Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (123)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@baloğlu2929 bilmiyorum kardeşim bilsem günde 10 işlem yapardım hem de full. Erken işlem yapıp beklediğim zamanlar oluyor. Asıl önemli olan dolar TL yoksa hiç korkmam şu an 1/3 girer gerekirse de 3 ay beklerdim. Önce desteğe inecek mi ? Kesişme olacak mı onu takip ediyorum.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Üst bant genişliyor daha yukarı gitme ihtimali % 70 ama sonuçta rasyo manipülasyon aracı. 5 dakika içinde defalarca bir aşağı bir yukarı yaptığını gördük. Pat diye aşağı çeviri p yükselmiycek hissi de verebilirler.
Düdük ses bu kanuda ne düşünüğr bilmem ama onsun aşağı ve yukarı hareketlerini rasyo gösteriyor. Galiba inadından hala vazgeçmedi.
@Abik her ihtimal var kardeşim öyle olmasa ful işlem yaparım. Hayatımda hiç ful işlem yapmadım. Önceki görüşüm devam ediyor.
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çolakoğlu ()Muhterem şu radyonun tarifini yaparmısın
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abik ()Buradan dönme ihtimali var mı ustam
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Rasyo daha yükselir mi Reşat
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()düdük ses bence malum yerden yapıştırıp sayfaya servis ettiği ezbere bilgiden dolayı özür dilemeli.
0BeğenmedimŞikayet
baloğlu2929 ()Yılmaz bey sattınız mı
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()Saat kaçta bu veri hocam
lewentt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lewentt ()Ok bende veriye göre hem cep açık hemde leptap 3.6 üstü dolar ları gmş e 3.6 aşağısı gmş dolara aynı gelirse yine. bekliycem nasip usta
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()dolar a tabıkı
0BeğenmedimŞikayet
lewentt ()dolar amı yoksa tl yemi
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()15.30 a kdar göndercem kademe:)
0BeğenmedimŞikayet
lewentt ()Sattınmı gmş gr ları
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Benım uzun vade hedefım olsa da kısa vadede al satlarla sermayeyı artırmaya çalışıyorum şu sıra metalde olmak dolar da olmaktan daha avantajlı gıbı o yüzden satıs yapsam da alım kovalayacağım insallah
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Yılmaz34 29,26947 den platinin 1/2 sini tekrar parite ettim. Dördüncü bedava dolar tahsilatımı yaptım. Yükselirse diğer yarısını da çıkacağım inşaallah. Parite makası çok yüksek Gümüş NOK AUD JPY ALTIN hangisi düşerse geri girerim inşaallah. Siz ne yaptınız kılavuzun verdiği hedefi bekliyor musunuz.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Lı ke almak isteyen arkadaşlar lı ke almanın en kolay yolu bana hakaret etmek bu şekilde bol lı ke toplayabilir siniz. Alt yorum.
RESTTT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold_star ()Reşat bey memleket Bingöl mü
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@nisagumuss alt yoruma grafik eklemeyi unutmuşum
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@nisagumuss sadece sizin için. Ezberci veya art niyetli yorumlar size zarar ettirebilir.
Kargaları klavuz edinenin burnu ve cebi rahatsız olabilir! Yt
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@nisagumuss alttaki yorum sadece sizin için.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben şimdiye kadar hiç ful işlem yapmadım dolar 2021 Aralıkta 18,39 da zirve yaptığında Gümüş oranımı % 50 lerden % 95 e kadar çıkarıp aşağı çöküşünde de tekrar % 50 ye indirmiş ortalamamı da - 10 kuruşa kadar düşürmüştüm şu anda da elimde olmayan nedenlerden 15 Ağustosa kadar -55 TL ortalamayla devam.
Abik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abik ()Teşekkürler abican
Eğer işlem yaparsan haberim olsun
En dip olmasa da bedava dolar ile birlikte tekrar full gümüşe geçildi
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Abik şu an için değişen bir şey yok sayfa istemediği için anlık takibi bıraktım arada bakıyorum fazla grafik te paylaşmıyorum.
Destek 19,783 19,408 Direnç 20,188 20,292
Çok kısada yön aşağı biraz daha ağır basıyor manipülasyondan vazgeçeceklerini düşünmüyorum.
Yanılabilirim şahsi kanaatim. Ytd.
1BeğenmedimŞikayet
asenagümüş ()Allah razı olsun hocam
3BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()Yıldızı bile kullanmıyorum.. çünkü sorumluluk ve hak etmiyorum.. ama kimse de kimseye yüzde yüz bağlanmamali.. çünkü teknik uzmanları bile kesin bilemez
Amatör_r_yatırım için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Amatör_r_yatırım ()Kendi adıma hoca değilim ben, iyi ki de adımı amatör koymuşum.. ama söz hakkı herkesin var sayfada. Maksat Bilgi alışverişi.
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayırlı sabahlar hocam elinize emeğinize sağlık:)
4BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@RESTTT @Yılmaz34
Düşünürler merak etme sen görevini gayet güzel yapıyorsun onlar da yapsın değil mi ?
Gümüş onsta 17,40 üzerinde kaldığı sürece kısa ve orta yönünü vadede (9 ay üç yıl) yukarı olarak görüyorum.
Hele ki altın onsta üç uzun yeşil mum yanarsa devamında kendi sitemimle daha ilkinde balıklama 1/10 dalar bedava altın dağıtıyorlarsa düşen bıçağı da tutarım inşaalah.
Daha önce çok yanıldım gene yanılabilirim. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()@REŞAT12 takip ediyoruz gümüş yorumlarınızı
0BeğenmedimŞikayet
asenagümüş ()Teşekkür ederim hocam Allah sizden razı olsun. Rabbim bilginizin zekatını kabul etsin. Rica etsem alım yaptığınızda etiketleyebilirseniz çok sevinirim. Bayağ bir tersteyim hocam. Klavuzluğunuza ihtiyacım var.