Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (180)
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()1050/60 bölgesini test ederse, dip seviyesini yükseltecek. Ve bu dip seviyesini test etme potansiyeli taşıyacak. 1050/60 seviyesi gelir ise ben o günlerde burada satın izleyin bir süre uyarısında bulunacağım.
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Stop olunacak bir durum yok ki:) olma
Eski_kral için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Eski_kral ()Sen ne dersen o
Ama olumlu konuş sen yine de :))
Stop olmadım daha , beklemedeyim
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Peki 1050 den sonrası var mı yoksa geri çekilir mi @TheNight
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()THY de 50 yi gördü :))
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Sağolasın, @_delioglan_ Halil sana geçmiş olsun dileklerini iletti yunus @TheNight
1BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Hoşbuldum Halil tşkler, sanada çok geçmiş olsun tabiki iletirim
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
TheNight ()972 üzerinde 1050/60 hedef gözükmekte, ben olsam satmaz bu riski taşırdım
Deniz_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Yunus merhaba, 1000 de altının bir kısmını çıkmayı düşünüyorum mantıklı mı sence? Yoksa beklesem mi @TheNight
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Hosgeldin Nur Yunus'a geçmiş olsun dileklerimi iletirsen memnu olurum, migreni olan bilir zordur hakkaten.
Nurr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Sifa olsun insallah
1BeğenmedimŞikayet
Telafi_ ()Tşk. ler Ustam hayırlı cumalar
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Allah razı olsun kardeşim benim teşekkür ederim sağ olasın
Alisss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cleo ()Balık yağı yani omega tavsiye ederim. Damar açıcı özelliği var. Bana iyi geldi. Açıkçası vitamin takviyeside tavsiye ederim. @Cleo
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Oluyo işte bazen aman boşver, iyi olmana sevindim:)
1BeğenmedimŞikayet
Alisss ()Rabbim şafi ism- i Şerifi hürmetine acil şifalar ihsan eylesin Yunus abi
@TheNight
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Deneyeceğim bakalım, düşünüyorum bende
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()Geçmiş olsun çok zordur migren ağrısı tuttumu kolay geçmez dikkat et tetikleyici unsurlara. Ben iyiyim şükür tşkler
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Akapuntur bende tavsiye ederim
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Akupunktur diyorlar bazıları ama bakalim
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Hacamatın belirli kuralları var ona uygun şekilde yapilmaz ise işe yaramıyor
1BeğenmedimŞikayet
Ayhan1903 ()Bu verileri burda borsa abimizden daha ozguvenli veren yok. Piyasa yapicilar bile borsa abime soruyormus oguz nokta hatasiz =)
Team35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Yaptırdım daha önce ama çok etkisini göremedim, ara ara geliyor aksama kadar kendime gelemiyorum. Ses ve gürültüye tahammül edemiyorum
Hknkmlg için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hknkmlg ()Geçmiş olsun Hocam hacamat çok iyi geliyor migrene tavsiye ederim
0BeğenmedimŞikayet
Gezgin_karadeniz ()Elinizdeki satınca parayı ne yapacağınıza bağlı vereceğim cevap
MAĞDUR_ADAM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Ons 1873 Altın da negatif, dolar la bence
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yeşilllll22 ()Yooo kal dostum :) Çayına kaç şeker atayım :)
ARES__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Iyi degildim bugün, migren tuttu sabahtan ise gidemedim. Sen nasılsın, iyi misin?