yaparsan haberim olsun
En dip olmasa da bedava dolar ile birlikte tekrar full gümüşe geçildi

1BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@Abik şu an için değişen bir şey yok sayfa istemediği için anlık takibi bıraktım arada bakıyorum fazla grafik te paylaşmıyorum.
Destek 19,783 19,408 Direnç 20,188 20,292
Çok kısada yön aşağı biraz daha ağır basıyor manipülasyondan vazgeçeceklerini düşünmüyorum.
Yanılabilirim şahsi kanaatim. Ytd.

1BeğenmedimŞikayet

asenagümüş ()

Allah razı olsun hocam

3BeğenmedimŞikayet

Amatör_r_yatırım ()

Yıldızı bile kullanmıyorum.. çünkü sorumluluk ve hak etmiyorum.. ama kimse de kimseye yüzde yüz bağlanmamali.. çünkü teknik uzmanları bile kesin bilemez

Amatör_r_yatırım için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Amatör_r_yatırım ()

Kendi adıma hoca değilim ben, iyi ki de adımı amatör koymuşum.. ama söz hakkı herkesin var sayfada. Maksat Bilgi alışverişi.

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hayırlı sabahlar hocam elinize emeğinize sağlık:)

4BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

@RESTTT @Yılmaz34
Düşünürler merak etme sen görevini gayet güzel yapıyorsun onlar da yapsın değil mi ?

Gümüş onsta 17,40 üzerinde kaldığı sürece kısa ve orta yönünü vadede (9 ay üç yıl) yukarı olarak görüyorum.
Hele ki altın onsta üç uzun yeşil mum yanarsa devamında kendi sitemimle daha ilkinde balıklama 1/10 dalar bedava altın dağıtıyorlarsa düşen bıçağı da tutarım inşaalah.
Daha önce çok yanıldım gene yanılabilirim. Ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Hakantb ()

@REŞAT12 takip ediyoruz gümüş yorumlarınızı

0BeğenmedimŞikayet

asenagümüş ()

Teşekkür ederim hocam Allah sizden razı olsun. Rabbim bilginizin zekatını kabul etsin. Rica etsem alım yaptığınızda etiketleyebilirseniz çok sevinirim. Bayağ bir tersteyim hocam. Klavuzluğunuza ihtiyacım var.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum