Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
advisor ()Merhabalar hocam. Foruma çok fazla girmedigimden yorumlarinizi geç görüyorum kusura bakmayın
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()sn Hocam size zahmet Ereğli bakabilirsiniz müsait bir zamanda teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @advisor Miatk yetki aldığımda ilk attığım grafikti.
2BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @advisor üstada sor bakalım sigorta şirketlerini hala düşünüyor mu?
AGESA 22,98 üzerinde tutunmayı başabilirse teknik açıdan bir şeyler olabilir gibi.
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Eyvallah karımı aldım çıktım. Teşekkürler üstada
advisor için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
advisor ()Yeterli gücü yok der hocam.
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Üstada Mobtl sorar mısın? Temel açıdan durumu nedir?
0BeğenmedimŞikayet
melay ()Siz gittiniz herkes asrın hocya yüklendi ben çekindim sayfaını okudum benim hisseler varsa yorumunu okudum. Bir ara ono da üzdüler
(ki bunu neden yaparlar bilmem birbirimizi tanımıyoruz kırmaya ne gerek var) Neyseki kısa süre de döndü.
bulunduğun yerde net çok zayıf bütün yorumları okuyamıyorum ancak bildirimler ve trader sayfasını acabiliyorum
Sivasa gidiyorum demişsiniz ben de kayseri gesi deyim yolunuza yakınsa Kahve içmeye buyrun.
0BeğenmedimŞikayet
Fahri05 ()yolculuk nereye
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Abi bir aksilik olmaz ise haftasonu ya da pazartesi yola çıkacağım. Gideceğim yerde internet her yerde çekmiyor.
Fahri05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fahri05 ()üstadım hoş geldin safalar getirdin, şu ağustos ortası bir geçse
gözlerimiz arar oldu seni
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Grafiği atarken kimseyi etiketlememiştim ablam, inşallah Ağustos ortasından sonra etiket yaparım. 2 aydan fazladır bir kaç hisse grafiğini ( kendi aldıklarımı) güncellendim. Diğer hisselere yoğunluktan bakma fırsatım olmadı.
melay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
melay ()Hayırlı cumalar
Beni de etiketlesetdiniz 8 bin tl YTD olmadam alırdım.
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Üstada Miatk selamı ilet abim :)
0BeğenmedimŞikayet
advisor ()"Allah razi olsun cumanın hürmetine" diyerek tershesapta cokca selam ilettiler
0BeğenmedimŞikayet
Boady ()Tebrikler ellerinize sağlık.
4BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sağ olasın hocam, kısmetmiş. Her işlemimiz yüzde yüz başarılı olmuyor maalesef. Genelde başarı oranımız daha yüksek hamd olsun.
karatepe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()dostum tebrik ediyorum sizi.
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @advisor , tershesap a selamlar miatk
0BeğenmedimŞikayet
Aliisa ()Slmlar olsun benim kdvler ne alemde acaba
0BeğenmedimŞikayet
Dharma_ ()Hayırlı olsun hocam çok geç oldu ama güzel oldu yaldızlarınız. Grafik yetkisi asıl süper olmuş. Güle güle kullanın biz de nasiplenelim :)
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()sabah çayınız benden...
karatepe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()çok sevindim ustam, günaydınlar...
0BeğenmedimŞikayet
Kayradoruk ()Yagimizda kavruluyoruz abi pek bı değişiklik yok glcvrlk ki ortalamasını düşürdüm 15 kusurlerden 12.62 ye dnsisi yi düşürdüm biraz öylece beklemeye devam ediyorum. @Hasrüs abiyi takip ediyorum al sat için ama daha nasip olmadı beceremedim :))) teknosada şuan 500 deyim abi totalde zarar 3 binlere kadar indi :)))
0BeğenmedimŞikayet
Storm1453 ()Saygilar komutanim sizden ricam ttkom ve eregli bakabilirmisin musait oldugunda
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hayırlı olsun hocam inşaallah güzel şeylere vesile olur.
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Hayırlı olsun sn hocam bu habere 3 lake verılir
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Cansın Ulu Hakan'ım. Selamlar
Siriusblackkk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Başkanım selamlar
Storm1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Doğrudur üstadım, gümüş sayfasında çok yazdım. Teşekkürler
architect için cevaplandı (yorumu göster)