Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (149)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Takip ediyorum hocam:)))
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()974 destek ytd
mehmet_şanlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()O şekilde bakmıyorum, teknik olarak rakam bazlı değerlediyprum sadece...
Hayırlı günler bereketli kazançlar
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mehmet_şanlı ()Alış hedefiniz neresi
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Dün gıbı 16.50 de satışlar gelebılir 17 den önce sattılar dün ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Şuan yok dirence yakınız:)
mehmet_şanlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mehmet_şanlı ()Platin mı var sizde satış hedefiniz kaç
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@Ravza_ :))
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hocam ben baya ara verdim takip edemediğim için 1000 TL'nin Altın da almayı düşünüyorum gelirse şayet
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Merhaba hocam siz kaçtan almayı düşünüyorsunuz teşekkürler
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Rica ederim hocam:)
Rümeysa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mehmet_şanlı ()Hedef olması gereken fiyatın bile çok Altın da fed ilizyon yaratıyor kendi ekomisini bozmadan Eflasyonu düşüremez
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@Gulummmbb alt yorumdaki grafikte haftalık dirençler mevcut oradan takip edebilirsiniz isterseniz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()altın ons 1852 ye dokunmuş! sıra gümüş ons da! ytd
1BeğenmedimŞikayet
Rümeysa_ ()Tşk ederim. Hayırlı günler :))
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hocam haklı olabilirsiniz ancak daha gideri var gibi. Güçlü duruyor hala. Şayet gevşeme hareketi olursa sattığım parçayı yerine koymayı planlıyorum
YılmazDemirci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hocam makaslar açıldığından beri paladyum almıyorum. zaten sadece vakifkatilimda var. Paladyum pahalı, dev adımlı bir emita. Yani yükselirken de düşerken de bakiyenizle en çok oynayan, takip isteyen, dakikalar içinde 20 TL yükselen veya düşen hızlı hareket eden, dikkatle takip edilmesi gereken bir emita. Hatta hocam al satı en kârlı olandır. Yarışlarda sürpriz at gibidir:)
Rümeysa_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YılmazDemirci ()Hocam dalışa geçmesinde, göstergeler yorgun aylık haftalık günlük 8,4 saatliklerde, PETROLÜN gerilemeside Tuz biber ekebilir, ne dersiniz ?
1BeğenmedimŞikayet
Rümeysa_ ()Ravza hanım, paladyumun kişilik analizini de yaparbilir misiniz eşim onu daha çok beğeniyorda:) bu sayede tanımış olurum emtiayı hayırlı geceler.
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Yerde çene var hocam sizin mi benim mi bilemedim hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bilmukabele,
Bugün çenem düştü:)
Baya yorum yazdım sayfaya...
Hayırlı akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Eyvallah hocam hayırlı, bereketli kazançlar ve hayırlı akşamlar dilerim:)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Belli oluyor ancak ilk kez bu kadar bariz bir şekilde doğrusal orantisini belli ettirdi diyelim:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aynen öyle:))
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Belli olmuyor mu:))
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Petrolle doğru orantılı diyorsunuz yani)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Platin cesur bir emita hocam aynı zamanda asi, kendine has kişiliği olsa da tripli, kabrisli bir emita. Yatırımcının sabrını çok güzel ölçüyor. O yüzden emitalar içinde benim için özel bir yeri var hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Petrol yükselmeye devam ederse fedi dinlemez! ytd
:))
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aynen öyle bende o yüzden fede rağmen uçabilecek mi yazdım:)ytd
Ama platinin damarlarında o delilik mevcut:))
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hala uçmak istiyor gibi duruyor hocam:)