Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (90)
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()sasa ve hektaş düzeltmede mi sanki. yarın biraz daha gidecekler gibi geliyor bana. çıkmadan bekliyor olacağım... ilave etmiyorum artık...
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()sasa yı tercih etmiştim yolun başında geçen haftaya kadar tek hisse ile gidiyorudm şimdi artık çeşitlendirmeye başladım.
efelif için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
efelif ()Hektas yok mu Akinci hocam portfoyde? Bolunmeye kadar gayet hizli istikrarli yukseliyo
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Çok güzel pirim yaptı hatta 43×× seviye ye kadar da gitme durumu var(üstadım murat)öngörüsü, ama bence düzeltme yapmasını bekleyin derim.
ers16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Hocam siz olsanız sasa ya bu seviyelerde ekleme yaparmisiniz, fiyata bakmadan.. ytd
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Hocam eline emeğine sağlık çok tsk ederim saygılar.
4BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()6 aylık sıkışmanın sonunda üçgen yukarı kırılmış dönüp onayınıda almış saglıklı bir trend başlatmıs, ilk olarak formasyon hedefi 55 lira gibi bi seviye kontrol noktamız olacak diye düşünüyorum.. daha fazlasıda daha uzun vadede var tabiki..
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Tav ile ilgili bir ongorunuz varmı.
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bilgim dahilinde elimden geldiğince yardımcı olurum elbette
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Tsk ederim hocam arada merak ettigim şeyleri sormak isterim sizlerede bereketli olsun dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bereketli kazançlar olsun inşallah , yarın bende ekleme yapıcam fiyatına bakmaksızın..
Bim , froto ekleme yapılıp
tav , ttkom , ypbnk portföye giriş günü yarın.
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Merhaba hocam bugün bir parça bimaş aldım düşerse eklerim çıkarsa yine eklerim.
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()biraz yatay sarıp sırasını bekleyebilir fakat trende sıkıntı yokk bana göre.
elfgr_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()duser zamanla bildirimlerde duser:) @Ysmn58
Ysmn58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()1 aydan fazla zararda bekledi.. ne demisler sabir aci meyvesi tatlidir. yaz bunu kenara guzel söz:) bana artik bidlrirmlerde düşmüyor ya
Team35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()vay caklit mi:) bardaga adimi yazdirmam ama:) ben daha ort dusuruyom sen acemi kar aliyon ayip sana:)
0BeğenmedimŞikayet
elfgr_ ()Merhaba, EREĞLİ bugün geri geldi biraz. Orta- kısa vade beklenti olumlu mudur, fikir alabilir miyim.
1BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Hee yaa ama hektas son düzlükte iyi götürdü.. bir haftadir sasayla hektastan iyi para kaldirdim.. acemi şansısı.. gelde sana vay çaklıt moko ısmarlayım :)))
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()abd kırmızı bro:)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Düşüyoreee
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()kopuş gap oldu orası gelip kapatma ihtimal elbetde var ama bana göre düşük ihtimal oraya kadar gelmesi kötü bir haber gelipde endeks bozarsa bakarızz tekrardan
1BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Teşekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Ayhan601 ()Olur beklerim:)
0BeğenmedimŞikayet
Ysmn58 ()Hocam ben teknikten anlamiyorum ama 33 de gap boslugu var diyolar geri gelme ihtimali varmi
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()adını grafige yazdım yarim:)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()adını bile ilk defa duydum almakdaki amacınız nedir ne iş yapıyor bu şirket bi yatırımı yada karları nasıl hikayesini biliyormusunuz ? yeni arz olmus sanırım analiz edicek kadar geçmişi yok ama 14 Altın da stop olmak gerekir kısa vade için..
Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Team35 ()bekle sen biz sizi aricaz:)
Ayhan601 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Hadi hayırlısı.
Tabandan PSGYO Aldim az... Sence nasil hisse.
0BeğenmedimŞikayet
Tam35_izmirli ()En iyisini yapıyorsun:) bende bugün gram alayım diyorum elde TL var hala:)
1BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bu çok yükseldigi anlamına gelmez heleki şöyle bir durum varken, grafik bozulmadıgı sürece bende görüntü bu
Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)