Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (293)
0BeğenmedimŞikayet
Acemialtinc ()23 civarı satacağım diyordun. Limiti yükseltmişsin:)
K_Ç_B için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yildizf_ ()Teşekkür ederim. Httbt var elimde, o da smrtg gibi bir hareket yapar umarım. Smrtg 23, Pnlsn 14, suwen 19 çıkmıştım ben, tekrar almadım
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()Helal olsun onemli degıl, takıbımdesınız teşekkür ederim tekrar
0BeğenmedimŞikayet
yildizf_ ()Tekrar alacak mısınız peki
0BeğenmedimŞikayet
İsmail_dağlı ()Merhaba! Sayın hocam, engeli kaldırdığınız ıcın teşekkür ederim, ama yönete bılmek ısterım sıze karşı bı saygısızlık mı yaptım
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Bunlar var size de paylaşmıştım. Hisseler güzel demiştiniz devam hocam
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetguzel ()Hocam prkab ta düşüş nereye kadar olur ongörünüz var mi tesekkurler. tepeden yakalandık çıksak mi derinlesme devam eder gibi sanki
0BeğenmedimŞikayet
yusufcum° ()Sen 1.50/1.60 gelecek Gibi hareket eet Abi son parçani ona göre ayar la
Hadi onun bedellisi red oldu yukseldide mepet bi anda 2 lerden 4 lere geldi anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Kim bilir belki de. Bilgi icin tskler. Aldim takibe.
0BeğenmedimŞikayet
yusufcum° ()Abi 1 sefer oldu bilionmu ehuolda 1.90 lotuna gore fiyati iyi dedim kobra abiye kağıt 1.72 geldi red gelince 5'e vurdu pisman olmuştum almadığıma
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Ne yapar en az yuzde 50 si var derim.
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0606 ()Tşk ederim...
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @Deniz0606 alt yorum inveo içindir.
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Estagfurullah kardesim hayirli geceler.
A_H_Z_B için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A_H_Z_B ()Çok sağolun hocam zahmet verdim gece gece. Hayırlı geceler
27accouant27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Lukse kotu demem. Bilancosu duzgun gelmis. Tek sikintisi patron tahtasi. Bunlar ya cok iyi kazandirir yada cok asagi gonderebilirler.
1BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Vertunun son bilancosu karinin asagi dusmesi sikinti yaratmis. Boyle firmalarda patlaamasi icin kardan cok yapacagi maddi yatirimlar etkiler ki maddi yatirimi hic yok. O yuzden diger yatirim fitmalarina gore guven vermiyor.