Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) ya pazarlığı kırma gözünü seveyim.
18ppplu seviyelerden donmesi daha makul haklısın da buradan da dönerse kimse niye döndü diyemez.
By$hero2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Sen elinden geldiğince güncelle
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Benim bugün puan hakkım bitti:) gece 12 de tüm sayfayı lıkelarım yine
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Ellerinize sağlık dostum. Bir beğeni de benden
5BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()4 saatlikte grafikde flama Altın da kaldı artık. Gün kapanısı da flama altında kalırsa sarı kanalı takip ediniz. 19300 altında cok sıkıntılar yaşanabilir dikkat ediniz
3BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Yaparlar. Yine kapanmaz gap.
@Hayalbaz35 umarım.
@The_hacim elimden geldiği kadar ani durumlarda müdaha etmeye calısıyorum
SARISEVMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():) cepten vermeyle olsaydi, ben butun kaplatiri kapatirdim.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Yarınki enflasyonu fiyatlama fiyatlama bitiremedi
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()ben sana diyim hafta sonuna denk getirir bu gevşekler.
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Manuel izlerim 19000 e kadar. Altın a izin vermem manuel satarım
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Siz olsanız nereye koyarsınız stop rica etsem
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()18460 da kapanır orası:)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Makul seviye de anası ağlar milletin:) yeni alımlarımız var terse girmenin anlamı yok
Sherloch için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SARISEVMEZ ()dimi dayi bence de gelmişken buralara ben raziyim bi 10klari gondiklesin aklimizda soru işareti kalmasın valla sonra yok o gap kaldi geri geliriz yok gap öpülmedi bi dudak alak falan kalmaz doldurur cikariz adamsin :) gecenlerde hatirliom @LostPassenger bi gap kaldi diodu guncel rakamin 500 dolar altinda verimde cepten inmesin diodum :)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Hayır orası dönüş noktası zaten. Oraya temas edip döner dönerse de
The_hacim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ()Makul seviyeler oralar.
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()19300 e stop koyalım mi ne dersiniz
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Sarı kanal giderse
18500 e kdr bomboş direk dalış yapar:)
0BeğenmedimŞikayet
Avaxcan44 ()Eyvallah üstad. Takipteyiz. Like hakkım bitmiş sana...
0BeğenmedimŞikayet
Sherloch ():)) no panic