Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (80)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Uzun vade her daim kazandırır ytd. ama sanallar baya uzadı
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()20 aralıkta konuşma vardı hatırlarsınız sterlin kron bütün dövizler sattım Altın ları satmadım konuştukça düştü hiç bisey yapmadım cunki acil ihtiyacım yok tu kenardaki paraydi zararın büyüğü küçüğü olmaz kardeşim elinde malı olan zamanı olan herzaman karda
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()En iyisi evlenecegin kişi sana culsuzken gelmeli sonra hayal krkligi oluyor :) ytd.
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Yurt dışına bile gidip tatiller yapılıyordu o dönem para varken iyiydi
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Kadının hatası ev araba bağlatmayacaktı 30 40 neyse kenardaki para ile daha fazlasına musade etmeyecekti.
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Bende öyleyim 43 yaşındayım hep duyar görürüz kumara dönmeyecek planlı gidilirse hersey getirir ve kazandırır ihtiyacın olan para yi kullanmak batırır insani
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Varken ıyi izin var yokken kaybedince kötü oldu bırak öyle aşk olmaz olsun bu işte kazanmak da kaybetmek de var bunu adı gibi biliyordur hanim da neyse ıyi gün dostuymuş ona üzülmem
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()İlk yaz başı geldim sinem parayı katlar katlamaz ana parayı çektim biliyorsun yoksa bende fena batardım nasip
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sana katılıyorum bu işler kullanmadigin paralar la olur kenardaki lerle ihtiyacın olan parayla olmaz
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Çocuk ev araba birikim herşeyi kaybetti işi hariç eşide yatrm yapmasına müsaade ediyordu nasılsa oluyor diye ona rağmen boşandı var gerisini sen düşün
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()O gerçek aşk değilmiş benim eşim olsa böyle birşey yapsa 0 a düşse evet tavrımı koyarım yasaklarım bir daha oynarsan bu ilişki biter derim son bir şans veririm yeniden doğmak için ama terk etmem hata insana mahsus
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Inşaallah üzüldüm inan ama büyük oynanmaz kumar
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Boşandı para gidince bazen aşk pencereden uçup gidebiliyor inşallah tekrar kazanır her serde bir hayr vardır
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Sanal mevzusu olunca ortamdan uzaklaşıyor ama önceden böyle değildi lüks araçlarla gelirdi ciddende iyiydi durumu bizi bazı aralarda yemeğe bile götürürdü bu yıl biz ona destek olacağız inşallah tekrar düzelir
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Ailesi de mi terk etti peki işi
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Yok sıfırdan başladı şu an hayata anla işte battı adam 1 yılda 10 yaş çöktü sessizlesti malesef bazen görüyor üzülüyorum:/
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Umarım sadece kaybı arabadır
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Yani aracını satıp yatrdi karıyla kiralık araca binerim dedi sonuç çok kötü
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Buna kayp mi diyorsun :) benim bahseddiklerim 100 bin ile 1 milyon arası kayıpları var küçük yatrmci hatta bı ogrtmen arkadaşım vardı iyi kazanıyordu arabasını satıp kiralık araca biniyordu daha çok kazanacağım diye hayata şu an sıfırdan başlıyor malesef ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Benim 20 lira kaybın şükür para küçük derdim küçük