Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (78)
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Vallaha sana oyle diyen baska kim varki bizim tayfaylan gorusuyorum hepsiylen
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Vallaha bilmiyorum ustam ya ne zaman olur tesisat bu sonbaha kadar cogu biter zaten ici biraz kalir oda sonraki is zaten hemen gitmiycem ya ondan
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Mehmet mı yok odeğil
Yaren02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JanTi ()Çok şükür abla bende iyiyim. Bir sıkıntı yok şükür
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim, sana yeni yazdım, inşallah gelmiştir. Sevgiler saygılar.
BORE4S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Yok o degil bence daha demin gorustum olsaydi derdi bana
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()İyiyim hamdolsun kardeşim teşekkür ederim Allah razı olsun sen nasılsın ev bitiyor mu nezaman döşeyeceğiz tesisatı
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Iyiyidir ahmet sen nasilsin durumun nasil
JanTi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BORE4S ()Kardeşim bi Yarım saat işim var sonra gelicem inşallah. Bu sırada @Siyahsancak_ ın dediği gibi kafama takılan soruyu @hakan7038 dosta sorayım. @hakan7038 Abim bim bi süredir altın pultuna bakmıyordum bi bakayım dedim noluyor diye. 5 Mayıs ile 20 Mayıs arasında 2 tepe var. Bu tepelerden 2. Tepe ilkinin baya aşağısında. Ama RSI indikatör de ikisi de yanı seviyede gösteriyor. Bu bi uyumsuzluk olabilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Can kardeşim dolar da negatif uyumsuzluğu sayfamdan bakabilirsin, bir hafta önce yazdım. Bu teknik olarak iyi değil dedim, ancak temel desteklemedikten sonra her geri çekilme dolarda kütürüm kalır, hep birlikte üzerinde zıplasak düşüremeyiz diye de ekledim. O zaman dolar 14.50 leri geçmişti. Şimdi rakam ortada. Sevgiler saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
JanTi ()Eyvallah Medine abla hoşgelmişsin, nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Bana ustam diyenin biri sensin biride o kendini biliyor
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Iyidir ustam sen nasilsin sitede kimse kalmamis ya
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Hayir ahmet tabiykide degiliz ben pek takilmiyom ya belki ondandir ilk ustayi gordum ondan selam verdim yoksa seni gormezmiyim ben
JanTi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Aleyna ve aleyküm selam can kardeşim hoşgeldin nasılsın bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Kim sence bi tuyo ver bakim bana
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Sanki o olduğundan eminim:))
TUE_FLU_TU_FLAME için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
JanTi ()Abla hiç pas vermiyorsun ya ? Küsmüyüz hayırdır
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Vayyy ustamm slm
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Yok kardeşim şu anda gelmiyor biraz bağ bahçe ile uğraşıyor ama her an gelebilir sabah sorarım şimdi uyurken gözleri açılmaz dedemin:)
Hassasyatirimci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUE_FLU_TU_FLAME ()Sanırım beni orço foto'lu arkadaşa benzettiniz, 2 aydır burda üyeyim, ilk defa bu gün yazdım. Dediğim gibi sıkı takipçiyim, yazmaya çekindim bu güne kadar.
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()İyiyim hamdolsun kardeşim sizleri dostlar ı gördükçe daha iyi oluyorum bu kadar boşalmayın bizleri SONRA kimse kalmıyor merak ediyorum dostları
0BeğenmedimŞikayet
BORE4S ()Merhaba güzel insan. Sağolasın hoşbuldum. Sende avatarı değiştirmiştim :) acaba o mu değil mi diye düşünürken senden mesaj geldi :) İşgüç bayadır giremiyorum. altını da uzun vade de bekleyeyim yatsın bankada dedim. Sağa sola koşturmaktan baya zaman geçmiş gerçekten. Sen nasılsın iyisindir inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Hassasyatirimci ()Aleyküm selam gelmiyor tüyo varmı bı sorsana dedeme
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Sanki bana usta diyen dostlardan birisin şu kafiye uzmanı kardeşim gibi gibi:))
0BeğenmedimŞikayet
JanTi ()Aleyküm selam abi, sende çokca selamlarımızı ilet. Bu arada dede hala beni onaylamamış. hatırlamıyor mu acaba :)?
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Aleyna ve aleyküm selam kardeşim tabiki iletirim dedemde izliyor zaten
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUE_FLU_TU_FLAME ()Çok mutlu oldum, Sağolun Bilal Bey, eksik olmayın, iyi geceler.
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Boreas kardeşim hoşgeldin nasılsın yoksun uzun zamandır
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Haydi inanmış gibi yapayım sevgili kardeşim demekki bir gönüle girebilmişiz varolasın ız takibe aldım sizide