Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (180)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Demşyonki ben tesla :))
Heye yeni fark ettim ahahhass :))
ARES__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Anlattım sana durumlari:) tekrar etmeyelim:)
YakamoZ35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Heee :) Jeton yeni düştü :))
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()972 üzerinde pozitif ve band aralığı kadar gitmeli 1050/60 gibi
Zemheri_yeli_01 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Oğuzum 972 seviyesi üzerinde 1050/60 gitmeli.
Arada ki dirençlere takılma.
Ben borsa tarafındayım.
Ons da 1873 direnç uzun vadeli direnç
Team35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Ons la mı, dolar la mı?
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()972 seviyesi üzerinde tutmaya devam ederdim portföyümde olsaydı.
Telafi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
abdullah112 ()Sizin beklentiniz işsizlik sabit ya da düşecek bildiğim kadarıyla?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birss ()Bu para politikası ile düşüşler sadece alım fırsatı olur
MAĞDUR_ADAM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MAĞDUR_ADAM ()Sert dusus yapip tersteyken daha terste kalma korkusu
Birss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Birss ()Nedir bu tl, ye geçme isteği anlamış değilim sırtında bu kadar enflasyon olan bir para birimi neden cazip geliyor gramı çok güzel günler bekliyor. Ytd
MAĞDUR_ADAM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MAĞDUR_ADAM ()Hocam merhaba yarinki veriler sonucu gramin yonu hakkinda tahminleriniz nedir. Eldekiler satilmali mi. Tersteyim bide. Sadece fikir verin
Bay_Bayburtlu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MAĞDUR_ADAM ()Eldekileri satmak mi lazim karar veremedim. tersteyim bide. Ne dersiniz
Gezgin_karadeniz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Evet bugu iyiydi birazdan kapatacam pozisyonu yarinki duruma göre bakarim artık nerde hareket orada bereket:)
0BeğenmedimŞikayet
Ibzt ()Hosgeldin birazcik tahmin ediyordum ama resmi gorunce hah dedim gordugume sevindim :)
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()ons suan ıyı gıdıyor abam ılk hedef 1871 uzerınde kalırsa devamı gelır gıbı hava var sankı ama yarın ne olur verı varmıs :)
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Suan 120 lerde 115 lere düştü tekrar atak yapti bi geri cekilme olabilir bugün kararsiz petrol almadim ons aldim:))
0BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Bu al sat piyasa takip işi psikoloji bozuyor bu konuda önerileriniz varmi
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()sukur abam bende ıyıyım onsu tkıp edıyoruz metaller ıyı yukseldı bu ara. senın petrol nasıl alıyormusun ben hıc takıp etmedım
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()bana sorsaydın neye dayanarak verı yazıyorsun dıye masaya dayanarak derdım:))
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Hemen bakıyorum ablam iyiyim şükür sen nasilsin
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Aman karış gec kalma bende nerde kaldi gelip laf atmadı diyordum:)
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()abam nassın halıl abımde senın yorumlar gozukmuyormus bakarmısın