Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (195)
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Alt mesajım geldimi hocam. Saygılarımla @Traderrr
O_Ben_Pamir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akin_44 ()altın ons ve gümüş ons hangi bankadan işlem yapıyorsunuz?
Traderrrrr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Deniz87 ()Banamı yazdınız bu cevabı anlamadım hocam ben parite li işlem yapmiyorum anlamıyorum zaten pariteden gram alıcam nerden alabilirim düşüş olurmu diye sormak istedim
1BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()teşekkür ederim güzel insan
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()tl parite li işlem yapmakla para kazanamazsınız. ancak profesyonel olmanız lazım. size tavsiyem tl ye hiç geçmeyin. dolar ile parçalı altınons veya gümüşons alıp satın ne demek istediğimi dolar 25 lira olduğunda anlarsınız. geçmiş yorumlarıma bakarsanız dolar 8-9 lirayken de bu tavsiyede bulunduğumu görürsünüz. @Çaylak_Borsacı
Deniz87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Alt mesajım geldimi acaba. Saygılarımla @Hugealmost
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()O zaman yeni zirve gelirse bu rakam sanırım 2100 ve üzeri grafikte ve b dalgası yukarı yönlü kırılırsa c dalgası iptal olacak. Doğru anladım dimi hocam. Bu 1.5 aylık süreçte sizi boş bırakmam hocam 72 tl gramda düşüş al sat için iyi rakam :)) Allah razı olsun cevaplarınız içinde. saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Xxlordxx ()Şuan ki dolar kuru olur ons 1820 olursa Gr 854 olur
Hugealmost için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ()Sen biraz daha aklı başında ve bu işten anlayan biri gibi konuşuyorsun.. yanlış anlama yeni yeni tanıyorum herkesi. takipteyim.. çalışmalar için elinize emeğinize sağlık teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()dolar a bağlı tabiki. onsta böyle bir düşüş altını geriletir elbette ama $ yerinde durmaz genelde
1BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()ben teşekkür ederim naçizane tavsiyem tl parite li işlem yapmayınız. hiç bir zaman kaybetmezsiniz. kaybınız sadece kazançtan olur
Mücahiddd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()dostum b dalgası bitti. bazen uzatma olur biraz daha yukarı gidebilir. ama nihayetinde hedefi 1820-1850 aralığıdır. dalga akışını bozacak tek şey yeni zirvedir. yoksa c dalgası kaçınılmazdır
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Eline emeğine sağlık abim tşkler
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Rica ederim. Saygılarımla
Çaylak_Borsacı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Haklısınız ben sadece ons düşerse diye rakamı verdim size bilgi amaçlı. 72 tl de iyi bir rakam al sat için ben bile korktum şuan. Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ()Geldi dostum teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Alt mesajım geldimi acaba. Saygılarımla @Çaylak_Borsacı
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ()Can alıcı nokta "dolar burada kalırsa" bu ülkede bu piyasada tek güvenmediğim argüman dolar .. herkesin rahatlıkla manipüle edebildiği bir araç olunca kimse ne olacağını kestiremiyor.. enflasyonun bu kadar yüksek olduğu bi yerde dolar neden yükselmez anlamıyorum.. durur durur bi patlarsa darmaduman oluruz..
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ():)) ah bi anlasam.. hiç anlamadığım bilmediğim bir alan olunca ve etrafımda borsadan dolayı parasını sıfırlayan acemi yatırımcılar olunca midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorum :))
f_oran için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Hocamın bahsettiği gibi ons 1820 ye düşerse ve dolar da burda kalırsa Altın gramda 854 tl olur yani 72-73 tl düşüş olur. Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Mücahiddd ()Merak ettiğim bir husus var. euro ile Altın alımda nasıl hesaplama yapıyoruz. Bilginiz var mı?
Mücahiddd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
f_oran ()1.5 aydır elinde telefonla altını n duşmesini bekliyceğine kağıt alsaydın bistten
0BeğenmedimŞikayet
Mücahiddd ()Takip ettiğim birkaç kişi daha aynı kırılımdan bahsediyor. Dediğiniz gibi olacağını az çok düşünüyorum. Şuan çoğunluk euro da alım fırsatı bekliyorum. Sizler gibi arkadaşların sayesinde az çok gidişatı tahmin eder oldum. Teşekkür ediyorum?
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()Hocam bu sürede ons kaçı görür üst seviyelerde teknik olarak bir rakam varmı yani burdan düşer örneğin 2100-2200 gibi. Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ()Birde gördüğüm kadarıyla onsun iniş çıkışındsn ziyade dolar ın fiyatlaması daha çok etkili Gram altın da. ons 1800 düşse bile dolar eğer 16-17 olursa geçmiş olsun.. bugünü mumla aratır.. dolar öngörünüz ne mayıs ve haziran ayı için?
0BeğenmedimŞikayet
O_Ben_Pamir ()dolar bu fiyatta kalırsa ve ons 1820 olursa gram 854 tl olur. Saygılarımla
0BeğenmedimŞikayet
Çaylak_Borsacı ()1 aydır bekliyorum ama gel bana sor.. ha çıktı ha çıkacak korkusuyla elimde telefon buraya bakmaktan sosyal hayatım bitti..1.5 ay daha beklersem andoride bağlarım artık.. buradaki goygoycular yüzünden stres sahibi oldum.. yok mayısta uçacak kaçacak, aldın aldın almadın geçmiş olsunlar falan kafayı yedirtir adama bunlar..
0BeğenmedimŞikayet
Deniz87 ()Hocam full tldeyim duşuş bekliyosunuz sanırım alis için acele etmeyeyim ozaman uzun vade full grama gircem şu an yükseliş var gibide gözüküyor bilemedim
0BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()aynen dostum aylardır bunu tavsiye ediyoruz. dolar ile Altın alıp satın diye. ons 1890 a düştü şimdi burda.
RIFKIDAYI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hugealmost ()Ons 1820 olursa acaba gram 850 olur mu arkadaslar ne dersini