Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (180)
1BeğenmedimŞikayet
YakamoZ35 ()Ben iki taraftan çın larım sana:)) sen merak etme:)) geçmiş olsun tekrar:(
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Sen cok kirilgan ve kafaya cok taktigin icindir. benim gibi.
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Gecmis olsun. stres yapmayacaksin.
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()En son care evet o. ve tansiyon olcumu.
1BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Bide bu baharatcilarda mentolli migren tasi var oda ise yariyor bende.
1BeğenmedimŞikayet
Deniz_S ()Teşekkürler :)
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Bide deryanin dedigini deneriz esmer belki onlara gerek kalmadan gecer
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Evet migrenim var canim ama migde bulantisindan gectigini bilmiyordum bilmem iyi oldu sagol canim benim
Deryagol için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Selçuktrk ()Geçmiş olsun kardeşim.
Elinizdeki işaret parmağıyla baş parmağınız arasındaki noktaya baskı uygulayarak baş ağrısından kurtulabilirsiniz.
Baskıyı 30 saniye boyunca sürdürün. Ardından el değiştirerek diğer elinize de uygulayın. Doğru uygulandığında baş ağrısınızın geçtiğini göreceksiniz.
Ben hiç denemedim ama internette şöyle bir tavsiye var.
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Migren genellikle bulanti yapiyor. sese ve isiga gelemezsin.
Yaren02 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Bende de var . azicik kustum mu gecer. o agriyi cekemem. insalalh ise yarar.
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Sen bilin:))
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Yok aman istemem muska felan:))
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Teşekkürler Derya sağolasın: ) ılginç bir yöntem
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Himm ilk defa duydum demmekki benim basim agridigi zaman o yuzden migdeme vuruyor canim
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Migrene iyi gelir.. basinc olustuysa kafada Hadid kusma ile basinc cikacaktir. basparmak mevzusuna gelince googlede var..
Yaren02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Giz sen ne diyon :):)
1BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Azicik kusmayi dene gecer. bide el pasbarmaklarini ovala.
1BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()4g ( gar gış giyamet gonya) yunus hocam bende de vardi o nalet cok şükür muskayla bir haftada kurtuldum bir araştır sizin oralarda olur bu tür isler :))
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Teşekkür ederim, not alıyorum tavsiyeleri:)
Asanli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat1414 ()Dip kaç olacak o zaman
1BeğenmedimŞikayet
Asanli ()Geçmiş olsun , magnezyum takviyesi yapmanızı tavsiye ederim. Çok faydası olacaktır inş
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()he valla :) canım kağıdım :D
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Teşekkürlerimi ilet Nur halil dostuma..
Nurr06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Borsa tarafı pozitif ve henüz tabana yayılmış değil hareketler. Yakında tabana yayılacak, bizde kaymağını alacagiz:)
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)