Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()@Yelizm hocam teknikci istedi bakın geldi ikiside buyrun soruyo alalım...
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam müsade edin telefonla biraz zor oluyor çizmeye çalışalım
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()2 saattir feryat ediyorum yardım için yahu :'( Senden yüz bulamayınca şimdi bir de Asrn hocaya sordum.
Takılıyorum tabii, ciddiye alma sakın :)
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam Ben sayfanızda misafirim, ne çizilecek elimden gelen birşey ise seve seve
Bu arada arkadaşın üslubu yabancı gelmedi sanıyorum eskilerden
Caney için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()@ASRN hocam, müsaitseniz, bu trend çizgisi doğru mu acaba? Alternatif olarak alt çizgiyi 15 Ekim 2021'den başlatınca sonraki mum çizgi altında kalıyor, öylesi mi doğru yoksa?
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Konu ne idi hocam acemi olarak yardımcı olayım
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Bizim de yazdıklarımizın çoğu düşmüyor malesef kac kez deneme yapıp sonra ne hali varsa görsün yapıp kızıp çıkıyorum sayfadan:(
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Amin inşallah diyelim.
Yelizm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()ben de şimdi Asrn hocayı denesek mi diyecektim. ntmen'e en baştan sordum aslında, az sonra başka bir mesajdan her yazdığım düşmüyor galiba gibi bir cevap geldi, bunun içindi belki de.
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Allah sabır versin. Gördüm herkese yardımcı oluyor kendisi. Yazdığı her harf için sıkıntısı hafifler umarım.
1BeğenmedimŞikayet
Caney ()@ntmen_x ve @ASRN hocam da güzel çizer onu transfer edebiliriz:)
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Bizim @calculator58 hocamız var malesef taziyesi var bi süre burda olmayacak gerçi oda üyelik iptal etti geri geldi yıl dızlari gitti o çiziyor ben atıyordum...
1BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Buranın teknikçisi kim? Çözsün bizim şu destek çizgisi olayını. Başka sayfadan transfer ettirmeyin bana. :))
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Olmama mı dolgun maaş ssk da mevcut:))
1BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Full akbil var mı? Vardır kesin. Anlaştık. :)))
@Hanım_Teyze bir süre sonra para kazanmaktan çok grafiğin çalışması daha mutlu ediyor insanı. O yola girmişsiniz belli. :))
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Borsa gelenin daha dolar la işi oluyo bol aksiyon var bizde hayırlı olsun işe alındınız; ))
1BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()2018de kayit olmustum. Ccizgili nickim. dolar sayfasındaydım. Sonra siteye ara verdim. Borsada işlemlere yeni başladım. İş başvurusu gibi oldu. :)) sizi arayacağız dediler arayan olmadı.
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Tam sizin yorumları okurken eskisiniz belli kimsiniz diyecektim bol like ile eski rütbnize ulaştırırız merak etmeyin:))
2BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Elinize sağlık. Eski üyeyim ama uzun bir aradan sonra dönünce rüt. besiz kaldım. Tarifle idare ediyorum. :))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()yok, siz bir iddiada bulunmadınız, ben size özendim daha ileridesiniz diye. Ben çok zayıfım daha. 1 tanecik yıldızım var, kıdemle ilgili olması lazım onun sayesinde grafik atabiliyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Hiç öyle bir iddiam yok. Grafik atma yetkisi sizde :)) ben emin olamayınca iki çizgiyi birden çekerim sonra biraz takip ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Sizi sayfada fark ettim bugün, teknikte herhangi bir şeyden emin olmak konusunda bana 5 basarsınız bence :) Ben de bilmiyorum, anlamaya çalışıyorum sadece, bakalım, cevap gelsin de.. sorduğum arkadaştan gelecek cevap verimli olur @ntmen_x rica ediyoruz :)
1BeğenmedimŞikayet
Yelizm ()Ben bir şey eklesem. Alt çizgiyi 15 ekim 2021 den 31 aralik 2021 e oradanda 09 subat 2022 ye cekince bu arkadaş desteği kırmış oluyor. Nasıl yapmak acaba doğru olan? Emin olamadığım için soruyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()rica etsem bir ara bakar mısın @ntmen_x üst yorum; insan bu grafiğe bakıp ne diyebilir? günlükte 17 Aralık'tan beri düşüş trendinde, düşeni henüz kıramamış, 32,64 üstünde kapanış yaparsa kırmış olur ve 34,40 üstünde de 40'a kadar yolu var... der mi mesela, benim aklımdan geçenler bunlar, yanlış mı? Alayı mı yanlış? :'(