Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()yaklaşımınız için teşekkür ederim hocam
verdiğiniz bilgiler çok önemli
eksik olmayın
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()teşekkür ederim bazen komplo teorileri ile mi
uğraşıyorum diye kendimden sakınıyorum
yaklaşımınız son derece güzel
bol kazançlar dilerim
eksik olmayın
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Abi bu işin muhteviyatında bu var ne yazıkki. Sonuç olarak bitcoin ilk çıkan dijital bir para ve piyasadaki bütün coinler kendilerini istisnai durumlar haricinde bitcoine göre fiyatlıyor. Yani piyasanın hükümdarı diyebiliriz. Aslında doğal bi pozitif korelasyon oluşumu diyebiliriz. Bu noktada bunu artniyetli kullanabiliyor borsalar. Ellerinde milyonlarca bitcoin var ve Altlara güçlü para girişlerinde insanlara para kaybettirmek için bunu kullanıyorlar. İyi bi avantaj yani borsa için. Borsa elinde nakit değil bitcoin tutmak ister herzaman bence. Çünkü o rezerv gerektiğinde ona büyük para kazandırır. Yani dediğiniz gibi bütün altcoinlerin ve yatırımcının ipi borsanın elinde. İstedikleri an fişi çekebilirler. Onların istediği alan dışında manevra yapamayız. Eğer bir balina değilsek demiyorum, büyük bir balina değilsek. Çünkü milyon luk adamları çerez gibi yiyorlar :) soruyu doğru anlamışımdır umarım :)
mazar için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Sn @mazar hocam,
FED bilanço küçültmek istiyor kısacası piyasadaki dolar ı azaltmak ve geri çekmek gibi.. Kasım 2021'de 69.000$ ATH seviyesi gören btc o zaman 3 trilyon $ olan kripto piyasası şimdilik 1.25 trilyon $'da ve 1.08 trilyon $'a iğne attığı ve düştüğü de göze çarpıyor kısacası 1.75 trilyon $ buhar oldu diyebiliriz.. Bundan kim mutlu oldu diyebiliriz desek elbette FED ve tesadüf mü yoksa kontrollü hareketler mi? .. Balina felan masal gibi, piyasa yapıcıların ve market makerlar ne derse ne yaparlarsa nereye yönlendirirlerse bizde onların kırıntıları ile beslenmek ve yolumuza öyle veya böyle devam etmemiz sozkonusu olacaktır..
2020 Mart pandemi krizine benzer bir psikoloji ve teknik görünüm içerisindeyiz...
• Ortada spekülasyonlar devam ediyor ve kripto piyasası bundan besleniyor diyebilirim..
• İnsanlar korkuyor ve çoğunluk bir daha asla eski seviyelerin geleceğine de inanmıyor.. Yanlış bir değerlendirme ise 2020 Mart düşüşü pandemi haberi kaynaklıydı.. Bu düşüş aslen FED enflasyon LUNA'ya olan güvensizlikten kaynaklı gibi ve toparlamıyor olduğudur.. Piyasa yapıcılar git- geller ile bezdirmeleri ve süründürmeleri şimdilik devam edecek diyebilirim..
Bol kazançlar..
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()teşekkürler
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Dün aldim maliyete geldi resmen zarara girecem
1BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()Doğru söylüyorsunuz aynı fikirdeyim. Tedbirli ve her ihtimale açık olmak gerekir
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Kademe candır. 60k da iken kimse buraları hayal etmezdi. Buralarda iken kimse 10k hayal edemiyor. Şayet gelirse cebinde para yoksa oyun dışısın. Oyun dışı kalmamak için çok heyecana kapılmamak gerek hocam :)
Ayfah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayfah ()Süper ya. Gerçekten doğru anlayış bu olmalı. Düşerken de çıkarken de kazanabilmek piyasa ile de inatlasmamak
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Oyun kurucunun istediğine göre oynamalıyız hocam. Al- sat çevir diyorsa o şekilde yaparız. Düşüyoruz batıyoruz derse parça parça alırız. Kademe işi yaptığımızdan ne düşerken çok kaybederiz ne de yükselişleri kaçırırız.
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()eksik olmayın teşekkürler
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan33 ()Günaydın hocam soru sormuştum düştü mü ditas ile ilgili
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Sayın hocam
btc'nin ve buna bağlı tüm sanal piyasanın belirli aralıklar içinde tutulduğu gözleminize katılıyorum. Burada algoritmaların etkisini de dikkate almak gerek bence. Sanal piyasaların toplam değeri 1.5 trilyon dolar olsa da kaldıraçlı işlemler kullanıldığı için muhtemelen 200-300 milyar dolar civarında gerçek bir para olduğunu düşünüyorum. Bu da 5-10 büyük zenginin bir araya gelerek kolayca yönetebileceği bir piyasa olmasına sebep oluyor. Bunların işlemlerini yürüten algoritmalar belirli fibo değerleri ve ağırlıklı ortalamalar üzerinden işlem yapıyor.
Durumu farkettikten sonra yapılabilecek en doğru şey bu algoritmalara kızmak yerine onların işlem mantığını kavramaya çalışıp onlar gibi hareket etmek bence.
Saygılar
2BeğenmedimŞikayet
TarikAbi ()15 gunde 4 defa 2000 er bantta
al sat. 1 btc de 8000$ kar yaptı
işi bilen
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()haklısınız ama rasyonel
davranış
moralli bakışı daha
çok araştırmacı
daha çok
aramada
gayrete yardım eder sanki
düşünsenize
morali olmayan bir pozitif bilimci
hakikati ararken kendi negatif enerjisini
nasıl yönetebilir
moral daima pozitifi bulmamızın
ortalaması
bana göre yüksek değeridir
iyilikle kalın
yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
selamlar
KAPAKÇI_GELDİİİİ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()Eksik olmayın
Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Her zaman pozitifim ve üzülmem hocam maddi kayıba yerine gelir inşaAllah o
Benim için önce sağlık hep
Geceniz güzel olsun…
0BeğenmedimŞikayet
KAPAKÇI_GELDİİİİ ()bence ras. yonel olmak lazım
3BeğenmedimŞikayet
mazar ()biz de öyle
üzülmeyelim
pozitif olacağız
her şey düzelecek kardeşim
Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()İşte ben bunu yapıyorum baya baya ekside olduğum için çok ilgilenmiyor mevsimin tadını çıkarıyorum :)
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Yine güldük gece gece ya:))
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()tam onu yazcaktım doğu lafı ağzımdan almışsın.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Abi onla anlaşabilmen icin gö. mlek lazım önden bağlananlardan:))
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()hiç alakam yok
Luna dan mağdur
olan arkadaşlarımız çok üzüldüler
inşallah bu dar geçitten tez zamanda çıkarlar
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mazar ()teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
ancak benim btc ile ilgili son yorumuma
bakabildiniz mi?
fikrinizi almak isterim
Borsafinans için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Eğer teknik bilmiyorlarsa...
Ha. berleri takip etmiyorlarsa...
Yapabilecekleri tek şey yazın tadını cıkarıp piyasadan uzaklaşmak...
Geri dönüş başladığında da zararlar bir şekilde cıkartılır ve bir daha da stopsuz işlem yapılmaz...
1BeğenmedimŞikayet
mazar ()benim fikrim de o yönde
ancak fikir beyan eden arkadaşlarımdan
geri dönüş alamıyorum
acaba abuk subuk komplo teorileri mi
üretiyorum diye kendimden korktum
hassas dönemlerde kardeşlerimizin yatırımcı kimliğinde
bozguna uğradıkları hatta kendim için de öyle
bu günleri nasıl sağlıkla geçirebileceğimiz
yolları arıyorum
inşallah iyiye gideceğiz
umudum böyle
1BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()(4 dakika önce) Cevap yaz
luna ılerıye donuk on gorulerımdır.
aynı sekılde lunada da yukselmelerı beklıyorum onun verılerıde hazır.
0.00017768 kırdıgında daha ılerde 0.00022230 kırdıgında sıze tekrar yazarım.
tabıkı bunlar kımseye yatırım tavsıyesı degıl sadece takıp amacı ıle cıkardıgım verılerdır.
https://yorum. altin.in/tum/bitcoin
0BeğenmedimŞikayet
Borsafinans ()(8 dakika önce) Cevap yaz
sıze 25 altı teknıgımde yok dedım ve 25 den ıtıbaren yavas yavas yukselmelerı goreceksınız dıye belırttım.
ne oldu 25 den sonra 30.628 cıktı yanı 25 den gırenler 31 vurdugunda cıkabılırlerdı karlarını alabılırdı.
sonra ne oldu 31 vurdugunda dırencı kıramadıgında teknıkte ne olur kırılmalar yanı sarkmalar baslar .
Burda rutın sarkmalar yaparak 28.644 yaptı.
sımdı sıze verecegım verılerı dıkatle sadece ızlemınızı ıstıyorum ve teknıgımden cıkardıgım verılerımı sıze aktaracagım.
herkesın yorum yaptıgı gıbı buda sadece benım yorumumdur. Sadece sıze takıp etmenız ıcın cıkradıgım verılerımdır.
29.600 daha sonra 29.719 kırarak yukselmelerı beklıyorum.
daha sonra 30.624 kırarak yukarı devamını beklıyorum.
Bu verılerı sadece kımseye tavsıye olarak degıl takıp amacı ıle cıkardım.
Dedıgım noktalara gelırse sıze sonradan olacakları yııne takıp amacı ıle cıkarırım.
Umarım hersey teknıkten cıkardıgım verılere gore calısır.
https://yorum. altin.in/tum/bitcoin
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ku. rbana yetişiriz inşallah:)
Malum sonrasında tatil vakti geliyor. Çok para lazım:)