Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (538)
0BeğenmedimŞikayet
Hunlu1 ()Tmm. yeni okudum mesajı. görmedim dl yi. kim vermişki?
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Abi profil resmi yakıyor
osman_d_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Yorumunuza dl vermiş birisi
Hunlu1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hunlu1 ()Anlamadım neden bahsediyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Üstat @Peyzajcı beni neden engelledi diye sormamı istedi çok iyi birisidir bence
Varabey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Neden - çok merak ettim zoruna giden ne
0BeğenmedimŞikayet
Koray20 ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bu kur ile 1 tl fazla 13 civarı ytd
Koray20 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Riskleri bölmek uyku ile orantılıdır sn adaist ytd
0BeğenmedimŞikayet
Koray20 ()Varabey şuan şu şartlarda yarın 28.64 olsa gümüş kaç TL yazar tabelada
2BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()- niz düzeltildi syn hunlu neden verildi acaba
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Bütçe 21 trilyon yıllık borç ödeme yükü 28.5 trilyon ve teminatsız para basmak bence batar sn hunlu 1 ytd
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Full gümüşte beklenmeli mi yoksa biraz dolar a gecilmeli mi üstat sence
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Gümüş için söylenebilecek olan 24.20 ye kadar bir ii dalgası oluşması ve sonra fiyatın 28.64 e çıkması beklentim dahilinde sn adaist 24.52 dönüş yapmış veya 26.90 dan düştügünün tepkisinimi veriyor bir şey söylemek zor teori ve varsayım 23.86 ile 24.20 ye kadar ii dalgası oluşması gerektigini söylesede ytd
1BeğenmedimŞikayet
Hunlu1 ()Abd batacak az kaldı diyorsunuz...
1BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Üstat gümüş yorumu alabilirmiyiz
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()2001 abd stratejik rezerv petrol stogu 33 güne düşmüştü ve şimdi aynı stok seviyeye düşmesine son üç gün imha 1. Aşama ytd
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Ve teori teminatsız genişlemeyi enerji kaosunu imha yönünde hipere devreder ytd
0BeğenmedimŞikayet
sumeyyes ()Günaydın @Varabey iii/1 sabırsızlıkla bekliyorum çok gzl grafik emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Geri kalan 1.2 cent ytd
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Sa vas devam ederse, olabilir sanki bugün ki görüşme ler de olumlu sinyal ler var gibi, görüşme lerin devam ediyor olması sanki uk rayna şartları belli ölçüde kabul edecek gibi duruyor Ytd. İlgi alakanız için teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Sn kfy petrol 190 usd bandını ve hiper imhayı görürsek şaşırmam globalde ytd
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Varabey ()Zamanı geldiginde sn fatih001 şimdilik 3/ ii bitimine kadar beklemek ve dönüşü öngörebilmek umudu ile ytd
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)