Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
0BeğenmedimŞikayet
besthkn ()Günaydın hocam. Sasa 33'e düşmüş görünüyor. Yani - %47 . Nasıl oluyor bu? Bir günde bu kadar düşüş? Portföyde bu oranda eksilme yok.
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Celik2119 hocanın Kalemi değil
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()En son asuzu ciddi bir örnekdir 28 nerde 80 nerde sağlıkda kalın sn hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hkaranfil ()Durusunuz takdir ediyorum faydanızi gordum
0BeğenmedimŞikayet
Sokment ()Var :) hem de çok :)
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rachel25 ()Bana da çok faydası dokunuyor, celik2119 Bey'in
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Warcom ()Merhabalar, Çelik bey Ditaş için çok teşekkür ederim. 5bin.
0BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()@TheNight sağolsun sadece tenik değil temel bilgisi ile burada olan her sayfaya bilginsini aktarıyor biz de faydalanıyoruz..
-1BeğenmedimŞikayet
Maviyayla ()Çelik bey sizin yorumlarınızı takip ederek çok iyi yatırımlar yaptım. Allah sizden razı olsun. Bilgi birikiminizi paylaşıyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Kendisini sizin nezdinizde tebrik ediyorum, faydası dokunmuş size.
Çok şükür birkaç kişi gördüm.
Aybige için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Aybige ()Çelik beyin bana faydası dokundu kardeşim @TheNight
1BeğenmedimŞikayet
IGASSAL ()Zaten burada herkes insanlık gereği psikolojisine uyan öngörüyü takip ediyor müdür :)
Nurr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leyla82 ()Bilgi birikiminiz muazzam Çelik Bey. Derya deniz gibisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Nurr06 ()O mantıkla bakarsak yükselecek diyen hocalarda psikolojik olarak moral veriyor diyebiliriz o zaman:)
IGASSAL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
IGASSAL ()Çelik hoca sadece sakinliği bile insanlara psikolojik fayda sağlıyor nede olsa meslek :)
0BeğenmedimŞikayet
mykoc54 ()Altın yorumu aşabilir miyiz Gram altın me yönde olur
0BeğenmedimŞikayet
ares3434 ()@TheNight bana cok yardımcı oldu, hisse senedi ve coin önerileri muazzamdi, altin ve gümüş icin de yüksekten alacaktim dusen bıçak tutulmaz dedi almadim şimdi alttan alıyorum, sizi de takip ediyorum ama :)
0BeğenmedimŞikayet
Yıldızlar_geçidi ()Çelik Hocamın sayesinde 2 kez çok güzel para kazandım. Allah kendisinden razı olsun