Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (194)
0BeğenmedimŞikayet
Mirhan$ ()Çok sağol başkan teşekkür ederim
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Belkide düşen piyasanın yildizini olacak. Her kim ki düşen piyasanın yildizini bulursa Çeyrek altın hediye edecem :D
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Umayı 5 kasımda 11lerden alıp burdaki herkese de aldırmıstım. 1 2 gün sonra btc turk yayınlanmasında 20 dolar üzeri satış yaptırmıstık ne günlerdi.
Şimdi yeni bir dip yapmıs ve boğa gelmeden işi zor gözüküyor.
Mirhan$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_AVANOS ()Usta hakkını helal et
0BeğenmedimŞikayet
The_AVANOS ()Usta grt den %50 tersteyim sanırım iç açıcı değil bir hareket olur mu yada nereyi geçerse yürür teşekkür ederim saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Mirhan$ ()Başkan iyi akşamlar Uma için bakma şansın varmı
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Burayı 3ncu denemesi.
Maksimum 0.06849 dener denerse diye düşünüyorum. Orayı aşması demek zaten büyük hareketler getirir.
Sand ın haberleri yüzünden metalar hareketlendi açıkcası fazla birşey beklemiyorum
The_AVANOS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_AVANOS ()Tam dediğiniz yerden sattım :)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Rica ederim yine nokta atısı oldu sanırım:)
The_AVANOS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_AVANOS ()Usta gala için teşekkür ederim saygılar
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ben geçen sene bu çizimi yaptığımda birkaç gün içinde bir patlama yaşayıp 2.98 gelmişti sonra geri cekilip asıl 3.65 gelmişti. Başlangıçtan sona kadar hedefin gelmesi 1 ay almıştı.
Şimdi yine aynısı 0.55den 1.03 geldi ve sonrası sorusu aklımda...
0BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()Buradan alınırmı peki storj
1BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()4 like gelmis simdi sadece 4 kisimi almis forumda
0BeğenmedimŞikayet
Vural27 ()Teşekkürler
3BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Konuyu takip ederek ilk yazdıgım mesaja gidin büyük resimdeki hedefi göreceksiniz.
Vural27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vural27 ()Hocam daha gideri varmı
2BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()Şu grafigi beğendik diye değerlendirin dedigimiz icin - like veren o arkadaşlar kudurun biz yine kazandik :)))
5BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()3 günde 2x
1BeğenmedimŞikayet
yakut280 ()Tşk ederim. hic bir önemi yok. kervan yürütüyoruz burda.
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Kim d like verdi ise iadesi yapıldı)
yakut280 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Allah razı olsun dualarınız için.
Çe. kemeyenler hemen yazınıza sa. ldırmıs bir tane dlıkeı ben düzelttim diğerini de diğer arkadaslar düzeltir.
Oradaki amaç şu; boşuna mı yazıyoruz? Birileri varmı? Bir yazı bir tepki bir kelamda yeterlidir.
Para kazanmak istiyorsanız globale geçmelisiniz diyor ve bereketli olmasını dilerim.
yakut280 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
yakut280 ()Arkadaşım ben ve 4 arkadaşım binace tr den işlem yapıyoruz. son birkaç bilgiden faydalanamadık tr de olmadığı için. fakat daha önce verdiğin tüm bilgileri deyim yerinde ise sömurdük. gönlúmuz ve dualarımız sen ve çok az kalan birkaç üstada. like Lara takılma sen, herkesin aklı fikri birgunde köşe olmak. yolun ve dimagın açık olsun.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Teşekkür ederim. 3 coinden 2 si cok iyi yürüdü bir tek bch kaldı o da beni ve. rem etti.
Zuzu1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zuzu1453 ()Tebrik ederim. Umarım bch de böyle yükselir. ?
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Storj tl bazında yine deneyecek mi sence 13.9 dan 12.7 saldı alınabilir mi
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Tamam storj dışında btc de olan ne var ablacım
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Hiçbirisi ile işlem yapmam. Benim filifod çöp dediğim coinlerden hepsi.
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()dolar takibi de şart değil mi dolar düşerse TL bazında da dolar bazında da Alsan btc dişinda bir de o sebepten düşüyor
Hrzm_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hrzm_ ()binance en iyi borsadır. güvenmemek için bi neden yok bence. borsaIar arasında en büyük ve güveniIir oIanı binance
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Şimdi az yürüyenler ankr ada eos chz kaldı son minik rallide hangisi sağlam söyle de barışalım balam:; ))